Autors Tēma: Līmes pistole  (Lasīts 3252 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Līmes pistole
« : 2014. gada 20. novembris, 11:35:37 »
Kur nopirkt līmes pitoli? Lētu, vienai reizei, šaubos, ka vēl kādreiz izmantošu.

Atslēdzies Luīze

Re: Līmes pistole
« Atbilde #1 : 2014. gada 20. novembris, 12:12:23 »
Man liekas, ka ir jebkurā lielveikalā. Nepateikšu gan, kur varētu būt vislētāk.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2014. gada 20. novembris, 12:17:17 »
Kur nopirkt līmes pitoli? Lētu, vienai reizei, šaubos, ka vēl kādreiz izmantošu.

Nešaubies ne mirkli. Izmantosi un ne reizi vien. Pērc Depo vai jebkur citur, cenas ļoti demokrātiskas, nabags nepaliksi  :thumbsup: :yes:

Atslēdzies danu

« Atbilde #3 : 2014. gada 20. novembris, 12:19:38 »
Pirku kaut kādā floristikas piederumu veikaliņā, lēts un labs- kalpo gadiem.   Ir manīti arī Depo bodēs.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2014. gada 20. novembris, 14:15:28 »
Tā. Ļoti laba taktika, atliek tikai pasūdzēties un pistole jau iegādāta.
Mans sašutums bija, kad ieraudzīju depo pistoli pa ~ 20 eur. Priekš pāris bumbiņu pielīmēšanas adv.vainagam, nu, nē, paldies. Ne jau remontdarbus veikšu.
Ja kaut ko nevar atrast, tad to var dabūt Tigerā. Tā es tiku pie pišķika pa 5 eur.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2014. gada 20. novembris, 15:29:08 »
k-rautaa vai kas nu tagad ir - kurshi? - bij leetaak, stipri leetaaak. Es gan pirku maziitinju, beernam darbmaaciibai

Atslēdzies danu

« Atbilde #6 : 2014. gada 20. novembris, 15:39:09 »
20 eiro par līmes pistoli... :faint: ?! Mož, tā ir kaut kāda daudzfunkcionālā? Savējo pirku par kādiem pāris latiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2014. gada 20. novembris, 15:57:26 »
Es to pašu padomāju - varbūt ar tādu var ziloni pielīmēt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2014. gada 20. novembris, 15:59:28 »
20 eiro par līmes pistoli... :faint: ?! Mož, tā ir kaut kāda daudzfunkcionālā? Savējo pirku par kādiem pāris latiem.

Man bija līdz 10 ls, ļoti laba, bet ne ar skaļu brandname. Pa 20 - tās jau noteikti Stanley, ar tām vēl bērnubērni līmēs.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 20. novembris, 16:28:33 »
Laba līmpistole sākās no 30€ un uz augšu, man ir tāda pavidam, pirku par 50 Ls :P

Atslēdzies Betons

« Atbilde #10 : 2014. gada 20. novembris, 16:54:32 »
Laba līmpistole sākās no 30€ un uz augšu, man ir tāda pavidam, pirku par 50 Ls :P

Lai salīmētu visu, ko esi saspridzinājis, noteikti vajag profesionālu instrumentu. :computer:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2014. gada 20. novembris, 16:59:13 »
Ar līmes pistolēm darbojas tas pats vecais mārketings, tb, kantoris izgrūž piķi brenda atpazīstamības veicināšanai, izdevumus pieskaita produkta pašizmaksai un pircējs par to samaksā.
Protams, nevar salīdzināt profesionālos instrumentus ar mājsaimniecībā lietojamiem, bet ja par pamatu ņem paredzēto noslodzi, tad par brendu pārmaksāt nav jēgas. Bieži vien izejmateriāls tiek sagatavots vienā rūpnīcā gan priekš brenda, gan noname galaprodukta.

Piem. riepu ražotāji pēc dažu gadu izmantošanas pašu radīto protektora zīmējumu ar visu gumijas sastāvu nodod citam ražotājam, kurš principā ražo to pašu riepu, tikai zem cita nosaukuma. Bet nu jau tā pati riepa maksā par 1/3 lētāk.

Noname mikseris darbojas nebūt ne sūdīgāk, kā kkāds mulinex. Vienīgā atšķirība ir cenu attiecībā ... x 3