Autors Tēma: Par Mistrāliem  (Lasīts 1228 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Par Mistrāliem
« : 2014. gada 21. novembris, 09:24:28 »
Ir zināms cik lielas paredzētas soda sankcijas, ja FR krievijai atsakās pilnīgi nodot kuģus ?
Skaidrs, ka tie ir vairāki miljardi.
Ņemot vērā, ka kkur ir izskanējusi infa par to, ka ru tā īsti šāda modeļa kuģi nemaz nav piemēroti, varbūt tieši tāds bija arī plāns:
Pasūta kuģus, līgumā iekļaujot brangas soda sankcijas. Tobrīd, 2011. g., nekas neliecina par Pu nodomiem. /2014. izskan versija, ka Krima tikusi plānota  jau ap 2008./
Ar salīdzinoši nelieliem, pat minimāliem, resursiem savāc Krimu, paredzot  ES un NATO reakcijas. Nedaudz palielinot resursus sāk trādirīdi Doņeckā. Paredzot arī Mistrālu līguma apturēšanu un attiecīgās soda naudas.
Rezultātā nevajadzīgi kuģi nav nopirkti, bet ir potenciāli iegūstami vairāki miljardi, ar kuriem ES/FR finansē kariņu Ukrainā.

Atslēdzies ragana

Re: Par Mistrāliem
« Atbilde #1 : 2014. gada 21. novembris, 10:04:03 »
teorija tā neko. Man patīk. :rocking:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 21. novembris, 10:20:43 »
Nu Ru arī futbols 2018 apdrošināja pret nenotikšanu.
Bet skaidrs, ka sodi nav bizness, ari FRA ar galvu draudzējas un nekādus nesamerīgus sodus līgumā, ar vārdiem "Vot očēņ hočetsa", nepieļautu. Mistrāli Ru gan nav jāņem, jo tie tak piepičkāti ar datu pārraides ierīcēm, katrs to solis būs NATO zināms.
Es vienu Mistrāli noīrētu par bleķa cenu. Un viesnīcu uztaisītu. Reklāmas kampaņu nemaz nevaig.

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2014. gada 21. novembris, 12:47:24 »
Ai, beidziet, soda sankcijas lielas un resnas FR būtu paredzējuši sev līgumā brīdī ,akd RU tos kuģus vajadzēja? Tikai , ja kāds uzpirkts jau tad, lai sabotētu nato...
Otrkārt, OK, pat ja ir sankcijas un paredz, ka FR jāmaksā RU cikturtie miljardi. Nu labi, ir jāmaksā... a jūs vispirms iesūdziet kkādā starptautuskā tiesā un tad panāciet, lai piedzen... Ar domu, ka opret Pu varētu mierīgi izturēties kā pret jebkuru LV plebeju - prasītāju civillietā :D Vispirms pierādi tiesā, ka Jānis Tev parādā (tas nekas, ka re, kur līgums), , gadiem staigā pa mēnešiem atliktām tiesām un kad tā galu galā pēc gadiem 10 un 3 instancēm piespriež, ka Jānim parāds tomēr jāmaksā, izrādās, ka viņam min. alga un 3 apgādājamie... Apmēram ar tādu domu, tikai lielākā mērogā... Gan jau ir veidi kā vnk izčakarēt, aj kāds to tiešām vēlētos. Cits jautājums, vai kāds vēlas? Vai visiem, kas par kko atbild sen nav mājiņas pie Vidusjūras un viss poooooo

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2014. gada 21. novembris, 12:56:46 »
Neviena tiesa nepiespriedīs sodu, ja kuģu atdošanā ražotājs ir saskatījis personiskus apdraudējumus. Vel vairāk, Ru draud vairākas starptautiskas tiesas, tā ka tie pirmie būs spiesti nolekt no šīs prakses un paziņot, ka neatzīst šo tiesu leģitimitāti. 
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 21. novembris, 15:04:17 no Mao »

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2014. gada 21. novembris, 16:20:47 »
vēl jo vairāk, ja neatzīs starpt. tiesas. Lai kas arī nebūtu līgumos sarakstīts, FR var mierīgi nemaksāt vai atlikt maksāšanu uz nenosakāmi tālu nākotni un nekas viņiem par to nebūs. Tad kāpēc lai viņi ko maksātu? Tam redzu tikai 1 iespējamo iemeslu: uzpirktas lēmējpersonas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2014. gada 21. novembris, 16:35:24 »
Nu Francijai ir baigi spēcīgās saites ar Ru. Lēmums būs politisks, nevis ekonomisks. Bet es Ru vietā neņemtu to kuģus. Ja viņiem ir iegansts atteikties.