Aptauja

par kuru balsotu, ja Tev atļautu

Levits
7 (46.7%)
Jansons
3 (20%)
Šmits
0 (0%)
Kramiņš
0 (0%)
cits ( Valentīns vai citi valentīni)
5 (33.3%)

Pavisam nobalsoja: 14

Balsošana ir beigusies: 2019. gada 05. jūnijs, 17:52:17

Autors Tēma: Nāk..tuvojas..prezidenta vēlēšanas!  (Lasīts 5720 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Nāk..tuvojas..prezidenta vēlēšanas!
« : 2019. gada 09. maijs, 17:52:17 »
Sàkas prezidenta vēlē§anas!
Valdošās koalīcijas vairàkums, bet ne visa - Levits.
ZZS  un zem tepiķa noslèpusies Saskaņa - Jansons.
KPVL opozīcija (Liepiņa) - Šmits.
Kramiņ§ , mūzikas skolotàjs, gribot un pieteicis, bet nav pagaidām deputàta, kurš izvirzītu.
Melnais zirdziņš vārdà Valentīns.

Redzot šo ainu, prognozēju, ka opozīcijas mērķis ir panàkt otro kàrtu!...nu, nezin...izskatās, ka viss notiks 1.kārtā.

Atslēdzies nakata kngs

Re: Nāk..tuvojas..prezidenta vēlēšanas!
« Atbilde #1 : 2019. gada 09. maijs, 18:21:21 »
Gribu piebilst, ka esmu pret atklātām vēlēšanām Saeimā....gan jau vēlàk saprāts uzvarēs un atgriezīsimies pie slēgtām!.. to es saku no personīgās pieredzes, kad esmu balsojis pēc savas sirdsapziņas slègtās...atklātās - nebūtu uzdrošinàjies....cilvēks vājš vien esmu...
Tagad atklātās vēlēšanās prezidents nebūs visas tautas pārstāvis, bet tikai valdo§às koalīcijas, kuru ir ievēlējus tautas vairàkums, bet ne visa Latvijas tauta...
Prezidents ir valsts simbols, viņam ir savs karogs kā gods, viņš automātiski saņem visaugstāko valsts ordeni...nu, lai varētu ar zemākas šķiras ordeņiem apbalvot citus pilsoņus.
Prezidents ir SIMBOLS!
Nācijas vienotībai svarīgi, lai viņu par savu prezidentu uzskatītu visa nācija...tagad atklātā balsojumā, tie pilsoņi, kuri nav balsojuši par valdošàs koalīcijas deputātiem, atklātà balsojumā redzēs, ka tas nav viņu prezidents...aizklàtā balsojumā, tas ir visas Saemas rezultāts, tātad visas tautas rezultāts.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2019. gada 09. maijs, 18:38:44 »
Fantazējot par Melno zirdziņu, kuru varētu vēl izvirzīt, tad es prognozētu LMT prezidentu Juri Binde...vienkārša loģika - jau gadus 20 ir runas par LMT un Lattelekom apvienošanu, jo abos ir nozīmīgas valsts kapitàla daļas...bet tur ir personu kolīzija - Gulbis un Binde...neviens tur nebūs ar mieru būt par vietnieku....bet ja Bindi ievēlētu par valsts prezidentu, tad kompāniju apvienošana notiktu raiti...Binde - valstī, Gulbis - apvienotajā kompànijā....ja kombināciju vijējiem tas izdotos nosponserēt...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2019. gada 09. maijs, 21:53:14 »
..par Levitu.
Man nav nemazàko pretenziju, ka viņam ir arī ebreju saknes...priekš sevis jau sen esmu atbildējis uz jautājumu - ja nevarētu piedzimt par latvieti, kādu alternatīvu izvēlos? Izvēlos ebreju!
Lai īstie "nacionāļi", kuriem nepatīk Levita ebreja gēni, iet uz poda! :)
Nācu gan pie secinājuma, ka viņš ir atriebīgs??
1990.gadā pirms 4.maija deklarācijas pieņem§anas viņu neielaida PSRS un attiecīgi Latvijā. Levits uzskata, ka vainīgs kāds stukačs, kurš ziņojis par viņa darbu pie neatkarības deklarācijas. Viņš pētīšot Deltas ziņojumus, lai atšifrētu šo tautfrontieti....tiešām Pugulis? ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2019. gada 09. maijs, 22:20:50 »
Bet ar §odienas pràtu, domàjot par to dienu notikumiem, tas čekas stukačs izdarīja svētīgu darbu Latvijai!
Levits bija par neatkarību tūlīt - bez pàrejas laika. Lietuvas variants.
Tad CCCP būtu izvèle - kam dot pirmo triecienu? Lietuvai vai Latvijai? ...un ja izvēle būtu kritusi uz mums, ar mūsu sadalīto sabiedrību? ...Lietuva monolīta, bet mums iespèjams pilsoņu karš...barikàdes sàkām celt pēc CCCP uzbrukuma Viļņai...bet ja tanki pirmo reizi uzbruktu Rīgai un bez barikàdēm?
Toreiz CCCP nebija izvēles - pirmos sitam tos, kuriem pilna neatkarība deklarēta! Leiši izturēja un tad jau mēs attapàmies un sàkās barikādes.
Leiši. Annužīte uz jautājumu - kas ir latvietis?
Atbildēja - nobijies lietuvietis! :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2019. gada 09. maijs, 22:53:54 »
Levitam ir perfekta vācu valodas prasme, bet angļu valoda ...nu, tā - nasing spešel slaktera līmenī...vizītē pie ASV prezidenta būtu tas pats, kas ar Vējoni ...
Bet ja briti breksito, tad angļu valodas nozīme mazinās Eiropà?
Valda Vācija! ...un ar to prasmi ir lieliski! :)
p.s.
Nez kā ar to samierināsies mùsu angļu valodas gudrie, kuri uzskata un skaļi deklarē - ka prezidentam noteikti jārunā angliski! ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2019. gada 09. maijs, 23:23:56 »
Un lietuvietis - drosmīgs latvietis? ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2019. gada 10. maijs, 08:53:05 »
Par Juri Jansonu - man viņš joprojām ir mīkla...
Tas, ko viņš dara, runā kā tiesībsargs - es teiktu, ka īsts zviedru sociàldemokrāts....tà ir pàrliecība vai amata uzlikts zīmogs?
Katrā ziņà diskusija starp Levitu un Jansonu būs aizraujoša! :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2019. gada 10. maijs, 09:52:54 »
Levits caurkrita prezidenta vēlēšanās 2007. un 2015. gadā, nedomāju, ka šoreiz būs savādāk. 

