Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27117 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Lidl
« Atbilde #150 : 2022. gada 05. februāris, 18:14:30 »
Portugāļu kūciņas baigi labās

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #151 : 2022. gada 05. februāris, 19:20:46 »
Kā jau iepriekš rakstīju - neko īpašu no LIDL negaidu.

Kopš atvēršanas laikam būts 3 vai 4 reizes, ne vairāk. Nekad arī neesmu stāvējusi garajā rindā.

Man patīk tur dārzeņi (brokoļi, sīpoli, salāti u.t.t.), piena produkti (dažādi sieri, sviests, lielgraudu biezpiens) un pēdējo reizi graudu maizīte bija laba.

Tā lai speciāli brauktu - nē, lai pirktos ilgam laikam - arī īsti nav ko.

Vienā reizē pievērsu uzmanību, ka tur ir "Snack and sandwich paper bags" (22 X 12 X 7 cm) 50 gab iepakojums par mazu naudiņu. Pamēģināju un man patīk.  Dienās, kad negribas ņemt līdzi ēdienu termosu vai salātu trauku, ērti ietīt līdzņemamās maizītes. Arī pārgājienos ērti ņemt līdzi uzkodas vai maizes, nav papildus liekā svara.

Portugāļu kūciņām neesmu pievērsusi uzmanību, jo tās cepam paši.  Šokolādes ar riekstiem labas, jo tajās ir patiešām daudz riekstu. Arī dažādi riekstu maisījumi nav slikti.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #152 : 2022. gada 07. februāris, 10:20:08 »
vai kāds man reizi par visām reizēm var pateikt - tur Chantre (veinbrants) ir?
Kopš uz Frankfuri nebruacu, emu drusku sailgojies...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #153 : 2022. gada 10. februāris, 14:19:45 »
Vakar pabiju vēlreiz. Ne tajā labākajā laikā, ap 16.30, rindā gaidīja kādi 15 cilvēki, bet rinda iet uz priekšu ļoti ātri, pēc dažām minūtēm biju iekšā. Nebaidieties no tās "astes" pie durvīm, tā virzās ļoti ātri!
Bija vērts - iznācu ar diviem pilniem maisiem, samaksājot tikai 21 eur.
Kas nepatīk - cenas atrodas VIRS preces, kas jauc galvu, jo pierasts, ka visur citur tās ir apakšā.

Atslēdzies mary

« Atbilde #154 : 2022. gada 10. februāris, 15:16:46 »
Man jau sāk likties, ka visur citur ir nepareizi  :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #155 : 2022. gada 12. februāris, 07:15:35 »
šad tad tur ieeju, pagaidām vairāk vilšanos nekā patikamu pārsteigumu. tomēr dažiem pirkumiem esmu "uzkāpusi" un tagad tikai Lidlā - minerālūdens sešpakas, jo nav pārgāzēts un ļoti ērta pudele, grieku jogurts bez piedevām - laba garsa un konsistence, neticami lētas ikdienas garšvielu pakas, padsmit centi par timiānu u.tml. Dārzeņu nodaļa arī man patīk. Portugālu kūciņas ir kur tur, neredzēju...?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #156 : 2022. gada 22. februāris, 15:49:32 »
vai kāds man reizi par visām reizēm var pateikt - tur Chantre (veinbrants) ir?
Kopš uz Frankfuri nebruacu, emu drusku sailgojies...

Šķiet, ka šis konkrētais nebija gan. Stiprā alkohola plaukti mazi un ar trūcīgu izvēli.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #157 : 2022. gada 22. februāris, 15:59:11 »

Šķiet, ka šis konkrētais nebija gan. Stiprā alkohola plaukti mazi un ar trūcīgu izvēli.

paldies.
tad man tur nav ko darīt. lētā vācu desa neinteresē... :)  lai gan Frankfurtes Lidlos arī labi sieri pa pieņememām cenām bija...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #158 : 2022. gada 21. augusts, 23:15:01 »
Beidzot aizgāju ekskursijā. Nu tā, nezinu vai tas kļūs par manu iecienīto veikalu. Nopirku meitai botās velkamās zeķītes pakā 5 pāri, viens sanāk 60 centi. Vienu tondzeli vājpiena jogurtu bez piedevām, graudaino biezpienu ķoci un paciņu basmati rīsus. Kkā tā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #159 : 2022. gada 22. augusts, 06:37:59 »
Manā galā ir veikalu pūznis, lidlā pērku maizi un vienu konkrētu sieru

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #160 : 2022. gada 22. augusts, 13:41:22 »
es lidlā parasti paņemu Krakovas desu. Kaut gan parasti tā pasausa, bet vairāk līdzinās pareizai receptūrai, tas ir - konkrēti sastāv no marinētām filejām. Tad vēl marinētās siļķu filejas, svaigākas pēc garšas, kaut gan pārāk daudz iepakojumā. Tad vēl šad tad to saldējumu par 35 centiem. Cenas dēļ sastāvs protams apšaubāms, bet kurš gan dod garantiju ka citās bodēs labāks.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #161 : 2022. gada 22. augusts, 15:14:29 »
Tā arī neesmu bijusi nevienā LIDLā, ja neskaita vienu ekskursiju Lietuvā pirms gadiem 5...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #162 : 2022. gada 22. augusts, 15:36:50 »
Es biju - tāda vilšanās!! ne smakas no "vācu kvalitātes"... pārsvarā POĻU PRECE

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #163 : 2022. gada 22. augusts, 20:11:13 »
Intereses pēc nopirku siļķi, kaut kādu mērci un lidl sklandu raušus ar rīsiem  :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #164 : 2022. gada 22. augusts, 20:34:11 »
lasu un domāju..nu smalki jūs ļauži  :?: iepērkos Lidlā ..jau gadiem un neko nevaikstos.. lab, ir man iecienītie produkti,ko pērku Lidlā un citi,ko pērku Aldi(tas ir Lidla bračka)
Nekādā jēgā neredzu vajadzību parmaksāt par to pasu preci ,cita brenda veikalam . Tesco reklāmas saukļi jau sen skan- pielīdzinam savu cenu Lidl. HA! protams pielīdzinat 6-iem ejošakājiem produktiem :)
Un kada vaina poļu precei??? Pilnīgi nesaprotu par ko vīpsnajiens. Poļi ir malači ..attīsta savu ražošanu, lauksaimniecību etc, konkurē ar cenām un caurmēra poļu produkts ir labāks par angļu produktu, nu tādā ziņā, ka tuvāks manai eiropieša saprašanai. karoč.. viss jums slikti..zinkā ...beidziet vipendrivatsja... ;)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega