Autors Tēma: Sarkanais mežs.  (Lasīts 3608 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Sarkanais mežs.
« Atbilde #15 : 2019. gada 08. marts, 14:52:21 »
Sanāk, ka Kļaviņa bieži filmās uz laukiem dodas :)

Jā, tā otrā bija Māja pie ezera

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2019. gada 08. marts, 16:13:04 »
Cītaru dzimtu tā arī toreiz nenoskatījos

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2019. gada 08. marts, 16:24:12 »
Kā tad tā?
Man vēl ļoti patika “Izpostītā ligzda“, šķiet kādas 4?sērijas bija...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2019. gada 11. marts, 10:34:32 »
te V.Seleckis izsakās par nacionālajiem partizāniem....skarbi..     

https://www.delfi.lv/news/versijas/vilis-seleckis-slepkavosana-tikai-diskutabls-gadijums.d?id=50892951   

daļēji jāpiekrīt, bet ....kurš tad varēja zināt, kāda būs tālākā nākotne?...ka padomju karaspēks izvāksies  pēc 50 gadiem?...piemēram, bija tak pieredze (arī vienam manam rada gabalam), kuri iegāja mežā 1941.gada jūnijā, lai izvairītos no 14.jūnija deportācijām, un jūlijā jau bija klāt vācieši un varēja nākt laukā - pat mēnesis nebija pa mežiem jāblandās....kāpēc lai cilvēki 1945.gada domātu citādi? ....skaidrs ir ŠODIEN, kā pareizi bija - stāties augstskolās,  komjaunatnē utt un gaidīt izdevību, kad padomju sistēma sabruks!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2019. gada 23. maijs, 11:19:15 »
Nopietni??? meklēju tēmu par sarkano mežu..un te tik divi komentāri par tēmu  :scratch: , līdz galam nenoskatījāties? apnika? kas izkonkurēja?
es līdz kādai 6 sērijai skatījos pa svētdienām, tad sanāca pauze un tagad dzenu katru vakaru pa divām sērijām... ātrāk nevaru, jo brīžam kkur kko nesaprotu un tad vajag patīt atpakaļ.
Diezgan labs produkts, pagaidām esmu piekasījusies tikai pie Ligitas - nu kas tā roku bintē? neviens nav gājis pirmās palīdzības kursos??? un, ar pirkstu to zapti no burkas tik uzsvērti nedabīgi laizīja,ka pat mani apšķebināja(kāpēc tas dzīvoklis ,kur viņi uzradās pēkšņi bija tukšs, ja pirms tam bija pilns ?)filma man patiešam patīk, ja ņem vērā,ka es seriālus neskatos ,kā sugu, tad šīs 12it sērijas man būs daudz.šodien atlikušas pēdējās divas.stulbums tas,ka šādas lietas mani rosina pameklēties dziļāk un pārbaudīt,kā tad bija... vot tagad būs jāmeklē,kas tad bija operācija -džungļi  :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2019. gada 23. maijs, 11:25:44 »
Pirms dažām dienām, beidzot sakrājusi visas sērijas, ķēros pie skatīšanās. Objektīvu iemeslu dēļ netiku tālāk par kādām 15-20 minūtēm (bet jau atradu piesiešanās iespēju Reiņa akordeona spēlei ;) ). Kad noskatīšos ko vairāk, gan jau man arī būs, ko teikt

