Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27098 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Atb: Lidl
« Atbilde #90 : 2022. gada 09. janvāris, 00:06:42 »
Tādas cūcības izmētātas esmu redzējusi tikai ārzemiju veikalos. Diez vai tam sakars ar izpirkšanu/neizpirkšanu

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #91 : 2022. gada 09. janvāris, 02:13:08 »
es tiešām tik neskaidri izsakos ???

protrams,ka NAV sakars ar izpirkšanu/neizpirkšanu.. tās ir tikai sekas.jo neviens nafig tos lupatu un mantu kalnus nav spējīgs izpirkt. tādeļ arī neiespringst.Vienus krāmus ved laukā un nākamos iekšā.
LV protams ka citādi.. katra lupata ir stingrajā uzskaitē un ja nu kas, tad atvelk no algas. Un arī kā Minne teica...ieaudzinata sejas saglabāšana ..jo es tak esmu kārtīgs un preikšzīmīgs :)Protams,protams es tāda pati kārtīga un preikšzīmīga. Vienīgi es pa šiem gadiem esmu centusies saprast nafig vini ir tik nekārtīgi :)
es vairs piemēram nenesu atpakaļ preci uz vietu kur paņēmu,ja pusceļā pārdomaju. Tieši tā nenesu , jo zinu cik ir darbinieku kuri klīst pa teritoriju un meklē darbu. A sēdēt jau tā īsti nedrīkst  nevienā darbā :)
Juvelieru veikalos vispar traki.. tur meitenes tīra stiklus un spoguļus un durvju rokturus līdz vēmienam ,jo darīt ta nav ko.. a maize jāpelna :) un sēdēt nedrīkst.
P.s tagad baigi izklausās,ka es attisnoju bardaku..lab man pofig,kas jums izklausās
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #92 : 2022. gada 09. janvāris, 10:00:22 »
Saistībā ar darbu darba pēc atcerējos veco anekdoti:
- Все счватили ломы и марш подметать платц!
- но товарищ майор , как же мы подметём ломами?
- а мне не надо чтобы вы пoдмели, мне надо ытобы вы заебались!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #93 : 2022. gada 09. janvāris, 12:38:09 »
Saistībā ar darbu darba pēc atcerējos veco anekdoti:
- Все счватили ломы и марш подметать платц!
- но товарищ майор , как же мы подметём ломами?
- а мне не надо чтобы вы пoдмели, мне надо ытобы вы заебались!
...raksim no sētas līdz pusdienlaikam ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #94 : 2022. gada 09. janvāris, 13:52:41 »
Abet es tik domāju - algām taču jābūt ekonomiski pamatotām,  kā tie daudzie darbinieki savu algu atpelna? Kādam apgrozījumam jābūt, lai darbinieki cits citam pakaļ staigātu un durvju kliņķus spodrinātu.  Un priekš kam?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #95 : 2022. gada 09. janvāris, 14:02:06 »
Nuu, nezinu gan…vrb UK darbinieki tikai imitē darbu, bet AT viņi tiešām tempā bizo un, drīzāk, aizpilda vismaz pusotru slodzi. Pasēž kasē, tad skrien pie preču kārtošanas, tad atkal atpakaļ. Nemētājas darba devēji ar naudām, liekus darbiniekus algojot, bet kārtīgi izspiedīs esošos.
Protams, mazliet citādāk ir lielveikalos, tur pienākumi sadalīti - tas, kas strādā maizes nodaļā vai pie dārzeņiem, vai kasē - tas tur arī paliek un nebizenē apkārt.

Vēl par latvieša sejas saglabāšanu- es kko paņemtu un tad pārdomātu reti kad nometu pusceļā, parasti tomēr aiznesu atpakaļ. Un ne jau tādēļ, lai būtu labiņā, jo ne nu kāds to manītu, ne nu atzinībā pa plecu uzsistu. Zinu, ka to vajag man pašai un arī ne labā tēla dēļ. Iekšēji vajag, jo manai smadzeņu darbības un emociju sistēmai ir grūti redzēt, ka maizīte mētājas pie lupatām vai siers, kam jāstāv aukstuma vitrīnā, pie miltiem nomests. Un iejūtos arī pārgurušā pārdevēja ādā un emocijās, lai gan viņi pieraduši pie tāda attieksmes bardaka. Bet pati zinu brīžus, kad (parasti darbā) tā pēdējā pile iepil..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #96 : 2022. gada 09. janvāris, 14:28:43 »
Nu jā, laikam latviešu mentalitāte un audzināšana prasa savākt aiz sevis, bardaku netaisīt un citiem lieku darbu nesagādāt. Un esam raduši, ka darbiniekiem darba netrūkst, par savu vienu algu tie nostrādājas pēc pilnas programmas, tad kāpēc viņus vēl no lieka čakarēt.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #97 : 2022. gada 09. janvāris, 14:48:19 »
Kolēģis, kad raucu degunu par izmētātiem cigarešu galiem (viņam aktuāli) uz ielas, brīnījās par mani un teica, ka tas jau sētnieka darbs - uzkopt. Nodomāju, ka tas nenozīmē ka pārējo darbs ir visu pietaisīt. Pilnīgas asociācijas ar lopiņiem - kur iet tur d**š.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #98 : 2022. gada 09. janvāris, 14:51:57 »
Pielaikotās drēbes iekarinu pie pielaikotajām paredzētajā "standziņā", jo parasti īsti neatceros, kur ņēmu. Meklēt un  piedevām karināt atbilstoši izmēram man nav laika. Tieši tāpat ar salocītajiem džemperiem, jakām u.c. Zinu, ka tā kā tā man tik akurāti salocīt nesanāks. Un galu galā man arī manā darbā pašai vien visu nākas salikt pa vietām, sakārtot, saklasificēt jo tas ir mans darbs un man par to maksā algu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #99 : 2022. gada 09. janvāris, 14:57:55 »
Ak jā...ir bijis, ka pilnu iepirkumu grozu vienkārši atstāju pie kases un aizeju. Saprotu, ka ne jau kasieris ir atbildīgs, ka cenu zīme uz preces ir ne tā uzlīmēta vai vispār nav...bet arī mans pienākums nav skraidīt pa veikalu un mainīt iekāroto preci pret tādu, kurai ir tā uzlīme. Atstāju un eju uz citu veikalu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #100 : 2022. gada 09. janvāris, 14:59:38 »
Ar apģērbu, apavu veikaliem ir citādi, par tiem es nerunàju

