Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27265 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Lidl
« Atbilde #120 : 2022. gada 04. februāris, 22:13:20 »
Tā kā esmu groziņdaudzuma produktu klients, tad vnm visu pa taisno krāmēju savā auduma maisiņā un lieki negrābstos gar groziem vai ratiem. Vienu periodu obligāti bija jāņem rati, lai regulētu pircēju skaitu, tagad vairs nē, tādēļ iztieku ar maisiņu

Atslēdzies reno

« Atbilde #121 : 2022. gada 04. februāris, 22:37:58 »
Grozi nav un nebūs.Par rindām, vnk tagad stāv laukā, nevis pie kasēm, jo ratu daudz mazāk, atbilstoši m2.svešie iepakojumi baigi bremzē, jāgudro, un cenas nepareizi novietotas

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #122 : 2022. gada 04. februāris, 23:23:07 »
Tā kā esmu groziņdaudzuma produktu klients, tad vnm visu pa taisno krāmēju savā auduma maisiņā un lieki negrābstos gar groziem vai ratiem. Vienu periodu obligāti bija jāņem rati, lai regulētu pircēju skaitu, tagad vairs nē, tādēļ iztieku ar maisiņu

Un pec tam krāmē no maisiņa ārā un tad atkal iekšā? :rofl: :scratch: Jēga?

Man patīk lielie rati, esmu pieradusi, jo, kaut vai pērku tikai 1 pienu, toties ratos var salikt cimdus, rokassomu, cepuri utt, nav jānes vienā rokā grozs, otrā soma. Vislabākais izmērs ir top veikalu groziem.
Pirms kovida nekad neņēmu lielos, jo parasti pērku maz, bet tagad patik.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #123 : 2022. gada 04. februāris, 23:38:40 »
Un pec tam krāmē no maisiņa ārā un tad atkal iekšā? :rofl: :scratch: Jēga?

Tā patīk manai netīro roku fobijai, mazāk grābstos gar visādiem rokturiem

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #124 : 2022. gada 05. februāris, 07:09:04 »
Man tīri labi patīk ratiņi, bet nelieli, viegli menevrējami  ratiņi. Lidla rati ir miiilzīgi un neparocīgi, un parasti tik apjomīgi pirkumi man nebūs.

Bet par rindām ārâ nepiekritīšu - pēc maniem novērojumiem tâs ir sarukušas. Ja pie "mana" Lidla agrāk pat dienas vidū stāvēja rinda deviņos līkumos, tad tagad ir tikai nedaudzi cilvēki pie ieejas. Domāju, noplakusi sākotnējâ ažiotâža.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #125 : 2022. gada 05. februāris, 09:51:41 »
Man patīk lielie rati, esmu pieradusi, jo, kaut vai pērku tikai 1 pienu, toties ratos var salikt cimdus, rokassomu, cepuri utt, nav jānes vienā rokā grozs, otrā soma. Vislabākais izmērs ir top veikalu groziem.
Pirms kovida nekad neņēmu lielos, jo parasti pērku maz, bet tagad patik.
...es arī....es pat novelku virsdrēbes, jo ziemā veikalos karsti, pārdevējas viegli ģērbušās   

Atslēdzies reno

« Atbilde #126 : 2022. gada 05. februāris, 10:28:06 »
Es arī vienmēr ņemu ratus, visos veikalos, ērtāk, nekā grozīties ar grozu pie rokas. Vienīgais pie kases, ja jāliecas pāri rokturim, nevaru aizsniegt, nepadevusies augumā. Bet vispār, ja iepērkos, tad kārtīgi, pēc viena piena veikalā neeju, parasti saraksts

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #127 : 2022. gada 05. februāris, 11:42:33 »
Jā, ka kurš. Man lielos milzu iepirkumus pec saraksta  veic vīrs. Es labprāt katru dienu ieeju pēc kāda sev vienai produkta, ko nu tajā dienā sakārojas. Es taču nevaru nedēļu uz priekšu zināt, ko man sakārosies  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #128 : 2022. gada 05. februāris, 13:15:20 »
Vienīgais pie kases, ja jāliecas pāri rokturim, nevaru aizsniegt, nepadevusies augumā.
Es arī augumā nepadevusies, tāpēc ratus pie kases nevis iestumju, bet apeju apkārt un ievelku aiz priekšas, tad var ērti aizsniegt un izkrāmēt. ;)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #129 : 2022. gada 05. februāris, 13:23:32 »
Man gan labāk grozi. Esmu kājāmgājēja - ar grozu var izvērtēt, cik varēšu bez problēmām aizstiept līdz mājām.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #130 : 2022. gada 05. februāris, 13:34:54 »
Man gan labāk grozi. Esmu kājāmgājēja - ar grozu var izvērtēt, cik varēšu bez problēmām aizstiept līdz mājām.

Man tas pats ar maisiņu - cik varu pastiept veikalā, tik spēšu aizstiept līdz mājām

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #131 : 2022. gada 05. februāris, 13:39:29 »
visforšāk, ka uzreiz skenē ar telefonu un bāz maisā. Galā tikai samaksā

Atslēdzies Minne

« Atbilde #132 : 2022. gada 05. februāris, 13:47:03 »
Man vajadzētu tādus kursus iziet  :mrgr:

Esmu manījusi, ka jaunieši pie kases kko ar telefonu noreģistrē, bet neesmu iedziļinājusies, ko?
Domāju, kkā pa taisno ar telefonu samaksā vai atlaides/bonusus nopīkstina, bet vrb tas ir tas, ko piemin Bobis  :?:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #133 : 2022. gada 05. februāris, 13:59:52 »
Palasīju sūdzības.lv par Lidlu. Kaut kā nav vēlmes pat ekskursijā uz turieni aizdoties.
Nekvalitatīva prece "spīdīgos" iepakojumos par cenu, kas krietni pārsniedzot to, kas bijusi pirmajās nedēļās pēc atvēršanas.

Atslēdzies e518

« Atbilde #134 : 2022. gada 05. februāris, 14:05:16 »
Palasīju sūdzības.lv par Lidlu. Kaut kā nav vēlmes pat ekskursijā uz turieni aizdoties.
Nekvalitatīva prece "spīdīgos" iepakojumos par cenu, kas krietni pārsniedzot to, kas bijusi pirmajās nedēļās pēc atvēršanas.
Nu, nu ! Vai tik konkurenti nemēģina nomelnot? Kopš sāku apmeklēt Lidlu, Rimi vairs neesmu bijis ( iepriekš rimčiks bija "mans" veikals. Uz Maksimu neeju)