Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27081 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Lidl
« Atbilde #240 : 2022. gada 19. septembris, 10:02:00 »
OI, offtopiks, sajaucu ar vakarinu tēmu :(

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #241 : 2022. gada 07. oktobris, 19:55:48 »
Lidlā biju bijusi reizes 3-4. Caurskrienot. Veikals neuzrunāja.
Šodien sanāca iet garām, bija stunda brīva laika, iegāju papētīt tā uzmanīgāk.
Domas mainījās. Ja pirms tam nekādas diži lētākas cenas neredzēju, tad tagad acīmredzami lētākas preces. Piens, biezpiens, siers, olas, sviests, desas. Arī gaļa. Daudz lētāki saldumi, garšvielas, sinepes, kečupi, arī rīsi un griķi. Garšīgas un lētas bulciņas. Alko neskatījos. Secinājums - reizi pa reizei iepirkšos. Īpaši preces, kuras var ilgi uzglabāt.
Ļoti garšīgas Dižonas asās sinepes.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #242 : 2022. gada 07. oktobris, 20:54:51 »
Šajās dienās es arī pabiju pēc ilgāka laika.
Vispirms iepriecināja, ka uzradušies nelieli ērtāki ratiņi un nav vairs jāstumdās ar tiem milzīgajiem.
Par preci. Nopirku konservēto kukurūzu, parastā izmēra bleķa bundžu par nieka 0,51 (tādas cenas nav nekur) un nomēģinājusi atzinu par labas kvalitātes esam. Man kukurūza ļoti garšo, un tagad zinu, kur to pirkšu :yes:  Spontāni paņēmu uz vietas cepto saldskābmaizi, apaļu ar saplaisājušu garozu virsū, jo dikti kārdinoša izskatījās  :mrgr:  - garoza arī bija garšīga, bet vidus pa manam ķepīgi nedacepts. Lielās burkās cepta sļķu fileja marinādē - man patika tīri labi, bet tā ir prece "na ļubitjeļa". Tad 100% apelsīnu sula par smieklīgu cenu un makaroni. Vēl lētās šokolādes paņēmu, kuru garša necik izcila nebija, bet par to cenu adekvāti. Noskatīju vēl šo to saldētavā, ko var paņemt mājupceļā, bet ne atkausēšanai visu dienu pa mašīnu.
Ā, un vēl man patika, ka strādā vairākas kases, rindas pie kurām minimālas, un netiek uzspiestas pašapkalpošanās kases kā Rimi un Maximās.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #243 : 2022. gada 07. oktobris, 21:31:28 »
Lidlā garšīga visa maizes/bulku produkcija, un + iespēja sagriezt šķēlēs

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #244 : 2022. gada 07. oktobris, 23:25:56 »
Pie iepriekš rakstītā aizmirsu vēl piebilst, ka Lidls vizuāli izmainījies uz labo pusi un vairs tik ļoti neatgādina Supernetto. Prece akurātāk sakrāmēta un pircēju savandītais arī tiek piekārtots.
Bet, kas nu reiz mani reāli kaitina, ir tās cenu zīmes VIRS preces, kad visos citos veikalos ir ZEM!  :mrgr:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #245 : 2022. gada 08. oktobris, 08:39:58 »
Kaitina vai nekaitina, bet iedomājies cilvēku ar sāpošu muguru un sliktu redzi- viņam gar zemi likties, lai cenu ieraudzītu?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #246 : 2022. gada 08. oktobris, 09:11:24 »
Es speciāli nekad neeju uz Lidl, kaut man daži soļi, jo īsti neredzu lielu atšķirību no citiem veikaliem.
Tur ir vieni super gardu cepumi, ko atklāju Vācijā un veselīgi augļu batoniņi, tos nopērku, ja sanāk iet garām.
Tas, ka cenas ir augšā, tiešām maldina, jāpiedomā.
Ratus neņemu nekādus, visu pērkamo parasti  varu rokās saturēt. Rati un grozi man atgādina obligatos kovidlaikus, es esmu grozu nelietotāja jau visu dzīvi,  jo gandrīz nekad nepērku vairāk kā varu rokās paņemt un sava lielajā rokassomā ielikt.
Neēdamās lietas nekad pārtikas veikalos nepērku un neskatos.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #247 : 2022. gada 08. oktobris, 09:28:49 »
Viņiem mazie ratiņi labā izmērā un darbiniekiem nav grozi jānēsā.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #248 : 2022. gada 08. oktobris, 12:02:23 »
Kaitina vai nekaitina, bet iedomājies cilvēku ar sāpošu muguru un sliktu redzi- viņam gar zemi likties, lai cenu ieraudzītu?
.. jā, bet punduris ar sliktu redzi un ja vēl acis pakaļā.. kā viņam augšējās cenas ieraudzīt? (neņemiet galvā mani)  :sarcasm:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #249 : 2022. gada 08. oktobris, 14:43:19 »
Diez,kuru ir vairāk- punduru ar acīm pakaļā vai to otro?

« Atbilde #250 : 2022. gada 08. oktobris, 19:04:08 »
Lidlā neesmu bijusi, bet laikam skaitos punduros - es šad un tad dabūju medīt pa veikalu kādu garāku pārdevēju vai vienkārši pircēju, jo nespēju aizsniegt, piem., akcijas preci augšējā plauktā, kur no priekšas viss jau izgrābts, vai kaut ko no saldētavas dziļuma  :blushing:  un tas liek justies sasodīti nepilnvērtīgai.
Ir bijis tā, ka tuvumā nav neviena, kam paprasīt, un es vienkārši palieku bešā.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #251 : 2022. gada 08. oktobris, 21:28:14 »
Es pāris reizes esmu palīdzējusi tādiem "punduriem"  :) , tās gan vecākas tantītes. Stāv pie plaukta un nevar paņemt to, kas man bez piepūles.. acu augstumā bezmaz.. Vienmēr nopriecājos, ka man tādu problēmu nav. Citādi būtu jāiet uz veikalu ar ķeblīti (saliekamo).

Atslēdzies Minne

« Atbilde #252 : 2022. gada 08. oktobris, 22:09:10 »
Es arī no dildām-palīdzētājām

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #253 : 2022. gada 09. oktobris, 11:12:38 »
Es arī.
Bet atcerieties, ka jaunībā bij kauns būt garai. Tad pundurītes, kā te saka, bij krutākās beibes, bet mēs garās dildas  ;) :rofl: 
Tagad visas lepojas, ka garās. Mode mainās.
Bet kuram ērtāka dzīve gan pie veikalu plauktiem, gan citur- kas zina :?:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #254 : 2022. gada 09. oktobris, 13:20:28 »
Nezinu par Lidlu, bet Maximās izmantoju plauktu krāmēšanas ķebļus vai klasiskā lietussarga rokturi. Gadās arī izpalīdzīgi gara auguma cilvēki.
Vislabāk man patīk ķeksēt ar lietussargu - pavasara dzeltenzaļš, firmas dāvana.
Tai firmai raksturīgi dāvināt noderīgas lietasSmile