Autors Tēma: Sports ikdienā  (Lasīts 18009 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Sports ikdienā
« Atbilde #60 : 2015. gada 16. marts, 11:23:34 »
Tas pats, kas uudens glaazi :P

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #61 : 2015. gada 16. marts, 11:25:00 »
Es fiziski strādāju, nebija laika sportot.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #62 : 2015. gada 16. marts, 11:25:44 »

taisnosies policijā

Atslēdzies Minne

« Atbilde #63 : 2015. gada 16. marts, 11:40:57 »

Labveeli, zinaam, zinaam.. :P

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #64 : 2015. gada 16. marts, 12:20:58 »
Placebo efektu piekopju. Izvēlos 6-7 super primitīvus vingrojumus un izpildu apm.5 reizes, labi , ja 10 min.kopējais laiks. Cenšos iet kājām, vasarā braucu ar riteni (nelielus gabalus 8-10-15-26km) Labprāt piekoptu kaut ko kā pilates, bet sarežģītā loģistika  nokauj visu patiku. 1,5 st gatavošanās un ceļš uz vienu pusi, kopā 3st. Nē. Mājās viena vingrot nespēju, vajag lai palabo, vai pareizi daru.

Paskaidrojiet par riteņbraukšanu, ja kādam ir pieredze. Manuprāt diezgan statiska slodze. Kā pareizi braukt, lai būtu jēga? Ātrāk , lēnāk, ar pretestību, bez, ilgstoši lēnā garā, cik ilgi? Stūre, cik augstu? Poza, kas ar muguru? Ir tuvumā veloceliņš uz Jūrmalu, bet apnicis drusku.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #65 : 2015. gada 16. marts, 12:24:29 »
Placebo efektu piekopju. Izvēlos 6-7 super primitīvus vingrojumus un izpildu apm.5 reizes, labi , ja 10 min.kopējais laiks. Cenšos iet kājām, vasarā braucu ar riteni (nelielus gabalus 8-10-15-26km) Labprāt piekoptu kaut ko kā pilates, bet sarežģītā loģistika  nokauj visu patiku. 1,5 st gatavošanās un ceļš uz vienu pusi, kopā 3st. Nē. Mājās viena vingrot nespēju, vajag lai palabo, vai pareizi daru.

Paskaidrojiet par riteņbraukšanu, ja kādam ir pieredze. Manuprāt diezgan statiska slodze. Kā pareizi braukt, lai būtu jēga? Ātrāk , lēnāk, ar pretestību, bez, ilgstoši lēnā garā, cik ilgi? Stūre, cik augstu? Poza, kas ar muguru? Ir tuvumā veloceliņš uz Jūrmalu, bet apnicis drusku.

Pūka, ideja ir darīt jebko fizisku, no kā var iesvīst un darīt to vismaz 35 minūtes. Dajebko, kas vislabāk patīk. Arī ar velo, bet jābrauc tā lai jūt slodzīti. Poza? Vēlams ar skatu braukšanas virzienā.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #66 : 2015. gada 16. marts, 12:31:43 »

...ideja ir darīt jebko fizisku, no kā var iesvīst un darīt to vismaz 35 minūtes. Dajebko, kas vislabāk patīk.

Patīk ta patīk, bet jebkuriem spēkiem ir robežas :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #67 : 2015. gada 16. marts, 12:33:53 »
robežas ir ļooooti plašas. Jebkurš var daudz vairāk nekā pats domā :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #68 : 2015. gada 16. marts, 12:39:12 »
Puuka, taa ir - jaaiesviist un jaajut slodziite.

Bet par riteni runaajot, man piemeerotaaks ir sievishkjiigaaks velo, kur seedeklis zemaaks, bet stuure augstaaka, jo ar sporta variantiem, kur pakalja gaisaa un slodze uz rokaam, esmu beigta. Man ir smalkas plaukstu lociitavas un man no slodzes un kratiishanaas taas saap. Un mana mugura arii juutas labaak vertikaalaakaa pozaa. Taadus attaalumus, kaa Tu piemineeji, arii ar shaadu velosipeedu var itin labi norulleet. Uzliek lielaaku slodziiti kaajaam, minies tik un trenee sirdi

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #69 : 2015. gada 16. marts, 12:42:18 »
Nu es šogad sabēdājos. Pēc 2 gadu pārtraukuma aizbraucu uz kalnu , maz to, ka pagriezties, iesēsties nevaru, braucu kā robots, nogāzos un paliku sēžam, NESPĒJU piecelties saviem spēkiem. Me šokā....

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #70 : 2015. gada 16. marts, 12:44:35 »
Tak pofig ko darīt, galvenais regulāri. Lai nav kā Pūkai, ka rūsa iemetas :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #71 : 2015. gada 16. marts, 12:56:07 »
Jā, jā , Agrā rūsa! :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #72 : 2015. gada 16. marts, 13:00:03 »
Vajaga fiziski darboties visu nedēļu un brīvdienās vēl pasportot vai maku pacirst......
Vello sezonu vēl neesmu uzsācis, bet drīz to darīšu :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #73 : 2015. gada 16. marts, 13:02:29 »
Taa jau es domaaju, ka Labveelis ir no malkas cirteejiem..

Atslēdzies Betons

« Atbilde #74 : 2015. gada 16. marts, 13:03:44 »
Vajaga fiziski darboties visu nedēļu un brīvdienās vēl pasportot vai maku pacirst......
Vello sezonu vēl neesmu uzsācis, bet drīz to darīšu :)
kad tik nesanāk tāpat kā ar slēpēm..