Autors Tēma: Sarkanais mežs.  (Lasīts 3579 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Sarkanais mežs.
« : 2019. gada 01. marts, 23:37:20 »
Rītvakar LTV1 pirmā sērija.
Šovakar skatījos raidījumu par filmēšanu.
Simtgades budžets, īss realizācijas laiks, 12 sērijas.
Rādīs reizi nedēļā, sestdienās.

Atslēdzies Nāra

Re: Sarkanais mežs.
« Atbilde #1 : 2019. gada 01. marts, 23:48:49 »
Gribētos kaut ko tādu, kas aizskar sirdi un aizkustina. Nekas labs kopš Likteņa līdumnieku laikiem nav bijis..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2019. gada 03. marts, 15:26:28 »
Cītīgi noskatījos, kaut vienā brīdī bija doma mest mieru. 2.sērija jau pavisam raiti aizgāja. Noteikti skatīšos līdz galam. Jaunais Reinis arvien līdzīgāks tēvam paliek. Agnese Cīrule - liela NT zvaigzne, bet kino laikam nebija redzēta. Tāds pagaidām lēns un mierīgs, bet ļoti baudāms. Es tikai to vēsturi tā pašvaki zinu...Kas par Ameriku un kādas vēl tur cilvēku klases??

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2019. gada 03. marts, 17:04:13 »
Radi teica - tā esot bijis, Amerika ņēmusi pretī tikai cilvēkus bez veselības problēmām un tāpēc viņu radinieks emigrējis uz Austrāliju, lai gan pirmā izvēle bijusi ASV.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies true detective

« Atbilde #4 : 2019. gada 03. marts, 20:36:39 »
diezgan lēns, bet skatāms. bet nesaprotu, kas tur ar skaņu, brīžiem grūti saprast, ko seriāla varoņi runā, nepieminot nejēdzīgo tulkošanu pa virsu angļu un krievu valodai, oriģinālā valoda ir pa skaļu un neko nevar saprast, jo abas valodas samiksējas kopā. vai tad ar subtitriem nepietiktu? pie tam tas ierunātājs lasa bez emocijām, sāk uz miegu vilk.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2019. gada 04. marts, 08:35:40 »
Cītīgi noskatījos, kaut vienā brīdī bija doma mest mieru. 2.sērija jau pavisam raiti aizgāja. Noteikti skatīšos līdz galam. Jaunais Reinis arvien līdzīgāks tēvam paliek. Agnese Cīrule - liela NT zvaigzne, bet kino laikam nebija redzēta. Tāds pagaidām lēns un mierīgs, bet ļoti baudāms. Es tikai to vēsturi tā pašvaki zinu...Kas par Ameriku un kādas vēl tur cilvēku klases??
Agnese Cīrule tēloja pie jaunā Sīmaņa "Pelnu sanatorijā", atmiņā palika no epizodes, kur sveču gaismā vienā naktskreklā lūdza sv.Mariju, uz ceļiem nometusies pie gultas...Pelnu sanatorijas erotiskākā epizode! :) Tas jaunais Reinis ir vecajam Reinim dēls? ...var redzēt, ka īsts čipendeilis...dāmām laikam jau sapņos rādīsies (būs jāpaseko sapņu sadaļai! :) )

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2019. gada 04. marts, 09:47:38 »
...un neradās iespaids, ka NT lomas dabūjuši vis..visvairāk?  Reinis, Cīrule, Vimba, Dumpis, Doveika, Anže...? 

Atslēdzies sōla

« Atbilde #7 : 2019. gada 04. marts, 12:02:48 »
Nea, Nāra, nekas labāks par "Saldo indes garšu" Latvijā nav radīts. Nu, tas tāds man plebeja viedoklis.

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2019. gada 04. marts, 13:37:37 »
Saldo indi pat neatceros, Līdumniekus gan, es arī uzskatu, ka labākais

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2019. gada 04. marts, 13:40:31 »
...vēl atcerējos, ka Agnese Cīrule bija "Homo novus" - Annužītes meita ģimnāziste

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2019. gada 04. marts, 13:57:12 »
Nea, Nāra, nekas labāks par "Saldo indes garšu" Latvijā nav radīts. Nu, tas tāds man plebeja viedoklis.

Tā arī laba bija. Vēl "Vienas vasaras zieds". Bet nu Līdumnieki tomēr ir kas īpašs.

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #11 : 2019. gada 07. marts, 16:38:00 »
labi, ka ieskatiijos. Varbuut man arii raadiis, paluureeshu 6dien vai ir pieejams manaa regjionaa
neatceros par vasaras ziedu, indes garsha 6/10, par liidumniekiem piekriitu Naarai - nekaa labaaka nav.atceraties bija par sasito kruuzi un shitas, par to daamu, kura uz laukiem aizbrauca ... Klavinja vai?? a kaa saucaas neatceros

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2019. gada 07. marts, 21:40:48 »
labi, ka ieskatiijos. Varbuut man arii raadiis, paluureeshu 6dien vai ir pieejams manaa regjionaa
neatceros par vasaras ziedu, indes garsha 6/10, par liidumniekiem piekriitu Naarai - nekaa labaaka nav.atceraties bija par sasito kruuzi un shitas, par to daamu, kura uz laukiem aizbrauca ... Klavinja vai?? a kaa saucaas neatceros

Tā, kur Kļaviņa uz laukiem devās, ir tas pats Vienas vasaras zieds.

Līdumniekiem man patika vidusdaļa, beigas pavisam garām likās

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #13 : 2019. gada 08. marts, 13:30:02 »
Tā, kur Kļaviņa uz laukiem devās, ir tas pats Vienas vasaras zieds.
nee nee pirms 2 gadi kursh bija. Pasternaka bija maate. Keish bija viirs. Vinja tur viesu maaju taisiija laukos. Veikalniece bija kaa mauka uztaisiita. Domaa!!!!

P.S. saucas uzmini nu ... vai atceries nu :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2019. gada 08. marts, 13:35:52 »
Nebija “Māja pie ezera“? Kkas ar ezeru tur bija... bet man nepatika.

p.s. bija vēl arī “Zītaru dzimta“, pasen, bet arī bija skatāms...
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 08. marts, 13:51:53 no tuk »