Autors Tēma: Sports ikdienā  (Lasīts 17886 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Sports ikdienā
« Atbilde #15 : 2014. gada 21. novembris, 10:30:32 »

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2014. gada 21. novembris, 10:31:53 »
kaartiigi izdejoties kaut vai pie spogulja forshas muuzikas pavadiibaa arii var.

:icon_banana: nu, večiem šitas neder :icon_laugh:

Ja gribeeji ieteikumus, kas der vechiem, tad taa arii vajadzeeja jautaat :P :fryingpan:

Nu nē tak, es tikai iztēlojos, kā tas izskatītos... nujā, Piafa parādīja  :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2014. gada 21. novembris, 10:38:20 »
Man gan tas liekas tik miilji un aizkustinoshi, redzeet kaut ko no viiriesha maiguma un "sleeptaas zonas" :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2014. gada 21. novembris, 10:58:38 »
mana fizkultūra ir velosipēds vasarā, malkas kraušana, zemes rakšana, lapu grābšana, ravēšana un citas izklaides. parasti stundas 8-10 sestdienās, dažkārt arī vēl kādas 4 svētdienās. Nē nē, tas nav "šausmas" - man patīk, ka ar  fiziskajiem vingrinājumiem arī kaut kas lietderīgs tiek izveikts, tā teikt, divi labumi vienā... es pati to izvēlos un daru.

ziemā slinkoju. nu - tikai velotrenažieris šad tad pa pusstundiņai tiek iedarbināts. nu dažreiz sniegs jāpašķūrē.

ar pārvākšanos būs vairāk ko darīt arī ziemā, par to jau iepriekš priecājos. Citād uz pavasari drēbes skapī kaut kā saraujas...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2014. gada 21. novembris, 11:48:41 »
Eju divreiz nedēļā uz pilatēm. Un vairākas reizes (cik nu sanāk) individuāli nūjoju pa vakariem. Pa sniegu vairs nūjošana nesanāks.

Veca tantiņa dakterim sūdzas, ka visi kauliņi sāpot un ir stīvi. Dakteris sirsnīgi iesaka, ka nūjot vajag! [Tagad lasīt latgaliski] Tantiņa domīgi novelk - kas maņi tik vacu nūjos!

Lūīz, Tev tak vēl nav jānujo individuāli :d

Tā jau man likās, ka kāds šito pieminēs. :D

Nez, pa sniegu grūti nūjot, slīd gan kājas, gan nūjas. Ja nu vienīgi pa labi noblietētu sniegu un ar smiltīm nokaisītu, bet tad jau labāk slēpot pa mežu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2014. gada 21. novembris, 12:16:49 »
Man līdzīgi kā Emīlijai - divi vienā, sevišķi vasarā. Un vispār man kaut kā grūti izveikt bezmērķīgas kustības pašu kustību pēc. Labāk fiziski pastrādāju un ko lietderīgu padaru. Iespējas un vajadzība pēc tā ir. Nu, vēl uz jogu reizi nedēļā eju, mēdzu uzkāpt uz slidām un domāju uz ziemas sezonu iegādāt kādu baseina abonementu. Jā, un vēl man ir hobija zirgs, kas gādā par manu izkustēšanos visa gada garumā  :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2014. gada 21. novembris, 12:21:28 »
Aaaaaaa....zirgs....kuustu

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #22 : 2014. gada 21. novembris, 12:21:50 »
Un vispār man kaut kā grūti izveikt bezmērķīgas kustības pašu kustību pēc. Labāk fiziski pastrādāju un ko lietderīgu padaru. Iespējas un vajadzība pēc tā ir.

vot, tu tieši noformulēji manu dzīves pozīciju...

Nēnu es esmu gājusi arī uz trenažieru zāli, pat diezgan ilgi, bet tur bija sistēma, ka jāiet noteiktos laikos, a man darba diena mēdz ievilkties...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #23 : 2014. gada 21. novembris, 12:29:27 »
Ideja jau ir tikai savākt savu rumpi. Ja to var noturēt rāmjos ar citādiem paņēmieniem, tad baigi o.k. Man citādi nesanāk.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #24 : 2014. gada 21. novembris, 13:22:17 »
Es šogad slaistos. A to vienu brīdi bij sajūta ka kāju muskuļiem ir savi muskuļi. Ar vienu spērienu ziloni varētu nosist.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #25 : 2014. gada 21. novembris, 13:24:59 »
hm, a, kā lai savāc ādu izstaipīto :(
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

daddy

• Viesi
« Atbilde #26 : 2014. gada 21. novembris, 13:40:21 »
a nekā! (ar dārgām plastiskām operācijām varbūt)  labāk to piepildīt ar sevi. :D

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #27 : 2014. gada 21. novembris, 13:45:39 »
smejies vien, smieties esot veselīgi  :rocking:
Ja jau izstiepās, tad tak jābūt arī atgriezeniskam procesam, ne?

daddy

• Viesi
« Atbilde #28 : 2014. gada 21. novembris, 13:48:51 »
nu jā, jā... no zemes Tu esi cēlies, par zemi paliksi, vēlāk :)
pamēģini izaugušos  matus "iestūķēt" atpakaļ :D

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #29 : 2014. gada 21. novembris, 13:50:26 »
nu jā, jā... no zemes Tu esi cēlies, par zemi paliksi, vēlāk :)
pamēģini izaugušos  matus "iestūķēt" atpakaļ :D

Tos var noraut...