Autors Tēma: dāmu ikdienas apavi -kedas  (Lasīts 12684 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: dāmu ikdienas apavi -kedas
« Atbilde #45 : 2019. gada 24. maijs, 11:48:45 »
Nu bet! Ja penZija paredzēta vien pēc 60+, ja ne pēc visiem 70, tad gribi negribi vismaz ar 
apģērbu jādemonstrē mūžīgā jaunība! :D :D :D

p.s. man vienmēr patikuši nobriedušu dāmu ceļgali :) allaž jūsmoju par mammas ceļgaliem,
kura gan miņukos nestaigāja, un gaidīju, kad man beidzot būs skaistie sievietes ceļgali, nevis tie tizli meitenīgie... :) nu beidzot ir! :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #46 : 2019. gada 24. maijs, 12:15:57 »
Jā, Emīlij, manis rakstītais nebija domāts īsti kā atbilde Tev, bet apcerējums vispār. Tas, ko Tu saki, kad pieaugušas sievietes ģērbjas un frizējas kā 16 gadīgas meitenes, tas ir pabriesmīgi, piekrītu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #47 : 2019. gada 24. maijs, 12:18:15 »
Es kedu (lasīt zempapēžu un sporta tipa a la skechers) skrējēja ikdienā, jo daudz pārvietojos kājām, nespēju iedomāties, kā to paveiktu uz 7 cm papēža. Darbā ir maiņas apavi uz 4-5 cm papēdi, kā smejos - treniņam, ja gribas ko papēžainu uz kādu pasākumu uzvilkt, bet vienalga papēži ir mocības.
Par kleitu garumu runājot - reizēm nesaprotu ražotājus, jo nebūt ne jauniešu veikalā kleitu garums bieži ir dažus centimetrus augšpus ceļgala, un tas uz manu viduvējo 1,65 augumu. Kas tad tur sanāk garākām dāmām? Palaist garāku arī nav ko.

skečeri .. :in-love:  nekas ērtāks jau pasaulē nav radīts.. Man šodien arī skečeri :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2019. gada 24. maijs, 12:35:49 »
Jā, Emīlij, manis rakstītais nebija domāts īsti kā atbilde Tev, bet apcerējums vispār. Tas, ko Tu saki, kad pieaugušas sievietes ģērbjas un frizējas kā 16 gadīgas meitenes, tas ir pabriesmīgi, piekrītu.

...man meitai 17, pārsvarā ikdienā džinsi in krekliņš, vai svārki un krekliņš, kāda jaka...
interesanti, kādēļ tā nevar ģērbties arī vecākas sievietes?

Jātaisa tēma, ko drīkst un ko nedrīkst ģērbt “vecas“ sievietes un no cik gadiem ir veca sieviete? ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #49 : 2019. gada 24. maijs, 12:38:53 »

...man meitai 17, pārsvarā ikdienā džinsi in krekliņš, vai svārki un krekliņš, kāda jaka...

Jātaisa tēma, ko drīkst un ko nedrīkst ģērbt “vecas“ sievietes un no cik gadiem ir veca sieviete? ;)

Tuk, Tu saprati, par ko ir runa. Miņuki ar volāniem utt, es pat nemāku noraksturot, blondie ērkuļi utml. Nav nekādu "vecu" sieviešu.

Nu tas ir tāpat kā kad 50 gadīgs vīrietis staigā džinsos, krāsainās botās, ādas jakā un beisbolenē. Te, protams, arī ir variācijas, kad tas var izskatīties normāli (izņemot beisboleni), bet ideja tā pati

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2019. gada 24. maijs, 12:43:04 »
Es nezinu, man jau šķiet, ka latviešu sievietes ģērbjas pārsvarā ok...

....par beisboleni nezinu, bet vīrieši šortos un vaļējās zandalēs vai šļūcenēs ar ievilktu 
 k a p z e ķ i  gan ir brrrrr!!! vienaga jauni vai veci.
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 24. maijs, 12:49:17 no tuk »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #51 : 2019. gada 24. maijs, 12:43:09 »
manuprāt drīkst ģērbt da jebko vai neģērbt vispār neko

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #52 : 2019. gada 24. maijs, 12:52:38 »
Es nezinu, man jau šķiet, ka latviešu sievietes ģērbjas pārsvarā ok...

....par beisboleni nezinu, bet vīrieši šortos un vaļējās zandalēs vai šļūcenēs ar ievilktu 
 k a p z e ķ i  gan ir brrrrr!!! vienaga jauni vai veci.

ir varianti https://shop.r10s.jp/e-zakkamania/cabinet/18001/28401-1800108e.jpg

« Atbilde #53 : 2019. gada 24. maijs, 12:55:30 »
dabūju iegūglēt, bet tā arī nesapratu, ar ko tie skečeri atšķiras no visa tā, ko manā jaunībā sauca vienkārši par botām, t.i., sporta apaviem (kedas bija otra kategorija)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #54 : 2019. gada 24. maijs, 12:56:48 »
dabūju iegūglēt, bet tā arī nesapratu, ar ko tie skečeri atšķiras no visa tā, ko manā jaunībā sauca vienkārši par botām, t.i., sporta apaviem (kedas bija otra kategorija)
Skechers ir ražotājs. Apavu klāsts baigi plašs, bet pārsvarā casual. Atšķirība ir iekšzolē, kas veidota no Memory foam un ir baisi ērta. Viss.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2019. gada 24. maijs, 13:09:30 »
Skechers ir ražotājs. Apavu klāsts baigi plašs, bet pārsvarā casual. Atšķirība ir iekšzolē, kas veidota no Memory foam un ir baisi ērta. Viss.

Nu re! Aplis noslēdzies :D galvenais, lai cilvim ērti, un štrunts ko citi domā un kā izskatās... ;) :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #56 : 2019. gada 24. maijs, 14:14:38 »

Interesanti, un kāpēc tad nedrīkst? te kāds kaut ko tādu pieminēja?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2019. gada 24. maijs, 14:27:57 »

Interesanti, un kāpēc tad nedrīkst? te kāds kaut ko tādu pieminēja?
Drīkst, drīkst :) , vien dažiem šķiet “pabriesmīgi“, ka iepērkas vienā veikalā... :D
Vajag konkrētus veikalus un ieeju pasi uzrādot pie kases, nu kā ar alko... ;) , lai nav pārpratumu kura māte, kura meita :D
... kad pieaugušas sievietes ģērbjas un frizējas kā 16 gadīgas meitenes, tas ir pabriesmīgi, piekrītu.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #58 : 2019. gada 24. maijs, 14:28:15 »
 Bobi, 50 gados džinsus vilkt vairs nevar? Pidżambikses mājās un velvets izejot?
Kas vainas botām?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #59 : 2019. gada 24. maijs, 14:35:03 »
Drīkst, drīkst :) , vien dažiem šķiet “pabriesmīgi“, ka iepērkas vienā veikalā... :D
Vajag konkrētus veikalus un ieeju pasi uzrādot pie kases, nu kā ar alko... ;) , lai nav pārpratumu kura māte, kura meita :D

nu, ir grūti izteikt viedokli, ja no tā tiek izlasīts tikai "iepērkas vienā veikalā" un attiecina to uz pilnīgi visu...

es out. tas krimsona lielo plūdu kategorijā...