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2019. gada 23. maijs, 12:18:51 »
Skatījos cītīgi, apspriešanu lasīju Cālī.  Mellen, palasi tur. Tituldziesma sirdi rāva ārā...Seriāls godam, tikai šo un to nesapratu...
Te neapspriež vairs seriālus. Atceros..agrāk katru sēriju..Minne, drīz akall Meles, bet besī, kad serialu darbībā ir ziema. Viss pa jaunam Diddly skatās, bet neraksta. Cālī tādā ziņā ir aktivitātes, tur palasos.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #22 : 2019. gada 23. maijs, 12:22:01 »
Noskatījos, bet ar robiem vidū - pāris sērijas nesanāca redzēt un tagad tūlīt visu no sākuma skatīties negribas, bet skatīties tikai neredzētās arī muļķīgi.
Kopumā patika, lai gan kaitināja nevienmērīgais sēriju temps - vienā nenotiek gandrīz nekas, nākamā it kā, cenšoties atgūt iekavēto, notikums uz notikuma, brīžam sasteigti. Un Rubeņa līnija tāda izčākstējusi sanāca, lai gan sākumā personāžs šķita spēcīgāks par galveno varoni Vitoldu. Nu, varbūt tāpēc izslēdza no spēles...
Vēl nepatika tā latviešu aktieru mocīšanās ar angļu valodu. Nu jā Holivudas filmās krievi reizēm runā vēl dīvaināk. :D

Neesmu īpaši pētījusi presi, bet varētu būt, ka kaut kur sīkāk aprakstīts vēsturiskais fons, Mājas Viesī, piemēram, - tur vēstures tēmas tiek bieži cilātas.
Rīgas Viļņiem bija numurs, kur diezgan daudz par seriāla tapšanu rakstīts un bija arī īsas atsauces uz vēsturiskajiem faktiem, Vitolda prototipu.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #23 : 2019. gada 23. maijs, 12:25:30 »
Vēsturiskais fons un prototipi gana labi IR aprakstīti, laikam pagājušās nedēļas izdevumā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2019. gada 23. maijs, 12:32:44 »
no tēliem man vis simpātiskākais kā reiz ir Rubenis  :blushing: , es gan vēl nezinu ,kāds būs filmai gals, bet Rubenī varētu pat samīlēties  :in-love: tie latviešu meža zēniņi neviens netur līdzi ... :n+:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2019. gada 23. maijs, 12:35:02 »
Ne vienīgā par Rubeni fano... :)
Vitolds uz viņa fona tāds ņuņņīgs sanāk.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2019. gada 23. maijs, 12:48:36 »
Narčik, zinu ka cālī vairāk sarunu. Bet es neiešu...man slinkums. Pāris vārdus šepat un būs jau labi :) galu galā, lielais vairums jau noskatījušies,ko tur vairs.
IG- mellenessniega

Atslēdzies true detective

« Atbilde #27 : 2019. gada 23. maijs, 15:04:50 »
noskatījos, man patika, protams vēsturiski un citādi varētu piekasīties, bet vai vajag. mums ir tik maz, vai vispār nav kaut cik skatāmu, kvalitatīvu filmu, seriālu, ka šoreiz, vismaz es, uz seriāla mīnusiem pievēršu acis. Jēkabs Reinis un Dainis Grūbe, tā vien redzu viņus 40-50gadu zelta laikmeta Holivudā.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #28 : 2019. gada 23. maijs, 15:28:18 »
Mellen, Rubenis, t.i. J.Djakonovs, pie mums tgad topā, kur vien paskaties - tur jau priekšā :) "Viss pa jaunam" viņš ir mācītājs :) Nu jā, Grūbe arī ir tur..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2019. gada 23. maijs, 22:52:33 »
Narčik,es galīgi nezinu,kas Jums topā..un es filmas varoņiem nelieku klāt aktiera uzvārdu, jo man tas neko neizsaka...diemžēl, neko vairs nezinu par LV populārākajiem ļautiņiem ,pa gandrīz desmit gadiem pulka viņu nomainījies :/bet nu labā ziņa, ja kko skatos tad skatos bez salīdzinājumiem un stereotipiem..vot tagadiņ, es teicu,ka man patīk Rubenis(tēls) un neko nezinu par Djakonovu  :n+:
P.s šovakar noskatīšos pēdējās divas sērijas, tad aiziešu pārbraukšu cālī sarunātajam... :smoker:
IG- mellenessniega