Autors Tēma: Sports ikdienā  (Lasīts 17910 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Sports ikdienā
« : 2014. gada 21. novembris, 09:03:21 »
Nezinu, kāpēc sports šajā forumā nodēvēts tikai par vīru izklaidi, man šķiet, ka sieviešu dzimumam tas ir vienlīdz aktuāls  :gore: . Diemžēl ikdienā sanāk par maz ar to nodarboties :computer: . Faktiski es pasportoju 3 x nedēļā, kas man palīdz tikai noturēties kaut kādā formā :just_popcorn: . Divreiz - aerobais treniņš, vienreiz - anaerobais. Pa 45 min - 1 stundai katru reizi. Zinu, ka vajadzētu vairāk, bet kaut kā nesanāk un arī slinkums citreiz.
Kā jums pašiem - ir pietiekami daudz laika un gribas, lai sevi izkustinātu?

Atslēdzies Zazū

Re: Sports ikdienā
« Atbilde #1 : 2014. gada 21. novembris, 09:07:39 »
Nav
Neprotu
Nesanāk
Zinu, ka attaisnojumi :(
Un ļoti vajadzētu. Ļoti. Tak nav nekādas sajēgas, ko un kā!
Šobrīd ir jādara kkas mājās - un tur ir daudzi ierobežojumi: a) neprotu; b) nav vietas, lai nogultos, tātad stāvus; c) neprotu... utt
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 21. novembris, 09:18:05 »
Kopš jūlija man ir attaisnojums neko nedarīt - nevaru botās savu pirkstu mocīt  :blushing:  bet izskatās, ka pēc pāris mēnešiem attaisnojums haļavai beigsies un nāksies vien atsākt. Tad arī visādas mācības beigsies un būs brīvāks, citādāk man kaut kā bēdīgi, ka bērns mammu neredzēs ne tikai pusē brīvdienu, bet arī vairāk kā vienu vakaru nedēļā.
Eju tikai uz kolektīvajām nodarbībām, kas paiet zem kategorijas spēka un nostiprinošās treneru vadībā. Varbūt kaut ko pamainīšu un atgriezīšos pie apļa treniņiem un paņemšu viņu 6 nedēļu programmu. Vēl gadās ieklīst jogā čakras pavirināt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #3 : 2014. gada 21. novembris, 09:24:08 »
Parks, mežs, veloceliņš, trenažieru zāle, skolas stadions - kaut kas no visa tā jau tuvumā ir. Atliek vienīgi izdomāt, ko un kā. Ja vienam nav apņēmības, ir taču arī grupas, kas lēni skrien, kaut ko citu trenējas. Protams, joga ir labāk nekā rosola bļoda, bet nez vai ar jogu var noturēt sevi fiziski normālā kondīcijā

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #4 : 2014. gada 21. novembris, 09:31:54 »
Ar manu blusu cirku nevaru tikt ārā, kur nu vēl mežā... Pa vidam arī jāstrādā, tāpēc derētu vingrošana pie ekrāna, bet viss, ko es kādreiz esmu iesākusi, pametu, laikam jau tā paša slinkuma un jēgas neredzēšanas dēļ.
Piafas minētie svešvārdi vispār šķiet kā raķešzinātne. Ne man sajēga, kas ir apļa treniņš, ne spēka. Aerobo varu iedomāties - lēkā un elpo dziļi :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 21. novembris, 09:33:33 »
Joga attīsta un nostiprina iekšējo muskuļus - mugura saka paldies. Spēciņš + līdzsvara izjūta, citādāk ilgi nenoturēsies uz vienas kājas ar degunu paklājā :D Galva izvēdinās un domas atslēdzas (es vienreiz ja gandrīz atslābinājusies stāvu kājas kliņģerī savijusi, bet aiz muguras divas elsējas. tik cītīgi sekoja elpošanas norā'dijumiem, ka sēca kā vecis, kam deguns spalvām aizaudzis :( domāju, ka nositīšu :D)
Ja nu ar fiziski normālu kondīciju ir domāta speķa slāņa kontrole, tad gan vajadzēs kaut ko bišk aktīvāku.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2014. gada 21. novembris, 09:35:08 »
Joga attīsta un nostiprina iekšējo muskuļus - mugura saka paldies. Spēciņš + līdzsvara izjūta, citādāk ilgi nenoturēsies uz vienas kājas ar degunu paklājā :D Galva izvēdinās un domas atslēdzas (es vienreiz ja gandrīz atslābinājusies stāvu kājas kliņģerī savijusi, bet aiz muguras divas elsējas. tik cītīgi sekoja elpošanas norā'dijumiem, ka sēca kā vecis, kam deguns spalvām aizaudzis :( domāju, ka nositīšu :D )
Ja nu ar fiziski normālu kondīciju ir domāta speķa slāņa kontrole, tad gan vajadzēs kaut ko bišk aktīvāku.

O! Man nekad nav gadījies redzēt, kā sēc vecis, kam deguns spalvām aizaudzis  :rofl:

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #7 : 2014. gada 21. novembris, 09:36:45 »
O! Man nekad nav gadījies redzēt, kā sēc vecis, kam deguns spalvām aizaudzis  :rofl:

Sēkšanu nevar redzēt! Tā ir jādzird!  :talking:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2014. gada 21. novembris, 09:37:20 »
Eju divreiz nedēļā uz pilatēm. Un vairākas reizes (cik nu sanāk) individuāli nūjoju pa vakariem. Pa sniegu vairs nūjošana nesanāks.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 21. novembris, 09:51:01 »
Kāpēc ta nē? Esmu nūjojusi arī ziemā, sniegam sniegot.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2014. gada 21. novembris, 09:54:14 »
Eju divreiz nedēļā uz pilatēm. Un vairākas reizes (cik nu sanāk) individuāli nūjoju pa vakariem. Pa sniegu vairs nūjošana nesanāks.

Veca tantiņa dakterim sūdzas, ka visi kauliņi sāpot un ir stīvi. Dakteris sirsnīgi iesaka, ka nūjot vajag! [Tagad lasīt latgaliski] Tantiņa domīgi novelk - kas maņi tik vacu nūjos!

Lūīz, Tev tak vēl nav jānujo individuāli :d

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2014. gada 21. novembris, 10:03:47 »
Agraak Riigaa regulaari gaaju peldeet, peec tam regulaari pilates.

Tagad regularitaates vairs nav, jo situaacijas diezgan neprognozeejamas, bet shad tad aizeju papeldeet, pabraucu ar riteni, kaadreiz maajaas pavingroju.

Bet katraa gadiijumaa intensiivaa pastaigaa var iziet vienmeer, un kaartiigi izdejoties kaut vai pie spogulja forshas muuzikas pavadiibaa arii var.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2014. gada 21. novembris, 10:20:53 »
kaartiigi izdejoties kaut vai pie spogulja forshas muuzikas pavadiibaa arii var.

:icon_banana: nu, večiem šitas neder :icon_laugh:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 21. novembris, 10:24:16 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2014. gada 21. novembris, 10:26:30 »
kaartiigi izdejoties kaut vai pie spogulja forshas muuzikas pavadiibaa arii var.

:icon_banana: nu, večiem šitas neder :icon_laugh:

Ja gribeeji ieteikumus, kas der vechiem, tad taa arii vajadzeeja jautaat :P :fryingpan: