Autors Tēma: mistiskā un visvarenā sistēma  (Lasīts 1097 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

mistiskā un visvarenā sistēma
« : 2019. gada 23. aprīlis, 20:31:27 »
Man ir aizdomas, ka Terminatora filmās pareģotā mašīnu sacelšanās ir tuvu  :sarcasm:
Pēdējā laikā man visai bieži dažādās situācijās un vietās tiek paziņots: "sistēma tā rāda", "sistēmā mēs to neredzam", "mūsu sistēma neļauj to izdarīt"  :wtf:

Tik nez kāpēc man ir tāda sajūta, ka vairumā gadījumu tā ir vienkārši aizbildināšanās, lai nevajadzētu pat ne drusciņas atraut savu pakaļu no mīkstā krēsla un kaut ko beidzot arī padarīt  :angry:       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Krimsons

Re: mistiskā un visvarenā sistēma
« Atbilde #1 : 2019. gada 23. aprīlis, 20:36:09 »
aizbildināšanās, lai nevajadzētu pat ne drusciņas atraut savu pakaļu no mīkstā krēsla un kaut ko beidzot arī padarīt   

tiklīdz šī kļūs dominējošā tendence, tā arī varēs pasludināt absolūto mašīnu varu :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2019. gada 23. aprīlis, 20:36:12 »
Ir arī sistēmu problēma, tajos gadījumos, kad daudzās valsts, pašvaldību datu bāzes nav pietiekami vai pat vispār saskaņotas darbībā.
Vienas "sistēmas" nav.
Ja kāds neatrod to, kas IR viņa datu bāzē, tad tā ir cilvēka problēma.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #3 : 2019. gada 23. aprīlis, 20:45:14 »
Ja kāds neatrod to, kas IR viņa datu bāzē, tad tā ir cilvēka problēma.

Ja kāds vispār primāri paļaujas uz datu bāzi, tad tā ir jau visas cilvēces problēma...
 Uz ko mūs vedina domāt arī GDPR - izdzēšot (anonimizējot) datubāzi, mēs izdzēšam (anonimizējam) visu civilizāciju, un pēc tam jau var darīt jebko...