0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Es kedu (lasīt zempapēžu un sporta tipa a la skechers) skrējēja ikdienā, jo daudz pārvietojos kājām, nespēju iedomāties, kā to paveiktu uz 7 cm papēža. Darbā ir maiņas apavi uz 4-5 cm papēdi, kā smejos - treniņam, ja gribas ko papēžainu uz kādu pasākumu uzvilkt, bet vienalga papēži ir mocības. Par kleitu garumu runājot - reizēm nesaprotu ražotājus, jo nebūt ne jauniešu veikalā kleitu garums bieži ir dažus centimetrus augšpus ceļgala, un tas uz manu viduvējo 1,65 augumu. Kas tad tur sanāk garākām dāmām? Palaist garāku arī nav ko.
Jā, Emīlij, manis rakstītais nebija domāts īsti kā atbilde Tev, bet apcerējums vispār. Tas, ko Tu saki, kad pieaugušas sievietes ģērbjas un frizējas kā 16 gadīgas meitenes, tas ir pabriesmīgi, piekrītu.
...man meitai 17, pārsvarā ikdienā džinsi in krekliņš, vai svārki un krekliņš, kāda jaka... interesanti, kādēļ tā nevar ģērbties arī vecākas sievietes? Jātaisa tēma, ko drīkst un ko nedrīkst ģērbt “vecas“ sievietes un no cik gadiem ir veca sieviete?
Es nezinu, man jau šķiet, ka latviešu sievietes ģērbjas pārsvarā ok... ....par beisboleni nezinu, bet vīrieši šortos un vaļējās zandalēs vai šļūcenēs ar ievilktu k a p z e ķ i gan ir brrrrr!!! vienaga jauni vai veci.
dabūju iegūglēt, bet tā arī nesapratu, ar ko tie skečeri atšķiras no visa tā, ko manā jaunībā sauca vienkārši par botām, t.i., sporta apaviem (kedas bija otra kategorija)
Skechers ir ražotājs. Apavu klāsts baigi plašs, bet pārsvarā casual. Atšķirība ir iekšzolē, kas veidota no Memory foam un ir baisi ērta. Viss.
...man meitai 17, pārsvarā ikdienā džinsi in krekliņš, vai svārki un krekliņš, kāda jaka... interesanti, kādēļ tā nevar ģērbties arī vecākas sievietes?
Interesanti, un kāpēc tad nedrīkst? te kāds kaut ko tādu pieminēja?
... kad pieaugušas sievietes ģērbjas un frizējas kā 16 gadīgas meitenes, tas ir pabriesmīgi, piekrītu.
Drīkst, drīkst , vien dažiem šķiet “pabriesmīgi“, ka iepērkas vienā veikalā... Vajag konkrētus veikalus un ieeju pasi uzrādot pie kases, nu kā ar alko... , lai nav pārpratumu kura māte, kura meita