Autors Tēma: Par vēlēšanām  (Lasīts 4271 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Par vēlēšanām
« Atbilde #15 : 2014. gada 23. septembris, 19:20:53 »
Jā, tas ir arguments. Bet Demokrīts tā nebij to visu iecerējis.

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2014. gada 23. septembris, 19:50:55 »
tieši tāpat -atmetam sīkuļus, vecos perdeļus,sudrabus, lembjus.  Stulbi,ka atkal kārtējās jaunpartijas, kas sadala balsis. Re,  cik krieviem labi -nav jāmocās domājot.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2014. gada 23. septembris, 19:59:37 »
Mierīgi. Tikai viens jautājums koalīcijas partijām - lūdzu nosaukt vienu likumprojektu, kas pieņemts, lai labāka dzīve būtu parastajai tautai. Vienu.

Atslēdzies Danija

« Atbilde #18 : 2014. gada 24. septembris, 07:17:17 »
jā,šitas jautājums-par ko balsot, nomoka ne vienuvien, tai skaitā, arī mani.Nu negribas ne par vienu, bet kā te teca-jāizvēlas mazākais ļaunums.man pat klienti prasa, par ko balsot..un jāatbild, ka tik intīmā jautājumā es nevaru palīdzēt, tur katrs pats ti galā var tikt
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2014. gada 24. septembris, 08:59:34 »
es līdzīgā pozīcijā. Neviena no piedāvātām partijām un viņu programmām mani nepārliecināja.  Atkal tas pats  pierastais bazars, kad visas 4 gadus klusē un kaut ko perina, tagad pēkšņi nedēļu pirms vēlešanām, visi mēdiji pilni ar visādam klačam un kļauzām.  Kāpēc es neko tādu neēsmu dzirdējusi mēdijos līdz šim?  Un tas mūžīgais - nomelnot citus , lai uz tā rēķina pašiem izcelties. Āboltiņas mūžīgā plūkšanās ar dāmam parauj uz ņirgu. Man TĀ tas viss riebjās un drausmīgi negribās piedalīties visai tai bardakā, negribās sev vēlāk pārmest, ka arī  būšu savu roku tur pielikusi. Negribās justies netīrai. Pareizāk būtu, ja urnai blakus stāvētu miskaste, tas daudz ko atrisinātu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2014. gada 25. septembris, 17:45:44 »
jā,šitas jautājums-par ko balsot, nomoka ne vienuvien, tai skaitā, arī mani.Nu negribas ne par vienu, bet kā te teca-jāizvēlas mazākais ļaunums.man pat klienti prasa, par ko balsot..un jāatbild, ka tik intīmā jautājumā es nevaru palīdzēt, tur katrs pats ti galā var tikt
nuu, klientiem gan vajag kko ieteikt... mazums ,kas vinju galvās darās. it sevišķi ja citas nacionalitates klijenti... :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Danija

« Atbilde #21 : 2014. gada 25. septembris, 21:01:41 »
klienti latvieši.vakar veltīju pāris stundas sava laika un izpētīju CVK visu sarakstus un personālijas.Nu pilnīgs vāks.mūspusē Baķka cer ieviesties. Nez kapē daudzi kandidāti netiek bīdīti tur, kur dzīvo, bet no svešas vietas? Jo zin, ka savējie izsvītros?Āboltiņa izklājusies pa visu lielveikala sienu. Par programmām nemaz nerunāsim, tur visiem viss pa smuko, ņem kuru gribi.Vismaz viens tantuks bija nolēmis par suņu būdu balsot, tad nu gan teicām, vai traka, vai..
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

baaciens

• Viesi
« Atbilde #22 : 2014. gada 27. septembris, 16:46:22 »
Lai arī nav ne mazākās nojausmas par ko balsot, bet zinu 200% IR jābalso. Izņemot pāris pašvaldību vēlēšanās, visās piedalos .... arī referendumos un līdzi ņemu citus ...

Gun

• Viesi
« Atbilde #23 : 2014. gada 27. septembris, 19:06:21 »
Citēju:
a par ko balsot? atmetam sīkpartijas, atmetam perdeļus tipa Lembergs, maz kas paliek...

Un tieši tas ir tas, kādēļ IR JĀIET BALSOT, jo pretējai "frontei" ir acīmredzams viņu "interešu aizstāvju" kandidatūru saraksts!
Un labi atpazīstams!

Pat, ja nobalsosi par "sīkaļu", tā būs atņemta balss pretējai nometnei.

Atslēdzies Lila

« Atbilde #24 : 2014. gada 27. septembris, 20:38:52 »
A mani uztrauc tas, ka tauta atkal gatava kāpt uz grābekļa - atnāks šitā, kura vēl nav bijusi, un visu sakārtos, kā jau solījusi... Pēc visas publiski pieejamās informācijas, pat ļoti izskatās, ka tā ir no ausaiņa atdalījusies latviskā frakcija, kura, tiklīdz būs ievēlēta, būs gatava tieši ar ausaini vienoties un apvienoties visādās pozās. Starp citu, tam, kurš piekritis no krāsainajiem par premjeru, arī tā puse var izrādīties biznesam izdevīgāka un sabloķēšanāsš vērta. Lūk, kas mani uztrauc. Un, ja šitie treji kopā dabūs pārsvaru, mēs te vēl varam ne tādus vien lēmumus pieredzēt :(

Atslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2014. gada 01. oktobris, 22:53:18 »
Sandra Veinberga esot ieteikusi -lai pa kuru partiju balsotu, strīpot ārā pirmos 5. Vismaz esošajām  noteikti, lai vecos nodzītu no siles. Patiešām, laba doma. Vnk. manam sarakstam pielieku vēl 2 klāt.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #26 : 2014. gada 01. oktobris, 23:10:10 »
reno - man gan neliekas, ka tā laba doma!Vajag tomēr apskatīties, kas tās ir par personālijām!Manā sarakstā pirmie ir itin normāli, tālāk gan atradu sūdabrāļus