Autors Tēma: Rotaļas  (Lasīts 5199 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Rotaļas
« : 2019. gada 29. aprīlis, 12:11:20 »
Ir tāda parādība kā visādas viesību vai ballīšu vai pasākumu rotaļas ar cilvēku iesaistīšanu. Nu, tipa pasākums normāls - pie galdiņiem un tā, kaut kāda mūzika, iespējams, dzīvā, viss skaisti līdz brīdim.. Kad kādam ienāk prātā organizēt kādas pilnīgi debīlas rotaļas vai dejas ar visu klātesošo iesaistīšanu. Vienalga, kas tas arī būtu - skriešana rokās saķērušamies ap galdiem, ādamam bij septiņdēli vai kkādi puskukū konkursi komandās.

Kā man riebj šitas viss.

Man tas nepatika arī skolā, bet ne vienmēr no tā var izvairīties. Reizēm, lai neradītu par sevi galēja atkritēja iespaidu, vnk nav izejas - ir vai nu jāiet ārā no tās telpas vai jāpiekrīt piedalīties. Bet tracina tas viss.

Kā jums - vai mūsu intraverto forumiešu sabiedrībā ir tādi(-as), kas spiedz un lec un ir sajūsmā par publiskajām rotaļām?

Atslēdzies Milka

Re: Rotaļas
« Atbilde #1 : 2019. gada 29. aprīlis, 12:18:43 »
Neciešu visus tos um-pa-pā, stum-kaktā u.c. vājprātus. Cenšos izvairīties, bet ne vienmēr izdodas.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2019. gada 29. aprīlis, 12:31:40 »
Es arī pulciņā :)
Man netraucē ja citi rotāľās iet, bet nafig vajag par vārītēm piespiest arī tos, kuriem tas besī?
Līdz ko kaut kas sāk veidoties, cenšos nemanāmi izslīdēt pa durvīm.
Reizēm turot telefonu pie auss ārā dodos ļoti raitā solī. Nedrīkst aizmirst nopietnu sejas izteiksmi :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2019. gada 29. aprīlis, 12:32:55 »
Uzskatu, ka esmu izaugusi no rotaļu vecuma. :)
Ja ļooooti vajag, protams, varu piedalīties, bet ar atbilstoši rezervētu attieksmi. :) Bet man radu pasākumos parasti liek mieru un ar varu rotaļās nevelk... :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2019. gada 29. aprīlis, 12:56:33 »
hm...interesants jautājums  :scratch: principā, ja jāatbild ar vienu teikumu tad, mani tas besī un ļõti besī  :smile:
bet, ir viens bet..mani vēl vairāk besī sarunas par neko un cilvēki kas mani neaizrauj. Un, ja ir pasākums ar mazpazīstamiem gandrīz garlaicīgiem ļautiņiem,ar kuriem var sarunaties tik vien kā par laikapstākli, vai ko ēdi vakariņās(kurā skolā bērni mācās, kas jauns politikā utt)..tad es aiz izmiZuma metos kko organizēt... ja tauta nūģīga, tad lai tup un runā kas viniem aktuāls, bērni ir pateicīgāka publika tātad organizēju šamos...no mans puses tas ir izmisuma solis iziešanai no piespiedu komunikācijas.kkāda muļķīga spēle ļauj pazviegt, pakustēties un tas ir daudz labāk, nekā besīties klausoties vecus jokus vai ko nu vēl tur var sarunāt pie galdiem esot.Tātad jā... spēlēju ,kustos..lai nav jārunā  :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2019. gada 29. aprīlis, 12:57:12 »
Neatceros,kad būtu trāpījušās viesības ar rotaļām. Kaut kādos kooperaķivņikos laikam, bet tad var aizmukt

Meitas drauga ģimene rīko sporta svētkus ar 2 komandām, patiesībā ļoti forši, vecums no 80+ līdz -cik nu mazākais ir

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2019. gada 29. aprīlis, 14:22:12 »
Mēdz būt tīri interesantas rotaļas. Bet tādās, kur jārikšo ap krěsliem, ja izvairīties nevar, tad cenśos zaudět pirmajā piegājienă.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2019. gada 29. aprīlis, 14:35:40 »
Atkarīgs no pasākuma, kompānijas un garastāvokļa.
Ir reizes, kad izvairos, kļūstu pat nepieklājīgi noraidoša un riskēju sabojāt garastāvokli citiem klātesošajiem, bet ir reizes, kad lecu, zviedzu un deju

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #8 : 2019. gada 29. aprīlis, 14:47:32 »
Mani vienmēr fascinējis kā mazākums spēj ietekmēt vairākumu. Ir bijušas darba balles ar rotaļām un visu no tā izrietošo: raustīšana aiz rokām: "nu nāc taču", "būs jautri"!! Tie teksti: "ko sēdi kā piepe", "Nu tu taču esi galīgi veca"!! Un tad nu mīļā miera labad ej. Pēc balles runā ar ko gribi, tās rotaļas visiem riebj.
Bet mazākums svin uzvaru.
Tagad paldies Dievam, tas murgs ir beidzies! Ir normālas balles ar noalgotiem gaumīgiem vakara vadītājiem, dejām u.c.

« Atbilde #9 : 2019. gada 29. aprīlis, 14:58:33 »
vot nepatīk man tie stīvie korporatīvie pasākumi ar noalgotiem vakara vadītājiem, bet, paldies Dievam, pārsvarā man ir gadījušies kolektīvi, kur iztiek bez tādiem un rotaļām (brr!). Lielais Boss pasaka pāris vārdus un tad visi tusē, kā nu māk - iedzer ar vienu, pačalo ar otru, padejo ar trešo.       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2019. gada 29. aprīlis, 15:29:04 »
"es esmu introverts" -tādu uzrakstu vajadzētu arī uz balles tērpiem?

Pamatskolas izlaidumā dančus visi dejojām  (bērnu pamatskolas)Vēl bija vecāku/skolotāju danču vakars. Tādēļ jau cienītais prata ar Ikuko "danci vest" Dzegužkalna Līgovakarā

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2019. gada 29. aprīlis, 15:29:23 »
- iedzer ar vienu, pačalo ar otru, padejo ar trešo.       
A ceturtais?  Bauda "iestrādnes"?

:D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2019. gada 29. aprīlis, 16:16:27 »
A ceturtais?  Bauda "iestrādnes"?

:D
Pavada uz mājām... ;)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2019. gada 29. aprīlis, 16:26:07 »
Viens no iemesliem, kādēļ vairs neierodos uz publiskiem pasākumiem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2019. gada 29. aprīlis, 16:38:13 »
mellene ir atkosta  :evil: