Autors Tēma: visas slimības  (Lasīts 2188 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atslēdzies tuk

Re: visas slimības
« Atbilde #1 : 2019. gada 22. aprīlis, 21:23:30 »
Ar tiem bērnībā spēlējas tie, kuri vēlāk studē medicīnu... ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2019. gada 22. aprīlis, 23:06:03 »
- Tava mīļākā rotaļlieta bērnībā?
- Sifiliss!

p.s.,no piedāvātajām man vislabāk Herpe

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2019. gada 23. aprīlis, 00:11:48 »
Herpe tāda saulaina :D
Saaukstēšanās un papilomas vīruss arī tādi mīlīgi šādā veidā
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2019. gada 23. aprīlis, 01:17:00 »
jezzz... :thinking: Atbrauc vecmāmiņa un uzdāvina mazbērniņam šādu komplektu..ar domu,ka dienās būs dakteris.Pārnāk vecāki  un apveļas no kātiem, kad sīkais sāk stāstīt,ar ko dienā spēlējies  :rat:

p.s bet ja nopietni, jebkādas mīkstās mantas man šķiet pilnīgs idejotiZms.. bezjēdzība un resursu šķiešana...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2019. gada 23. aprīlis, 01:39:53 »
jezzz... :thinking: Atbrauc vecmāmiņa un uzdāvina mazbērniņam šādu komplektu..ar domu,ka dienās būs dakteris.Pārnāk vecāki  un apveļas no kātiem, kad sīkais sāk stāstīt,ar ko dienā spēlējies  :rat:

Vecāki “neapveļas“ :talking: Tā rodas tās dakteru dinastijas  :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2019. gada 23. aprīlis, 07:03:50 »
Kādas šausmas! Vienu gan zinu - tie toju ražotāji droši pie psihiatra varētu pierakstīties. Kopā ar milzu piepūšamās resnās zarnas autoriem. Kurā tur filmā ar Robinu Viljamsu bija ieeja ēkā noformēta ginekoloģiska eksponāta veidā - ieplestas kājas ar visu vagīnu.  :rat:
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2019. gada 23. aprīlis, 07:19:21 »
Fūūū... :n-:

p.s bet ja nopietni, jebkādas mīkstās mantas man šķiet pilnīgs idejotiZms.. bezjēdzība un resursu šķiešana...

Abet man, tieši otrādi, vienmēr patikušas  :)  Un salīdzinoši daudz mājās ir priekš pieaugušā cilvēka. Mēdzu arī vēl pa kādai klāt piepirkt, ja dikti iepatīkas, vai pārvest kkur no ceļojumiem. Man, piemēram, ir troļļu pāris un pingvīns no Norvēģijas un smuks zaļš pūķis - Krakovas simbols.  :) 

P.S. Ui, varbūt par šo bija jāatzīstas "kundalīnisma" tēmā, bet es kaut kā neiedomājos  :blushing:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2019. gada 23. aprīlis, 12:29:23 »
nuu kamēr tev viņas tur ir un stāv un kkādu uzdevumu veic tikām nekas. bet es runāju par citiem gadījumiem..piem par vecmāmiņu sadāvinatiem slimību prototipiem ..un par plušķiem kurus bērniņiem sastiepj radi un draugi...
tos plušķus tak nevar ne īsti tālāk dot, ne pārstrādāt, viens milzīgs putekļu mākonis no šamiem tik.Nē nu, es kā parasti no sava skatu punkta... :blushing: kārūķos veselām grēdām mīkstās mantas... nu neiet viņas otro un trešo apli:(  kāds, kādu mīļmantu varbūt atrod.. bet camon kuram gan gribēsies mājās lietotu gonoreju nest???
p.s mazajam bērnam ir 2 +2  mīkstie guļam kaķi ...2i no pirmā dzīves gada un 2-us pats atrada un piepirka klāt..nu no tiem laikam nešķirsies nekad ,ja vien sieva kaadreiz neliks :)
IG- mellenessniega

« Atbilde #9 : 2019. gada 23. aprīlis, 16:59:03 »
bez komentāriem  :rat: trīs rindas ar ģībstošām žurkām un i to būs par maz...
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2019. gada 23. aprīlis, 22:29:49 »
Viss ir tik relatīvi... un ja tai spēļmantai anotācijā vīrusa vietā būtu rakstīts - sūklis Bobs, aʹļa Simpsons,
Saulīte un Mēnestiņš, Mākonītis, Spulgacītis, Medūza... ;) Tās tik mūsu asociācijas... un... savā ziņā samaitātā  domāšana. :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2019. gada 23. aprīlis, 22:52:52 »
Pareizi - ienaidnieks jāpazīst!  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2019. gada 23. aprīlis, 23:14:50 »
Padlaikos klīda tāds stāstelis - ome pieskata mazbērnus. Vāra pusdienas, sīkie blakusistabā.
Ome apzinīgi ik pa laikam apprasās, ko šie dara - mēs balonus pūšam... tagad mētājam...
Ome dodas saukt pusdienās un apģībst TOS balonus ieraugot...
A kas? Balons ir un paliek balons... Sīčiem no problem. :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2019. gada 24. aprīlis, 12:24:18 »
nuja..es tak ar saku, galvenais pareizi nosaukt :) ja esošajiem plluškiem iedod pareizos vārdus, tad mierīgi var spēlēt dakterīšus ar jau esošo materiālo bāzi. :smile:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2019. gada 24. aprīlis, 17:27:37 »
Padlaikos klīda tāds stāstelis - ome pieskata mazbērnus. Vāra pusdienas, sīkie blakusistabā.
Ome apzinīgi ik pa laikam apprasās, ko šie dara - mēs balonus pūšam... tagad mētājam...
Ome dodas saukt pusdienās un apģībst TOS balonus ieraugot...
A kas? Balons ir un paliek balons... Sīčiem no problem. :)

Man ir tāds stāsts. Biju pie škirtā tēva un sapūtu daudz balonu, atbrauca mamma, bija nikna, tad es speciāli sprādzināju pret kaktusiesm, kas tēvam bija kolekcija :D Tikai pieaugusi sapratu, kas tie bij par dīvainas nekrāsas baloniem ...