Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27074 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Lidl
« Atbilde #60 : 2021. gada 08. oktobris, 16:19:42 »
Gan jau sūtīja vakcinēties  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #61 : 2021. gada 08. oktobris, 17:15:05 »
Nakata kngs, es Tavu nosūtījumu nedzēsīšu, bet publiski brīdinu - ja nav argumentu, nesaki neko. (Atļauts ir pateikt "liecies baļļā!)
Ej baļļā, Spārk!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #62 : 2021. gada 08. oktobris, 17:57:57 »
Vispār interesanti, kam no manis iepriekš teiktā nakats tik vētraini nepiekrīt. It kā pat nekādas ķecerības tur nav, tikai vispārzināmas lietas. Vai arī tā ir vienkārši reakcija uz manu niku, vienalga, pat ja sākšu par vakcināciju aģitēt   :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #63 : 2021. gada 08. oktobris, 18:21:23 »
Vispār interesanti, kam no manis iepriekš teiktā nakats tik vētraini nepiekrīt. It kā pat nekādas ķecerības tur nav, tikai vispārzināmas lietas. Vai arī tā ir vienkārši reakcija uz manu niku, vienalga, pat ja sākšu par vakcināciju aģitēt   :mrgr:
nenobrieduša, bezatbildīga cilvēka prātojumi...to var salīdzināt kā spēlēšanos ar uguni, sērkociņiem... vakcīnas noliegšanu var salīdzināt ar mājas (veselības sistēmas) aizdedzināšanu....un tad kad deg, tad protestēt pret ugunsdzēsēju darbu, ka neļauj vēl kaut kur pielaist sērkociņus un vispār glābēji dara visu nepareizi...antivakseri savāra ziepes un ir neapmierināti par šo sūdu savākšanas darbībām, jo viņiem tur ir tiesības utt....tiešām bērna prātā...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #64 : 2021. gada 08. oktobris, 18:33:58 »
Dzīvajā varētu izkauties

Atslēdzies tuk

« Atbilde #65 : 2021. gada 08. oktobris, 19:07:00 »
Nevarētu, 2 metri :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #66 : 2021. gada 08. oktobris, 19:46:20 »
ar pīķiem

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #67 : 2021. gada 08. oktobris, 19:51:21 »
Atgriežoties pie Lidl tēmas, šodien man bija vairāk nekā stunda brīva laika, un es paspēju gan izstāvēt rindu, gan iepirkties. Vai iešu regulāri? Tad jau redzēs... :?:  Vismaz kaut kas savādāks nekā citos, pierastajos veikalos :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #68 : 2021. gada 08. oktobris, 20:32:26 »
mēs arī Tukuma Lidlā stundas laikā tikām cauri, kases ļoti raiti, jo palīgi visu liek maisos. Ikdienā diez vai tā būs. Nopirku gan pārtiku, gan šo to no drēbēm, krājumus neveidoju

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #69 : 2021. gada 08. oktobris, 20:32:44 »
nenobrieduša, bezatbildīga cilvēka prātojumi...to var salīdzināt kā spēlēšanos ar uguni, sērkociņiem... vakcīnas noliegšanu var salīdzināt ar mājas (veselības sistēmas) aizdedzināšanu....un tad kad deg, tad protestēt pret ugunsdzēsēju darbu, ka neļauj vēl kaut kur pielaist sērkociņus un vispār glābēji dara visu nepareizi...antivakseri savāra ziepes un ir neapmierināti par šo sūdu savākšanas darbībām, jo viņiem tur ir tiesības utt....tiešām bērna prātā...

Ko tur kauties ar cilvēku, kam švaki gan ar redzi, gan uztveri - pats saskatījis manā tekstā to, kā tur vispār nav, un atspēries ņemās apstrīdēt. Laikam vakcīnas ietekme uz prāta spējām. Lai kaujas pats ar sevi.

Es off. Nav ko arī šo tēmu ar covidu aizd@rst.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #70 : 2021. gada 08. oktobris, 21:04:25 »
Skatos šovakar, nāk mana kaimiņiene no autiņa ar iepirkumu maisiem apkrāvusies kā nastu nesējs ēzelis, prasu - tu tāda no kurienes? Nu tak no Lidla! Izrādīja, izstāstīja - i lētāk esot, i atšķirīgāka prece, vairāk kā Lietuvā. Vobšem, saintriģēja. Būs man ar rītvakar jāaiziet, kamēr vēl var.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #71 : 2021. gada 08. oktobris, 21:30:04 »
Nekad nestāvu rindās pie kkādiem Lidl. Ja man vajag krējumu, tad pērku kkur krējumu, bet iet un skatīties, kas kur nopērkams un ko man visticamāk nevajag - nafig. Laikam sāk ieslēgties nevakcinētā domāšana  :rofl:
Bet, ja par Tukumu - biju tur pagājušnedēļ un nesaprotu, ko tur Reno šad tad meklē, tāds mazs miestiņš. rozes gan skaistas un visur.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #72 : 2021. gada 08. oktobris, 21:53:53 »
Nu nez... Es neeju katru dienu uz veikalu, vienu dienu pēc krējuma, otru pēc sviesta, trešo pēc maizes, ceturto pēc kartupeliem utt. Apskatos, kādus produktus vajag noteikti, un pārējais pēc principa "kas patrāpīsies". Galvenokārt man "patrāpās" augļi/dārzeņi un kāds pelējuma siers, kuram kuro reizi labāka cena.  Un kādu nedēļu vismaz varu veikalā neiet, jo mājās atradīsies no kā pagatavot.
Atsevišķs stāsts ir "patrāpījušās" ne-ēdamlietas. Kāpēc lai nepaņemtu, piem., to zeķu iepakojumu ar 40% atlaidi, jo tikpat jau viņas vajadzēs, tikai tad būs jāpērk par pilnu cenu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #73 : 2021. gada 08. oktobris, 22:25:51 »
Tāpat kā kvadra, ja 1x nedēļā veikalā, tad iepērku vajadzīgo pēc saraksta uz nedēļu. Ja ir kas uzglabājams ar atlaidi nopērkams, paņemu to, vai zeķes/zeķbikses/apakšbikses/šampūns/konservi. Līdz ar to mājās vienmēr ir kaut kas, no kā pagatavot normālas ēdienreizes. Un cilvēks ir laimīgs.

Uz Lidl kaut kad aizbraukšu, arī vairāk ar interesi par citām lietām, kas LV nav parasti pieejamas. Tātad, tā nebūs kaste banānu :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #74 : 2021. gada 08. oktobris, 22:50:14 »
Neko tur tā īpaši nemeklēju, bet katrā vietā kādus jaukumus var atrast. Piem šodien absolūti dīvaino kafejnīcu  pils izskatā ar apbrīnojami labu ēdienkarti. Kafija Šlokenbekā ar čabošām, smaržojošām lapām un 2 vecīšī kā rūķi sēž un makšķerē.
Bet Nāru jau maz kas interesē