Autors Tēma: DEPO - negaidīts arhaisms...  (Lasīts 3007 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: DEPO - negaidīts arhaisms...
« Atbilde #15 : 2019. gada 19. februāris, 15:11:48 »
DEPO dibināja kādi pieci krievu (e-breju) tautības jaunieši, kad viņiem pašiem bija knapi 20, neskaitot pašus jaunākos bembjus un meršus, ar ko viņi piebrauca.
Savulaik esmu ar viņiem ticies - varu tikai izteikt visu cieņu, ja kāds to dabon gatavu...
Tiešām? E-breji? Tādi dikti latviski uzvārdi viņiem. :)

Atslēdzies magda

« Atbilde #16 : 2019. gada 19. februāris, 18:01:26 »
Depo no Depo atšķiras. Visu izšķir kadri! Neviena slikta vārda nevaru teikt par Valmieras Depo. Vienīgā vieta kur darbiniekus esam ķēruši- Jēkabpils Depo. Tur es vārda tiešajā nozīmē, paņēmu pārdevējpuiku aiz rokas, aizvedu līdz vajadzīgajai precei, izstāstīju cik un kādu man vajag. Beigās jau viss bij labi- puiks ,preci pats līdz kasei aiznesa :)

Atslēdzies mary

« Atbilde #17 : 2019. gada 19. februāris, 18:59:36 »
Vēl vairāk taupa uz darbinieku skaitu Senukai. Tur pa vienam pārdevējam uz vairākām nodaļām, kas visu laiku gaužas, ka viņš taču ir viens pats.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2019. gada 19. februāris, 22:33:13 »
Esmu domājusi par šito Depo fenomenu - kā tas tā nākas, ka tur gribas iegriezties, ka tur ir patīkami atrasties? Pat par spīti tam, ka gadās uzrauties uz nekvalitatīvu preci.  :scratch: (Pat vīriec raujas uz Depo braukt ar jebkādu ieganstu, ka kaut kāds štrunts vajadzīgs. Kā tāda anekdotiska blondīne uz vešas vai kosmētikas veikalu). Un man pašai patīk, sevišķi pierastais Dreiliņu Depo.
Domāju, tur tiek ievēroti mārketinga triki. Viena lieta ir gaisma - silta gaisma un gaišums. Salīdzinājumam - K-Rautā (bijušajā) gaisma bija auksta, blāva un patumšs. Otrkārt, Depo preču stalažas savietotas ļoti tuvu, radot iespaidu, ka visa kā ir ļoti daudz. K-Rautā bija plaši un patukši, ej kā pa pustukšu šķūni, un tavi soļi atbalsojas tukšumā... Kaut kā neomulīgi, kā auksti, un gribas iet ārā. Treškārt, pie ieejas, pie kasēm - ievērojat? - vienmēr ir stalažas ar puķēm podiņos. Ej un mielo acis  :)  Priekšplānā nevis būvmateriāli sakrauti, bet mājsaimniecības preces, puķes, ēdamie un dzeramie. Tāda mājas omulības sajūta rodas.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2019. gada 20. februāris, 07:33:04 »
Iebildīšu, jo K-Senukai man patīk labāk par Depo un pamatoti. Depo pēdējo piecu gadu laikā ir pārstājis tirgot kvalitatīvus instrumentus, viņi spiež tikai uz lētāko. To redzu plauktos un esmu dzirdējis no piegādātājiem. Tostarp K-Senukai tirgo daudz plašāka klāsta darbarīkus un instrumentus. Citas lietas pagaidām tur neesmu meklējis. Žēl, ka viņi esot uz bankrota sliekšņa..
Atmosfēra.. nez, Depo vienmēr pilns ar (utainiem ogorodņikiem) mazdārziņu īpašniekiem, kas it īpaši pavasaros pērk pēdējo mēslu un stāv garās rindās jebkurā diennakts laikā
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 20. februāris, 10:39:56 no pitons »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #20 : 2019. gada 20. februāris, 07:39:21 »
Iebildīšu, jo K-Senukai man patīk labāk par Depo un pamatoti. Žēl, ka viņi esot uz bankrota sliekšņa..
Hmz... Vakar dirdēju, ka nojauktā Azura vietā būvējot tieši K-Senukai veikalu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2019. gada 20. februāris, 07:58:13 »
Ar KSenukai man pagaidām nav pieredzes un attiecīgi viedokļa.  Vot atvērsies viņš Ažūra vietā (jā,  arī esmu dzirdējusi, ka tur būvējas KSenukai),  būs man pa ceļam un ērti pa rokai, tad arī izpētīšu. Bet par instrumentiem Bobim piekrītu - Depo ir lētais gals. Vismaz elektroinstrumentus es tur nepirktu. Un rindas pie kasēm arī mēdz kaitināt. Bet ar visu to kaut kāda mājīga jušanās, vot ej nu saproti :scratch:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #22 : 2019. gada 20. februāris, 08:50:21 »
Es arī par senukaju. Depo, kopš ieviesa paiku tur, man vairs lāga netīk. Arī Cenuklubā nav pārāk slikti, bet tas attiecas vairāk uz citu sortimentu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2019. gada 20. februāris, 09:17:49 »
Cenu klubs nepievelk. Meistariem tur nav ko darīt, cenas - nemaz tik draudzīgas nav.
Utainie ogorodņiki... Kur tad vēl vienuviet var dabūt visu ķerru, zaļo ziepju, mulčas un pujeņu klāstu, kā tas ir depiņā? Pie tam, pat ja zaļumtrakums pārņem janvārī?
Un ja es esu utains ogorodņiks, tad man patīk pie kases pastāvēt blakus izģindušam inteliģentam, kurš iepērk sauju skrūvīšu un divus rullīšus līmlentes - acīmredzot, krēsliņa labošanai...
Visus sakost!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #24 : 2019. gada 20. februāris, 10:57:02 »
Ja par IT risinājumiem, tad tikko besījos par Mājai un dārzam mājas lapu. Navigācija baisa un preču  katalogs nekāds :(

