Autors Tēma: Par ūdeni un atseviško orgānu reāliem parametriem  (Lasīts 14587 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Par ūdeni un atseviško orgānu reāliem parametriem
« Atbilde #45 : 2019. gada 23. februāris, 21:42:41 »
Nākamnedēļ sāksies tas live šovs ar abiem. Pi- Ce katru vakaru.

Atslēdzies e518

« Atbilde #46 : 2019. gada 23. februāris, 21:52:05 »
Tās tak vecas bildes, viņš toreiz kaut kādu briļļu veikalu šitā reklamēja.
Vecas, ne vecas, bet normāls vīrietis, ja nav latents homoseksuālis, neļautos pozēt tādā izskatā !

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #47 : 2019. gada 24. februāris, 08:54:21 »
Pag, pag kasjauns pacēlis kaut kādu instazvaigžņu dāmu kašķi - ir jauna tēma :evil:

Rīta pusmiegā izlasīju dāmu kašķi kā norādi, ka instagrammā tagad dāmas kā atbildi demonstrē savu kušķi. Labi, ka izlasīju vēlreiz un nesāku meklēt!

Bet nopietni - kāpēc dāmas atpaliek?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #48 : 2019. gada 26. februāris, 14:17:26 »
vienīgais, ko atceros no vakardienas  "realitātes šova", to, ka faktiskā sieva, Lienes vārdiem, nemaz neesot pelnījusi kaut kādu nebūt finansiālo atbalstu no AK puses. Ķipa, ka tas fakts, ka  audzina, baro un rūpējās par viņa meitām, tas ir špicka un naudu neprasa. Līdz ar to vai maksāt kaut kādu nebūt valsts noteiktu minimumu, tas vēl būtu apspriežams moments. Uz ko AK cēli iebilda, ka maksāšot vairāk par to paredzēto simtu sāpju naudas. Tad vēl AK reizes trīs pusstundas laikā nošausminājās, ka nebija gadu dabūjis seksu un tas bija vienīgais arguments, kuru uztvēru. Tagad sēžu un domāju, nu moins, kādu ļembastu vienas valsts mērogā var sacelt viens "nedabūjis" vecis, Ak Kungs! Līdz šim biju domājusi, ka ja vecis nav dabūjis, tad vienkārši nav neko darījis lietas labā, ķipa pats vainīgs. Un vispār, tā Liene... man likās par daudz lietota, nu nevar viens sievieša gabals pat vienas nedēļas nepatraukta seksa dēļ tik tālu zaudēt lielāko daļu no sava svaiguma, pat 38 gados. Tāda sajūta, ka sievišķis vēl īsti nav atmodies pēc pāris dienas kruta dzerstiņa. Nu ja. Varētu likt likmes, pēc manām domām, tā dvēseļu radniecība ilgs labi ja 1.5-2 gadus.
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 26. februāris, 14:27:50 no olgucis »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2019. gada 26. februāris, 14:44:24 »
ĀrprāC! Kāds arī skatās to visu šļuru? O more, o tempore!
Nu i nu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2019. gada 26. februāris, 15:05:15 »
ĀrprāC! Kāds arī skatās to visu šļuru? O more, o tempore!
Nu i nu...

Tagad aiziešu un paskatīšos  :blushing:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #51 : 2019. gada 26. februāris, 15:47:28 »
Nē, nu man vienkārši izvēles nav - jāskatās.  Es jau tepat tēmā biju nosaukusi Lieni par sakarīgu sievišķi.  :blushing:  Nu totāls aplauziens. Parasti maz lasu visas tā mēdiju klačas, tāpēc nepiefiksēju cilvēku kā tādu. Ieliku Goglē, un ak Kungs! Izrādās, jaukumam vispār ir raksturīgi ievērtēt svešu gultu kvalitāti, un tā Būļa apakšbikšu plivināšana TV ekrāna priekšā, kur nu vēl tas, cik ātri "pazaudēja" vietu Abu Meri palīgos... Es teiktu ļoti enerģisks jaukums un nekā jauna, vienkārši turpina pierasto dzīves veidu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2019. gada 26. februāris, 16:13:08 »
Nu... vai tas ir tā vērts, tērēt laiku un resursus...
Bet nu katrs jau var kā grib... :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2019. gada 02. aprīlis, 14:42:53 »
Tik tālu gan... ja vēl varētu papūlēties un saprast kā sievieti, tad kā māti pie labākās gribas man nesaprast...
https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/277118-skulmei-varetu-atnemt-bernus-vinai-noteikts-parbaudes-laiks/

Atslēdzies dip

« Atbilde #54 : 2019. gada 02. aprīlis, 22:08:48 »
Man mēdz gadīties situācijas, kad saku - vot šito es nevaru saprast. Un tad man nāk palīdzība (no malas, no augšas, no apakšas), lai tak tā meitene beidzot saprot :bricks:

Moruā, man šķiet bija viens interesants stāstiņš :smile:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2019. gada 02. aprīlis, 22:17:05 »
Jā, ir teiciens -nekad nesaki nekad... bet ir arī rāmis kuru nepārkāpt.
Izvēle ir vienmēr... Vienmēr.

Atslēdzies dip

« Atbilde #56 : 2019. gada 02. aprīlis, 22:20:58 »
Rāmis ir uzlikts vai "nāk no iekšām"? Tik vien tā starpība.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2019. gada 02. aprīlis, 22:31:04 »
Domāju, gan, gan. Mātes instinkts “no iekšām“, atbildība - no audzināšanas...
Bet ir jau tā klasika par sievietēm, kuras pārņem dzemdes trakums, tā pati Raudupiete...
Skulme jau vēlas bērnu no Kiviča... izleca kkad portālos kādi kadri ar ņemšanos ar grūtniecības testu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #58 : 2019. gada 02. aprīlis, 22:49:01 »
Mēs katrs pieļaujam dzīvē kļūdas. Dažreiz to saprotam, dažreiz nē. Dažreiz mums paveicas un tiekam pasargāti no kļūdu pielaišanas. Bet dažreiz tad, kad šķiet, ka esam izdarījuši pareizo izvēli, gala beigās izrādās - ņefiga, izvēle bijusi kļūdaina.

Un vēl - nav jau nekas jauns šai pasaulē. Pilna literatūra ar piemēriem.
Un Tev nekad, nekad nav širmis aizbraucis?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #59 : 2019. gada 02. aprīlis, 22:55:57 »
Kā mātei nē, nav širmis aizbraucis. Kā sievietei - atkārtošos, izvēle ir vienmēr. Vienmēr. 
Bet man nav nācies izdarīt izvēles... Tādas izvēles sex vai bērni.