Autors Tēma: Mati vasaras saulē  (Lasīts 2168 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Mati vasaras saulē
« : 2019. gada 16. maijs, 19:54:54 »
Līdz šim neko speciāli nesargāju, bet nu uz vecumu sadomāju sargāt.  :talking:
Mati blondi(krāsoti), saulē labprāt vaļojos, gan te, gan siltajās zemēs. Izlasīju reklāmu, ka ir speciāli šampūni un balzāmi, kas sargā no saules un tiem visiem ļaunajiem stariem. Eju Drogās, meitene bola acis - pirmo reizi dzirdot, es saku - nevar būt  :rofl: Eju specializētajā matu kopšanas lietu veikalā, tur arī brīnās.
Jautājums tāds - vai kā īpaši aizsargājat matus vasarā? Ko lietojat?

Atslēdzies Spārka

Re: Mati vasaras saulē
« Atbilde #1 : 2019. gada 16. maijs, 19:56:03 »
Nekā, neko.

« Atbilde #2 : 2019. gada 16. maijs, 20:19:19 »
Arī nekā, neko - pat pirtī eju bez pirtsmices, par ko visi brīnās.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2019. gada 16. maijs, 20:51:05 »
Es nelietoju, bet dīvaini, ka veikalos nekā nav. Ja iegūglē, tad parādās visvisādi

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2019. gada 16. maijs, 20:54:36 »
Šampūns/balzāms jāpiemeklē saviem matiem piemērots, bet nemainu to atkarībā no sezonas un matus no saules nesargāju. Ja būtu melli mati, varbūt liktu kādu keponu, lai mazāk galva karst, bet man dabīgi blondi, tāpēc nejūtu vajadzības. Nu, bišķi pabalo saulē un tad? Lai ir, neko neskādē.
Vispār uzskatu, ka tas ir tikai mārketings - iestāstīt, ka mums briesmīgi vajadzīgas kaut kādas lietas, par kurām agrāk neko neesam zinājuši un mierīgi bez tām iztikuši.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2019. gada 16. maijs, 21:22:19 »
Savulaik pirku brīnišķīgu izsmidzināmu līdzekli matu aizsardzībai no saules. Bet frizētavas reorganizācijas dēļ, diemžēl pie līdzekļa vairs netiku un pat neatceros ne kā sauc,  ne kā izskatās :(
Ļoti labprāt atrastu labu produktu.Specifiskā dzīvesveida dēļ, daudz uzturos saulē :( Bieži vien 27 -35 un vairāk grādos, kas man nozīmē - cepties!Mati ļoti cieš - matu krāsa mainās no piesātinātas uz salmu dzeltenu / blondu. Mati paliek sausi un lūzt (ja vēl sāļais jūras ūdens komplektā, tad auzas).Katrs frizieris uzskata  par vajadzību pasmaidīt - vai, kāds jums tas celiņš iededzis, sarkans!
Esmu mēģinājusi citus matu līdzekļus, bet tie matus tikai sapļackāja netīrus.
Saprotu, ka būtu jānēsā cepure, bet.... ceru, uz citu brīnumnūjiņu.Narčik, ja ko labu atrod, tad pabļauj, lūdzu!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2019. gada 16. maijs, 21:28:26 »
Jautājums tāds - vai kā īpaši aizsargājat matus vasarā? Ko lietojat?

Cepuri. :)
Lai mati nepaliek kā salmi, man tāpat visu laiku jālieto kondicionieris.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2019. gada 16. maijs, 21:34:07 »
Šampūnam vai kondicionierim kuru izskalo laukā diezvai kāda jēga, tas tiešām mārketinga triks... kāds pa virsu smidzināms varētu arī sargāt no izžūšanas karstumā. Neesmu lietojusi, vienkārši biežāk kādu mitrinošu matu masku un viss. Pagaidām ar matien nav problēmu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2019. gada 16. maijs, 21:50:32 »
Kvadra - piedod, bet dabīgi blondi  :rofl: - to var iestāstīt tikai vīriešiem, kas pārsvarā neatšķir dabīgo no mākslīgā :D Dabīgi blonda ir varbūt 1 meitene no  30 vecumā līdz 25g, tad vienkārši tas dabīgais blondums nez kāpēc pazūd pelēkumā.
Lakatiņš - kā Aģents ieteica čatā - jā, reizēm jau var. Cepure - ja platas malas, tad seja neiedeg :( ja bez malām - pārsvarā stulbi izskatās :( Pludmalē guļot vīstu ap galvu kaut ko...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2019. gada 16. maijs, 22:12:19 »
Nē nu psc, Nārai labāk zināms, kādi man mati  :smej:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2019. gada 16. maijs, 22:54:39 »
Kam Tev seju dedzināt? Ka nepaliec par rozīni  :sarcasm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2019. gada 16. maijs, 23:14:01 »
Man ir sausi mati, tādēļ cenšos atcerēties mitros matos iepūst līdzekli aizsardzībai pret sauli, bet, nu, nezinu, vai tiešām līdz.
Laikam jādomā par cepuri, bet kkā neesmu saņēmusies uz tās nēsāšanu pilsētā ikdienā.

Man ir līdzeklis no Schwarzkopf, ieteikts specializētajā veikalā. Negribas ticēt, ka Rīgā tāda nav. Kādreiz tirdzniecības centrā Olimpija 1.stāvā bija profesionālu frizierlietu veikals, nezinu, vai vēl eksistē. Savā laikā pirku labas lietas.

Un noteikti vērts apjautāties Stockmann kosmētikas nodaļā

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2019. gada 17. maijs, 07:45:35 »
Paldies, Minne.  Jābrauc lūkot lielpilsētas veikalos - tāda jau bij man doma.
Kam Tev seju dedzināt? Ka nepaliec par rozīni  :sarcasm:

Zinu, Bobi, bet tas iedegums tā vilina...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2019. gada 17. maijs, 11:51:00 »
Man pēc dermatologa ieteikuma teju burka dienasvidū jāvalkā :P
Tā jau āda esot o.k., bet sauli slikti panesot, tajā atklātībā varot rādīties līdz 10 un pēc 15.  :saule:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broms

« Atbilde #14 : 2019. gada 17. maijs, 18:42:22 »
Neliietoju.
Da i ko sargāt īpaši nav :)