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2019. gada 20. februāris, 11:36:32 »
Cenu klubs nepievelk. Meistariem tur nav ko darīt, cenas - nemaz tik draudzīgas nav.
Utainie ogorodņiki... Kur tad vēl vienuviet var dabūt visu ķerru, zaļo ziepju, mulčas un pujeņu klāstu, kā tas ir depiņā? Pie tam, pat ja zaļumtrakums pārņem janvārī?
Un ja es esu utains ogorodņiks, tad man patīk pie kases pastāvēt blakus izģindušam inteliģentam, kurš iepērk sauju skrūvīšu un divus rullīšus līmlentes - acīmredzot, krēsliņa labošanai...

:rofl: :rofl: :rofl:  es pārsmējos, paldies par omas uzlabošanu  :smej:

bet kaut kā nespēju iedomāties Cammu , kas salīkušu muguru, uzgūlusies ratiem, salipušiem matiem, pēc pelējuma voncījošā vecā pufaikā, dubļainās nošķiebtās kalošās, caurās trenūzenēs čāpstinādama stāv rindā pie Depo kases :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2019. gada 20. februāris, 11:44:22 »
Da nu, Bobi. Kaut kā neatminos šādus kolorītus personāžus manījusi. Un, pat ja arī gadītos pa kādam, tad noteikti ne tādos daudzumos un "jebkurā diennakts laikā", lai tas kļūtu tik traucējoši, kā tu te stāsti.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2019. gada 20. februāris, 11:47:17 »
es jau, protams, pārspīlēju, lai kolorītāk izklausās, bet Tavs Depo nav tas īstais, kur šitie siro. Viņi piestāj tajā, kas pa ceļam uz vislielāko mazdārznieku koloniju visas piekrastes garumā

Atslēdzies Camma

« Atbilde #28 : 2019. gada 20. februāris, 11:52:31 »
Mani vairāk tracina depiņā tā daļa, kas ir iebraucama autiņiem. Mūžīgi rinda pie ārā braukšanas. Turklāt neredzu jēgu tam apsargam, kurš fiziski nav spējīgs veikt datora funkcijas - nu nav viņam atmiņā visu preču kodi, lai pārbaudītu uzkrautās preces atbilstību čekam. Bez tam, bieži ir tā, ka apsargs stāv turpat blakus, kamēr kasiere pīkstina kodus. Tak pēc 3 minūtēm pircējs ar čeku rokā atkal virina bagažnieka vāku...
Par IT risinājumiem runājot. Zinu vairākas vietas, kur pirmais variants veblapai ir kudī labāks par visādiem uzlabotajiem. Vēl trakāk, kad iemuģī pieeju tikai no feisbuka, tvitera, instogramma vai draugiemelvē - nu nesastāvu es nevienā no šitām kliķēm. Pazaudēts klients.
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #29 : 2019. gada 20. februāris, 13:14:54 »
Pie mums Depo vienmer ir pilns ar igauņiem, brīvdienās veseliem autobusiem brauc. Pati Depo īpaši neapmeklēju, tā tāda vīriešu paradīze vairāk,  nav viedokļa.