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #101 : 2022. gada 09. janvāris, 19:55:13 »
Par apģērbu veikaliem. Es vairs tajos mazajos vispār iekšā neeju, jo nepanesu to pārdevēju nedalīto uzmanību savai personai. Tikko pāri slieksnim, tā "ko jums, lūdzu?" Saku - paldies, es paskatīšos. (Kas, manuprāt, būtu jāsaprot kā "liec mani mierā!") Nē, bet kas jūs interesē?  Ko jums parādīt?  Nē nu, vai tiešām viņiem šķiet, ka es tajos 10m² viņus neatradīšu, ja man būs kas jautājams?! Vai, otrs variants, staigāt pa pēdām un kārtot visu, kam pieskāros...
Labi, es saprotu, ka cilvēks tikai dara savu darbu un, droši vien saimnieki liek tā darīt, bet man, tādu uzmanību nepanesošai būtnei, tas atsit jebkādu vēlmi tādā veikalā iekšā iet.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #102 : 2022. gada 09. janvāris, 20:07:40 »
Pielaikotās drēbes iekarinu pie pielaikotajām paredzētajā "standziņā", jo parasti īsti neatceros, kur ņēmu. Meklēt un  piedevām karināt atbilstoši izmēram man nav laika. Tieši tāpat ar salocītajiem džemperiem, jakām u.c. Zinu, ka tā kā tā man tik akurāti salocīt nesanāks. Un galu galā man arī manā darbā pašai vien visu nākas salikt pa vietām, sakārtot, saklasificēt jo tas ir mans darbs un man par to maksā algu.

Vai ne. Un man reiz payeica- nenesiet uz vietam, atstājiet tepat, jūs tikai nepareizās vietās noliekat un mums tāpat jāpārkarto. Kopš ta laika neko nenesu utt

Atslēdzies daddy

« Atbilde #103 : 2022. gada 10. janvāris, 13:04:54 »
Par apģērbu veikaliem. Es vairs tajos mazajos vispār iekšā neeju, jo nepanesu to pārdevēju nedalīto uzmanību savai personai. Tikko pāri slieksnim, tā "ko jums, lūdzu?" Saku - paldies, es paskatīšos. (Kas, manuprāt, būtu jāsaprot kā "liec mani mierā!") Nē, bet kas jūs interesē?  Ko jums parādīt?  Nē nu, vai tiešām viņiem šķiet, ka es tajos 10m² viņus neatradīšu, ja man būs kas jautājams?! Vai, otrs variants, staigāt pa pēdām un kārtot visu, kam pieskāros...
Labi, es saprotu, ka cilvēks tikai dara savu darbu un, droši vien saimnieki liek tā darīt, bet man, tādu uzmanību nepanesošai būtnei, tas atsit jebkādu vēlmi tādā veikalā iekšā iet.

lepna.
es, piemēram, eju iepirkties, nevis paskatīties, avosj...  ieeju veikalā, šīs sakrīt virsū - "ko jums, lūdzu?" ...es saku - uzvalku, tumšzilu ar strīpiņu un eju uz kabīni. šīs sāk nest, vienu, otru, trešo... kas patīk, kas nepatīk, kas der, kas neder...pēc pusstundas jau skaidrs... pēc tam saku, tagad kreklus... atkal šīs nes, es mēru, vēl pēc pusstundas ir arī 4 krekli. un 2 gadi uz veikalu nav jāiet :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #104 : 2022. gada 10. janvāris, 13:10:53 »
Daddy, Tu zini, ko gribi. Bet es bieži vien nezinu. Tur tā atšķirība.