Autors Tēma: modes dizaineru "gudrais" viedoklis  (Lasīts 2425 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: modes dizaineru "gudrais" viedoklis
« Atbilde #15 : 2019. gada 13. februāris, 09:29:50 »
Man arī ir viena mazā melnā kleitiņa, ko vilkšu, kamēr vien man viņa derēs. Pirkta vismaz pirms 10 gadiem Esprit autletā Mecingenē par 20 eiro, sākotnējo cenu jau esmu aizmirsusi. :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2019. gada 13. februāris, 09:34:32 »
Droši vien, patiesība ir kaut kur pa vidu.
Var valkāt labas drēbes gadu desmitiem, ja der vai ja stils ir atbilstošs. Bet noteikti gribēsies arī ko jaunu. Var jau veco nolikt uz gadu-diviem un tad atkal izvilkt saules gaismā.
Viena lieta, ko nekad nesapratīšu - kāpēc jāmaksā baisās naudas par brendiem? Jā, ir kvalitatīvas lietas. Bet kāpēc uzvalkam (sievietei) jāmaksā 800 Latus? Par ko? Visbiežāk ir tā, ka kvalitāte ir vienāda 100 Eur un 500 Eur mantām. Neticu, ka pat dižs zinātājs pateiks uzreiz, kurš ir brendots un kurš - nē.
Līdz ar to, esmu izslēgusi superdārgos pasākumus. Tie nav tā vērti. Bet arī apenes un zeķubikses tirgū no tantām nepirkšu. Tur kvalitāte nepastāv kā suga. Toties esmu tirgū pirkusi labu labās ādas sandaļkurpes vasarai, gāja gadus 3 pat pa lauku grantēto ceļu un izskatījās visnotaļ ok.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2019. gada 13. februāris, 09:38:29 »
Ā, bija man reiz svārki, kurus vienmēr velkot nodomāju ''vilkšu tos, jaunos''. Līdz kamēr vienā dienā apķēros, ka maniem ''jaunajiem'' svārkiem jau gadi 10. Nekas, nosmējos un turpināju vilkt.
Visus sakost!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2019. gada 13. februāris, 12:23:57 »
Arī ir daži apģērba gabali, par kuriem attapos - vai, pirkti takš vairāk kā pirms padsmit gadiem! Jāatzīst pirmos gadus vilku vairāk kādām iziešanām, lai gan nekas grezns, toties nu jau pāris gadus ikdienā. Ir apģērba gabali, kurus kādu gadu tikpat ka nevelku, bet nākamajā - teju katru otro dienu.
Bet ko jaunu jau arī gribas.  :smile:
Būtisks iegādei un, cik esmu gatava maksāt, ir materiāls. Laikam ļoti kaitinu pārdevējas, kad, smuki salocīto, atloku tikai tāpēc, lai apskatītos birku.
Bet, ja kādreiz domāju, ka zīmols nozīmē arī labu materiālu, tagad pētniecība pierādījusi - nekā nebija, arī viskrutākajiem zīmoliem sintētikas kaudzēm. Labi, varbūt materiāls vienalga labāks nekā lētajiem ražotājiem, bet plastmasa paliek plastmasa.
Tomēr viena laba lieta dārgajiem zīmoliem ir - biežāk atrodami interesantāki un niansētāki krāsu toņi un salikumi. Vismaz manām acīm.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies MMuca

« Atbilde #19 : 2019. gada 13. februāris, 19:22:04 »
Par tām precēm-viendienītēm... Nupat kaut kur bija raksts par to, cik ilgi tiek valkāts viens apģērba gabals. Neatceros lāgā, cik tur bija - 8 vai 9 reizes tiek uzvilkts, tad nomainīts pret citu.
8-9 reizes? Man trīs baltu zeķīšu pāri no 1987. gada. Joprojām valkāju. Sintētika, bet neplīst, nebumbuļojas un no modes neiziet.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #20 : 2019. gada 13. februāris, 19:39:48 »
Es šobrīd gaidu atlaides Jōtul krāsniņām.
Vai nu JØTUL F 3 TD, vai arī JØTUL F 8 TD.
Neplānoju izturēties vieglprātīgi, bet gan kā mūža ieguldījumu.