Autors Tēma: kas lasa Daces Judinas grāmatas  (Lasīts 1745 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sōla

kas lasa Daces Judinas grāmatas
« : 2019. gada 03. marts, 21:02:04 »
Sveikiņi. Tad nu es arī. Kas vispār lasa to Daci Judinu. Pīārs tāds, ka nu tikai. Es savā vieglprātībā vienreiz paņēmu biblenē kko no viņas. Ārprāc, kas kko tādu drukā? Un, galvenais jautājums - kas tos mēslus lasa?  Vai es viena plānprātīga?

Atslēdzies reno

Re: kas lasa Daces Judinas grāmatas
« Atbilde #1 : 2019. gada 04. marts, 00:22:19 »
Es nelasu.  :rofl: Nē, pirmo izlasīju un sapratu, ka vairs nē

Atslēdzies sōla

« Atbilde #2 : 2019. gada 04. marts, 17:18:15 »
Vai, piedošan. Nenoformulēju domu līdz galam. Kas sponsorē visu šo makulatūru, tāds, lūk, ir jautājums. Grafomānu jau mūsu valstiņā ir pa pilnam.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2019. gada 04. marts, 18:44:58 »
Man liekas, ka pērk tomēr, un bibliotekās visās arī ir. Nekāda labdarības organizācija jau izdevniecība nav

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2019. gada 04. marts, 20:55:03 »
Dēlam skolā bija jālasa un kāds nebūt sacerējums vai pārdomas par izlasīto jāraksta

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2019. gada 05. marts, 09:43:21 »
Sveikiņi. Tad nu es arī. Kas vispār lasa to Daci Judinu. Pīārs tāds, ka nu tikai. Es savā vieglprātībā vienreiz paņēmu biblenē kko no viņas. Ārprāc, kas kko tādu drukā? Un, galvenais jautājums - kas tos mēslus lasa?  Vai es viena plānprātīga?
šī jau nav kritika, bet gānīšanās....vai nevarētu precizēt, kuru grāmatu izlasīji un kas tad nepatika? Varbūt šobrīd Tev uzkritusi uz nerviem kādas grāmatas reklāma?     
Vajadzētu konkretizēt problēmu!   
Katrai grāmatai ir savs lasītājs, domāju, ka Kafkam Latvijā ir mazāk lasītāju kā Dacei Judinai...viņa raksta kriminālās ziepju operas, stils ir līdzīgs Vilim Lācim (mans vērojums pēc 1 grāmatas izlasīšanas)....un V.Lācis bija populārāks par Andreju Upīti

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #6 : 2019. gada 07. marts, 16:31:55 »
man laikam ir 2as vinjas graamatas plauktaa. Izlasiiju gan tikai vienu, otra neielasiijaas un tagad vnk kraaj putekljus.Varbuut kkad veelaak. Diemzjeel vinja nav taa autore, kuras darbus skatos nopirkt.
Veel dzirdeeju diezgan lielu kritiku, ka esot kaut kaada (vot izkrita no galvas), kura sarakstiijusi tipa Greju latviski, bet cik vien esmu dzirdeejusi lielaakaa dalja shausminaas

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2019. gada 07. marts, 16:36:43 »
tipa Greju latviski
Račko. Kaut kur mums ir pagara diskusija.

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #8 : 2019. gada 07. marts, 17:02:16 »
Račko. Kaut kur mums ir pagara diskusija.
o jaaiet mekleet :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2019. gada 07. marts, 18:43:18 »
Kaut kur pie grāmatām ir iekopēta burvīga atsauksme par "pežģīnēm"