un galvenais - KAM VIŅAM TO VAJAG?? viņs ir svaigi pārievēlēts par EST tiesnesi, būs amatā līdz 2024. gadam. Salīdziniet - EST tiesneša alga (300k gadā), cieņa un gods, pret LV pezidenta aldziņu (60k gadā) un skaudīgo tautiešu skatīšanās uz pirkstiem, apgānīšana medijos utt.

https://www.irishtimes.com/news/crime-and-law/eu-judges-total-pay-package-now-more-than-300-000-1.2491639

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2019. gada 10. maijs, 10:02:10 »
Kad naudas daudz maz pietiek, ja neesi skrūdžveidīgais, tad gribas slavu un savu vārdu Latvijas vēsturē...ko tur līda A.Bèrziņš miljonàrs?...tak vēlējās savu gleznu pilnā augumā novietot prezidentu rindà...būs vismaz rindiņa skolas vēstures grāmatà...
Levits ir 100 punkti no tā cilvēku tipa, kuriem to vajag! :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2019. gada 10. maijs, 10:10:08 »
Citāts: daddy
un galvenais - KAM VIŅAM TO VAJAG??
Nu, un ko tad viņš piekrita balotēties?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2019. gada 10. maijs, 10:21:34 »
Nu, un ko tad viņš piekrita balotēties?

Varianti:
a) godkāre (vēlas savu gleznu pilnā augumā novietot prezidentu rindā)
b) nesaprot, ko dara (t.i., kas te ir par pīļu dīķīti ar glumu ūdeni)
c) nemācēja pateikt nē
 :)

Ja runājam par Bērziņu, kurš pats sevi izvirzīja, un 5 zaļzemnieki to atbalstīja, tad viņa vietā varēja būt jebkurš, jo bija jāatriebjas Zatleram par Saeimas atlaišanu...

Starp citu, Lembergam ir negatīvs viedoklis par Levitu... https://www.tvnet.lv/6674614/lembergs-aicina-levitu-skaidrot-ka-izpaudusies-vina-nelegitima-ietekme-uz-latvijas-politiku tā ka nespīd viņam...
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 10. maijs, 10:29:30 no daddy »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #12 : 2019. gada 10. maijs, 11:17:25 »
Runājot vēl par slēgtām un atklātàm balsošanām, es domāju par 1990.gada 4.maija balsojumu, kurš bija atklāts - mēs zinām visus vārdus, kuri bija par!
Toreiz es domāju - pareizi, ka zinām!
Šodien es vairs neesmu pae to pārliecināts, jo faktiski šis atklātais balsojums sadalīja mūsu valsti divās daļās...mēs uzvarētāji un tie otrie...un viss ir skaidri redzams...man šķiet, ka nācijas vienotībai der labāk nenovilkt šo līniju...
Ja būtu 4.maija slēgtais balsojums, tad tas publiski būtu redzams kā kopējs lēmums...neiezīmētos 2 frontes, kuras pastāv vēl šodien , jo politiķiem izdevīgi, bet valsts attīstību bremzē...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2019. gada 10. maijs, 11:20:52 »
Nu, nezinu, nezinu, vai aizklāts balsojums tāpat neveidotu aizdomas un šķelšanās.

Tad vēlētājiem, tai tautas daļai, kas ir pret, vrb liktos, ka deputāti viņus nodevuši, intrigo un aizklāti taisa shēmas. Jo - ej nu zini, kā viņš tur nobalsoja

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2019. gada 10. maijs, 11:36:27 »
Pieņemsim, ka esmu Gobzema fans un balsoju par viņu! ...atkārtoju - pieņemsim!
Tātad atklātā balsojumā es redzu, ka Gobzems ir pret Levitu, bet Levits tiek ievēlēts!
Tātad tas nav mans prezidents!!
Tas ir valdošās kliķes prezidents!
Man pazūd cieņa pret valsts simbolu!
Es varu gānIties, lamāt utt....ja ir slēgtais balsojums, tad varbūt Gobzems bija par??...man nav iemesla gānīties ...vismaz juridiska...nu, ja cilvēks lamàjas uz aizdomu pamata, tas jau ir cits stāsts....
Tas viss bija pieņēmuma veidā, lai saprastu slēgtā balsojuma loģiku! :)