Autors Tēma: Rotaļas  (Lasīts 5210 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Rotaļas
« Atbilde #15 : 2019. gada 29. aprīlis, 16:41:17 »
mellene ir atkosta  :evil:
Tātad rotaļu iesācējiem vnk riebjas pārējie viesi?!
:)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #16 : 2019. gada 29. aprīlis, 16:53:00 »
Bobsi, ko tu atkodi? stāsti :) man ar interesē:)
es nez..nu bet kur tad ir tādi necilvēki,kas ar spēku velk rotaļās?? nu oky dažreiz vajag noteiktu skaitu cilvēku, vai arii kādam šķiet,ka malā sēdētājs būs viens un pamests. normāli paskaidro un sēdi tālak.
es nezinu ko Bobis tur atklāja.. bet šeit ir manas divas personības šķautnes..jau no bērnības sevi pomņu kā introverto kultorgu :) :D
man nav problēmu jandalēt pa pūli un ļaužu baru, bet mani nenormāli izbesī nepanesanems personīgs kontakts...ja pasākumā ir man nepatīkami vai neinteresanti ļauži ..tad ir pipec  sēdēt un pavadīt vakaru tādā kompānijā... es organiski nespēju runat -par neko ..small talk mani nogalina  :rat:
tajā pat laikā man nav nekādu problēmu tos pašus ļautinus iztracināt kkādās aktivitātēs... labāk lai kustina pakaļas nevis mutes :D

p.s oij.kamēr grozījos Broms jau paskaidrojis :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2019. gada 29. aprīlis, 17:02:15 »
oh..padomāju vēl  :scratch: ,tak nejau vienmer es tā metos ļaužus tracinat(lai gan varētu ), ir vietas kur ir tie smalkie vakaru vadītāji un kad paskatos,kā vini vada un ko vada....tad...es piesakos pastrādat virtuvē piem. taisiit kafijas..esmu pieteikusies par davato ziedu nokopēju un noformētāju, esmu pielikusi roku pie pasaakuma bildēšanas.. nu vaardsakot man ir idejas un 100c plāni ko darīt, lai nebūtu jārunā un jāpiedalās manis neorganizētos tračos :)bet visp pasākumus un jubilejas apmekleju arvien mazāk un mazāk..lai gan, ja tā palasa ,es varetu būt ideāls viesis :D
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2019. gada 29. aprīlis, 17:16:46 »
Ja iedzer, tad var arī rotaļās iet.
Reizēm rotaļās saostās turpmakam vakaram  :talking:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2019. gada 29. aprīlis, 19:20:05 »
Par laimi radu, draugu saietos, viesībās  n a v  rotaļu :D Mēdz būt dejas, kuri grib, tie dejo.
Tukkngs mēdz izdancināt omes un opji mūsu jaunkundzes... ;)
Korporatīvos, ja ko negribam, ar Tukkungu ir saskatījiens ar nozīmi - muksim nu (c) VK,
tad izejam “svaigu“ gaisu paelpot :)
Kaut gan... vienā drausmonīgā pasākumā mūs paspēja pagrābt un  gandrīz stundu lecām nepratīgu sirtaki kāpjošajā tempā... tas izglāba visu tizlo pasākumu un to atceros kā jauku, kaut tas bija vienīgais “jaukums“...

Bet allaž nobrīnos par tiem holeriskā temperamenta cilvēkiem, kuri tādos pasākumos allaž uzrodas. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2019. gada 29. aprīlis, 19:20:47 »
vispār jau fiška laikam ir tur, ka rotaļas sāk taisīt, ja pasākums nav bijis rūpīgi izplānots. Tad uz buj duj sadzerās un lai radītu iespaidu, ka visiem ir baigi interesanti, vairāk dzērušie rauj līdzi mazāk dzērušos un taisa vispārēju balagānu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2019. gada 29. aprīlis, 19:46:12 »
Bob(i)s, katrā kolektīvā ir kāds “aktīvists“, kurš allaž zina ko citi vēlas, vai ko viņiem jāvēlas... ;) 

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #22 : 2019. gada 29. aprīlis, 21:32:49 »
Reti, bet ir gadījies, ka rotaļas un spēles bijušas feinas. Parasti jau nē :) Bet jā, manās pusfoklorista aprindās mēdz būs arī rotaļas, bet tas dikti labi parasti, jo... visiem patīk :)

Radu un draugu saietos, par laimi, nav rotaļu. Labi laiku pavadām pļāpājot, uzēdot, iedzerot ko garšīgu. Pa retam varbūt vasarā var bumbas pamētāt (kā to franču pensionāru spēli sauc?), ja vīna glāze turpat blakus. Korporatīvo pasākumu rotaļas un spēles - brrr.... bet ir gadījies piedzīvot arī tiešām labi novadītas un piemērotas situācijai un kolektīvam.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2019. gada 29. aprīlis, 21:37:48 »
vispār jau fiška laikam ir tur, ka rotaļas sāk taisīt, ja pasākums nav bijis rūpīgi izplānots. Tad uz buj duj sadzerās un lai radītu iespaidu, ka visiem ir baigi interesanti, vairāk dzērušie rauj līdzi mazāk dzērušos un taisa vispārēju balagānu

Ūja, mēdz būt pasākumi ar speciāli ieplānotām spēlēm, tā ka tās automātiski nenozīmē kko neizdevušos.

Bet te vairums laikam noreducēja līdz ķeksīša darba ballēm

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2019. gada 29. aprīlis, 21:50:02 »
Domāju, ka jautājums par to, ka nākas iesaistīties tur, kur nevēlies... konkrētajā mirklī...
Bet plānotājs tā nedomā - plānā ir, ka  v i s i  ar prieku iesaistās :D
Un štrunts, ka kādam vēders apsāpējies  ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2019. gada 29. aprīlis, 21:53:12 »
Tad neprofesionāls plānotājs ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2019. gada 29. aprīlis, 22:22:56 »
Ja reiz no pasākuma kā tāda neesmu spējusi izvairīties, cenšos vismaz izlīferēt, notinoties no tā, kas man nepatīk, un iesaistoties kkur, kas šķiet pieņemamāks. Mēdz būt visādi ar tām rotaļām, gadās arī tīri interesantas. Man gan labāk tīk kkas mierīgāks - atjautības, prāta spēles vai kkāda mērķī trāpīšana, piemēram, šautriņas. Visādas apkārt krēsliem bizojamās nepatīk. Un jo sevišķi nepatīk tās ar seksuālo piesitienu, kur jāgrābstās vai jātrinās gar otru, fui... :n-:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2019. gada 29. aprīlis, 22:26:37 »
nu es nez, kur jūs raujat tādus necilvēkus  :scratch: mani ar spēku nekur neviens nevelk...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #28 : 2019. gada 29. aprīlis, 22:38:41 »
Ļoti sajūsmina ballītes, kur dāmas šaurās vakarkleitās un spicenēs lien zem visādām latām, sķērē kāpostus, veļ baļķēnus grantētā pagalmā, ķersta jērus slapjā zālē utml. Piedrāžu lauku kāzas. Un ierodos džinsenēs un kedās.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2019. gada 29. aprīlis, 23:00:02 »
Kāzās, bērēs un raudzībās es bez vārda runas iesaistos visās spēlēs un rotaļās. :)
Un visos saulgriežos arī :)