Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27114 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Lidl
« Atbilde #270 : 2024. gada 06. decembris, 16:08:05 »
Man gan dažreiz slinkums par kasieri strādāt, īpaši ja pilni rati. Labāk pastāvu rindā pie kases. Nopirktās smagās lietas lieku atpakaļ ratos un pie mašīnas saliku pa vietām. Lidlu neapmeklēju, nepatīk

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #271 : 2024. gada 06. decembris, 17:53:37 »
Nu, profi kasierei tomēr iet veiklāk nekā man. Tā Lidla kasiere vispār visu manējo izlaida cauri fantastiskā ātrumā. Ja tikai noskenēt svītrukodus (ja nepatrāpās saņurkāts vai nenolasāms), tad vēl tā, bet ja piedevām jāčakarējas, meklējot pa sarakstu kaut kādas sveramās konfektes vai augļus, es tomēr gribu, lai to dara kasieris. Galu galā, kāpēc man jāčakarējas, man veikals nemaksā algu par to, ka daru kasiera darbu. Un nav tā, ka pie pašapkalpošanās kasēm rindu nebūtu, tāpat sastājas. Mani nervē, kad aiz manis rinda stāv uz to kasi un gaida, kamēr izpamparāšos.
Visvairāk besī tās mazās Maximas, kur no rītiem vispār kasieru nav. Par kurām to zinu, tajās neeju. Labi, ka "manējā" vēl nav tādu "optimizāciju" ieviesuši...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #272 : 2024. gada 06. decembris, 19:30:10 »
Manas domas kopš 22.gada nav mainījušās. Esmu par pašapkalpošanās kasēm un priecājos, ka arī Lidlā tādas parādījušās, kaut gan tas īsti nav mans veikals.
Neuzskatu, ka pati noskenējot savu preci (pati izvēlējos, pati nesīšu mājās un pati lietošu), es daru kasieru darbu. Galu galā, ja man kaut kas nokrīt zemē, es paceļu pati un nedomāju, ka daru apkopēju/sētnieku darbu.
 Man tas sanāk pietiekami veikli un es izvēlētos produktus nemētāju, nesastumju čupā, bet uzreiz salieku loģiskā secībā. Arī sveramie produkti un to katalogs nav nekāda problēma, ikdienā taču ierasts strādāt ar skārienjūtīgām virsmām. Vēl viens pluss - neviens nervozi neelpo pakausī un nestumjas virsū ar saviem ratiņiem.
Ja iepērkamies divatā vai trijatā, tad iet pavisam raiti. Ja jāapstiprina mans vecums vai kaut kas nogājis greizi, nekad nekautrējos pieiet pie atbildīgā darbinieka vai nospiežu attiecīgo taustiņu uz ekrāna. Nestāvu ilgi gaidot, kad un vai man pievērsīs uzmanību.
Arī ārzemēs pārsvarā izmantoju pašapkalpošanās kases, ja vien tajās pieejama angļu valoda.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #273 : 2024. gada 08. decembris, 15:50:52 »
Man patīk pašapkalpošanās kases jebkurā veikalā, tām ātrāk tiek klāt nekā ja jāstāv garā rindā pie vienīgās kases ar kasieri. Mans akmens Lidla dārziņā - ir grūti atšifrēt īsto pozīciju precei. Nu kāpēc āboliem nevar skaidri un gaiši kases izvēlnē ierakstīt šķirnes nosaukumu, bet jāuzmin pareizais no 3 veidiem "sarkanie āboli"? :mrgr:  Vai arī pēc ilgiem meklējumiem izrādās, ka vajadzīgā prece ir jaunums un tās nosaukums vēl nav ievadīts kases sistēmā. Vismaz Lidla darbinieki ir izpalīdzīgi, atrod gan pareizos ābolus, gan ievada kodu jaunajai precei.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #274 : 2024. gada 08. decembris, 16:00:19 »
Ne tikai Lidlā, bet visur kasieri pamanās sačakarēt manu kārtību, ja es uz lentes salieku pirmos tos, ko likšu somās apakšā, viņi sastumj visu čupā un pasniedzas uz beigām pēc zemenēm vai olām... :angry: , tāpēc labprāt izvēlos pašapkalpošanās kases, ja nav lielie bulkpirkumi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #275 : 2024. gada 08. decembris, 17:26:19 »
Man nekādās čupās nesastumjas, jo kā kasiere sāk skaitīt tā es uzreiz lieku atpakaļ ratos, ja ar auto un daudzie pirkumi vai maisiņā, ja nedaudzie ikdienas.
Bet parasti skatos kur rinda mazāka, bieži pie pašapkalpošanās kasēm rinda rādās mazāka, bet daži tik ilgi tur čammājas, ka kases rinda virzās krietni ātrāk...
Lidlā sen nav būts, pat nezināju ka tur arī ieviesta pašapkalpošanās.

Atslēdzies reno

« Atbilde #276 : 2024. gada 08. decembris, 18:54:38 »
manos veikalos nekādās čupās nestumj...
Ja maz pirkumu -pašapkalpošanās, ja daudz -pie kasieres

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #277 : 2024. gada 08. decembris, 21:07:29 »
Lidlā sen nav būts, pat nezināju ka tur arī ieviesta pašapkalpošanās.
Galvenais, čeku nepazaudē un turi rokā, kad iesi ārā no Lidla pašapkalpošanās kasēm. Citādi ārā netiksi. :) 
IKEA arī ir pašapkalpošanās kases, ja nu kas. :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #278 : 2024. gada 08. decembris, 21:18:23 »
Galvenais, čeku nepazaudē un turi rokā, kad iesi ārā no Lidla pašapkalpošanās kasēm. Citādi ārā netiksi. :) 

Jāiziet kopā ar citu pircēju. :D
Galu galā – mēs visa ģimene ar vienu čeku tiekam ārā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #279 : 2024. gada 08. decembris, 23:36:19 »
Jāiziet kopā ar citu pircēju. :D
Galu galā – mēs visa ģimene ar vienu čeku tiekam ārā.
Šodien es tieši tā izgāju. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #280 : 2024. gada 09. decembris, 05:08:17 »

Hm, un ja neko nenopērk vai nepaņem to čeku, tad ko, paliek mūžam dzīvot veikalā??? Bezpajumtnieki ziemā šo varētu izmantot - silti, ēdieni, dzērieni, ne vainas.  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #281 : 2024. gada 09. decembris, 09:06:07 »
Ai, nu ko taisi problēmu. Ja nebiedē perspektīva pašam skenēt pirkumus, meklēt preci pa sarakstiem, svērt sveramo utt., tad var arī tik daudz kā noskenēt to čeku. Galu galā, tajās retajās reizēs, kad esmu bijusi spiesta lietot pašapkalpošanās kases, es  savu čeku vienmēr paņemu. Kā pierādījumu, ja nu kādam ienāk prātā vēl ko pārbaudīt (no kasieres varu arī nepaņemt). Tad kāda problēma noskenēt?
Ja nav pirkumu, izspraucies ārā gar kasieru kasēm. Vai 'informāciju" lieleveikalos - tur platāks. IKEA kasu rindas galā ir brīva izeja neko nenopirkušajiem. Tikai sanāk noiet garām apsargam  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #282 : 2024. gada 09. decembris, 10:06:49 »
Nomierinies, es vienkārši ironizēju par -"citādi ārā netiksi", nevis taisu problēmu. Un Lidls, kā jau iepriekš minēju, nav tas veikals kurā iepērkos. Laikam dažas reizes kad uzradās biju, bet tā īsti mani ne ar ko nepiesaistīja...