Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27113 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: Lidl
« Atbilde #135 : 2022. gada 05. februāris, 14:10:30 »
Nu nez, es  vispār pērku pamatā mūsu pašu ražojuma preci, tad "svešajai" jābūt izcilai, lai pēc tās uz Lidlu dotos.
Bet gan jau kaut kad būs jāaizdodas izlūkos.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #136 : 2022. gada 05. februāris, 14:32:04 »
Pašai man toreiz nebija tik daudz laika pētīt, bet druška teica, ka esot arī rietumu tirgum paredzētā Latvijas prece, piemēram, zivju konservi ar nepierastām mums  etiķetēm.
Es nesaku, ka Lidla dēļ vairs neiešu citur. Iešu. Viens otru neizslēdz, bet papildina.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #137 : 2022. gada 05. februāris, 15:17:43 »
Arī neesmu vēl bijusi, negribas ārā rindā stāvēt. Cik tos pastkastē iemestos bukletus pašķirstu, neko tādu pārāk iekārojamu tur neredzu. Gan jau kad saņemšos un aiziešu izklaidei. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #138 : 2022. gada 05. februāris, 15:55:16 »
Palasīju sūdzības.lv par Lidlu. Kaut kā nav vēlmes pat ekskursijā uz turieni aizdoties.
Nekvalitatīva prece "spīdīgos" iepakojumos par cenu, kas krietni pārsniedzot to, kas bijusi pirmajās nedēļās pēc atvēršanas.
latvietim vienmēr viss būs slikti

Atslēdzies tuk

« Atbilde #139 : 2022. gada 05. februāris, 16:05:14 »

Uzrakstiet, ko esat par labu atzinuši, ko garšīgu tur pērkat. Saprotu, ka tur atšķirīgs sortiments no Rimi, Maximas. Ko vērts nopirkt un nogaršot. :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #140 : 2022. gada 05. februāris, 16:18:58 »

Un visbriesmīgākais, ka latvietim Bobim ir slikti tas, ka citiem kaut kas ir slikti. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #141 : 2022. gada 05. februāris, 16:42:32 »
Neesmu Lidl apmeklētāja, bet cik būts -Lidl maize, bulciņas, dažas leišu cietās desas, daudzi sajūsmā par marinētām siļķēm burkā, man liekas, ka pārāk etiķainas. Pārējais jāskatās pēc vajadzības un atlaidēm. Redzēts, ka piekrauj lielos ratus. Es neprotu iepirkt tādos daudzumos,  vairākas pakas kafiju un taml.
Ātrai pagatavošanai lēti pudiņu pulveri, garšvielas
Lidl jau nav vieta kārumu meklēšanai, bet ekonomiskiem pirkumiem

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #142 : 2022. gada 05. februāris, 16:56:11 »

Uzrakstiet, ko esat par labu atzinuši, ko garšīgu tur pērkat. Saprotu, ka tur atšķirīgs sortiments no Rimi, Maximas. Ko vērts nopirkt un nogaršot. :)
bija itin labs liellopa steiks. Lēti

Atslēdzies tuk

« Atbilde #143 : 2022. gada 05. februāris, 17:11:55 »
Kāds steiks Bobi, tu taču virtuves sadaļā negatīvi komentē katru ēdienu, kur kaut gaļas smarža klāt.  :mrgr: 

Reno, ekonomiski jau tad, ja lētais arī garšīgs. Nav jāizmet, jo negaršīgs. Jā, par kafijām. Labprāt nopirktu par zemāku cenu, bet no tiem zīmoliem neko nesaprotu, kura laba, kura nē. Kolēģei vīrs bija kādus viskijus un vīnu jubilejai nopircis, teica ka nav pat tās cenas vērti.  :?:

« Atbilde #144 : 2022. gada 05. februāris, 17:12:32 »
Esmu manījusi iekš FB grupu, saucas Lidl atklājumi un vilšanās vai kaut kā tamlīdzīgi. Neko diži tur nepētīju, man pagaidām Lidli galīgi neizdevīgās vietās - neiešu tērēt pusi dienas, lai paskatītos. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #145 : 2022. gada 05. februāris, 17:15:06 »
Kāds steiks Bobi, tu taču virtuves sadaļā negatīvi komentē katru ēdienu, kur kaut gaļas smarža klāt.  :mrgr: 

kāpēc man liekas, ka Tu pārspīlē? :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #146 : 2022. gada 05. februāris, 17:47:49 »
Ja liekas, tad var sasisties, Bob Brokoli!  :taunt:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #147 : 2022. gada 05. februāris, 17:57:12 »
Ja liekas, tad var sasisties, Bob Brokoli!  :taunt:
ja gribi uzmahāties, nāc tarkšķī  :smile:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #148 : 2022. gada 05. februāris, 18:00:35 »

Kurš tad šeit mahājas uz tautu?  :talking:  Tarkšķi vai purkšķi un nemahājies.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #149 : 2022. gada 05. februāris, 18:02:50 »
Uz Lidlu sanāk aizdoties reizi 2 nedēļās, biežāk nav vajadzības. Ikdienā iepērkos vai nu maximā, vai rimi.
Lidlā ir garšīgas portugāļu kūciņas, arī akcijas bulkām nav ne vainas, skatos arī, kāds ir gaļas piedāvājums. Pēdējā reizē pirku sagrieztu tītara fileju, sanāca ņammīga karbonāde. Man ir ieteikts Lidlā pirkt zobupastu, jo ražota Vācijas tirgum. Paskatos augļu un dārzeņu piedāvājumu, bet, ja nav akcijas, tad tur ir dārgāk nekā, piemēram, maximā. Šodien pusdienās bija lazanja no lidla. Ēst var, ja pašai negribas gatavot. Vēl pērku pilngraudu tortiljas un iepakojumu ar 2 saldētām ķiploku bagetēm.