Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98104 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Covid-19
« Atbilde #120 : 2020. gada 01. oktobris, 21:35:40 »
Tā ka, uzturam veselību, kustamies, elpojam svaigu gaisu, pārlieku nestresojam, un vīruss ies ar līkumu  ;)

Uz senioriem, kuriem novecošanās procesā jau neizbēgami ir problēmas tas arī attiecināms?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #121 : 2020. gada 01. oktobris, 21:54:41 »

Uz senioriem, kuriem novecošanās procesā jau neizbēgami ir problēmas tas arī attiecināms?
Domā ne? Neba nu visi inficētie seniori apmirst, pat bēdīgi slavenajos Mārsnēnos lielum lielā daļa inficēto iemītnieku izslimoja vieglā formā. Pat ja tas seniors nespēj iziet ārā pastaigāties, tad var vismaz norīt D vitamīna tableti un izvēdināt istabu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #122 : 2020. gada 01. oktobris, 22:06:55 »
Tiešām, tiešām panaceja ir D vitamīns??? Tad jau kāda jēga tērēt milzu naudu pētījumiem un vakcīnas izstrādei.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #123 : 2020. gada 01. oktobris, 22:10:15 »
Tiešām, tiešām panaceja ir D vitamīns??? Tad jau kāda jēga tērēt milzu naudu pētījumiem un vakcīnas izstrādei.

Diez vai. Bet cilvēkiem taču sevi kaut kā jānomierina.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #124 : 2020. gada 01. oktobris, 22:20:06 »
Vakcīnu pati neizstrādāsi un kādas spešl zāles arī diezin vai izgudrosi. Panaceja, ne panaceja, bet tas D vitamīns ir vismaz kaut kas, kas var nākt par labu. Tāpat kā kustības, svaigs gaiss un tamlīdzīgas visiem zināmās vienkāršās lietas. Panacejas un garantijas nav nekam. Un ko tad tu iesaki darīt - ak vai, nāvējošais vīruss nāk, sakļaujam ķepiņas un jau laicīgi mirījam nost? Galu galā, arī noskaņojumam ir nozīme, un vaimanoloģija noteikti nav tā veselīgākā nostāja.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #125 : 2020. gada 01. oktobris, 22:23:59 »
Iekopēsi kur vaimanāju? Priecāšos redzēt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #126 : 2020. gada 01. oktobris, 22:32:21 »
Vai nostāja - vakcīnas nav, zāļu nav, panacejas nav, un vispār nekas nepalīdz, un senioriem pavisam vispār nekas nevar palīdzēt - būtu saucama par optimistisku? 
Ja neko nevar darīt, atliek tikai laikus zārku pasūtīt.

Vai varbūt esmu nepamanījusi - kāda tad ir Tava neslimošanas stratēģija?
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 01. oktobris, 22:38:44 no kvadra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #127 : 2020. gada 01. oktobris, 22:39:28 »
Tās ir tavas versijas, ne manas. Un tavi pieņēmumi par vaimanāšanu. Iekopē tekstu lūdzu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #128 : 2020. gada 01. oktobris, 22:55:55 »
Saprotu, ka tev nav argumentu. Jo es nemēdzu vaimanāt, kā tu apgalvo.
Panacejas nav. Vecie cilvēki, kuriem neizbēgami ir dažādas blakusslimības ir riska grupa. Nezinu, vai tev bijusi saskare ar tiešām veciem cilvēkiem. Ieteikumi drīzāk smieklīgi. Nē, nu vitamīnu iedot ir elementāri.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #129 : 2020. gada 01. oktobris, 23:42:29 »
Nevis man "nav argumentu", bet es biju prom no neta, jo braucu no darba mājās.

Tuk, ko Tu no manis gribi?! Lai es iedodu to, ko nevar neviens - kkādu panaceju pret vīrusu un, jo īpaši - veciem cilvēkiem paredzētu?!  Man nav! NAV! Mana stratēģija ir, cik nu māku un varu, stiprināt veselību un imunitāti ar pieejamiem un vienkāršiem līdzekļiem, cerībā, ka tas palīdzēs nesaslimt vai pārslimot vieglā formā. Tas arī viss. Ja tam nepiekrīti, ja Tev ir kādas labākas idejas, kā nesaslimt un, jo sevišķi, seniorus pasargāt, lūdzu, labprāt gribu dzirdēt. Līdz šim esi tikai noraidījusi manējās kā nederīgas, neko labāku vietā nepiedāvājot.
Un, ja baigi vajag kādus citātus no manis, tad, lūdzama, vispirms nocitē, kur esmu rakstījusi, ka "tu vaimanā".

P.S. Tagad likšos gulēt, nevis man nebūs argumentu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #130 : 2020. gada 02. oktobris, 07:56:25 »
Kā var sapĻēsties uz līdzenas vietas....
Par D vitamīnu jau te kladzināju - tam ir ļoti plašs darbības lauks un, līdz ar to, ietekmē daudzus procesus, par to sarakstītas biezum biezas (zinātniskas) grāmatas, kaudzēm publikāciju. Tajā skaitā - regulē dažādu gēnu ekspresiju, kuri nosaka receptoru parādīšanos uz šūnu virsmas. Receptori uz šūnu virsmas kalpo par vīrusu vārtiem šūnā. Un, kā zinām, vīrusi dzīvo un vairojas tieši šūnās.
D vitamīns veciem cilvēkiem būtu jālieto īpaši, jo viņiem ir problēmas ar vielmaiņu, maz uzturās ārā un saulē, mūždien 7 kažoki mugurā. Mani pāķīšī dzīvojot paši savā lauku mājā un regulāri sēžot šēzlongā dārzā (bet -7 kažoki mugurā) vasaras vidū bija ar Dvit līmeni ZEM aparātu mērīšanas robežas! Nateo - galdā!
Par zarnu mikrofloru arī nebūs samelots. Ja nepareizā flora traucē mikroelementu uzsūkšanos, kā tad lai organisms būvē aizsardzību? Bez tam, zinātniski pierādīts, ka ir pastāvīgie zarnu iemītnieki, kuri uztur iekaisumam raksturīgo vidi. Ja tādi savairojas par daudz, cilvēks dabū problēmas zarnās. Ja ir problēmas zarnās, traucēta uzsūkšanās, organisms patērē resursus (iekaisuma procesam), ko citkārt tērētu aizsardzībai no vīrusiem.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #131 : 2020. gada 02. oktobris, 08:13:30 »
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
 · 16m
Tonight, @FLOTUS and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER!
(Tas ir īstais Trampa konts)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #132 : 2020. gada 02. oktobris, 08:14:40 »
Kā var sapĻēsties uz līdzenas vietas....
Par D vitamīnu jau te kladzināju - tam ir ļoti plašs darbības lauks un, līdz ar to, ietekmē daudzus procesus, par to sarakstītas biezum biezas (zinātniskas) grāmatas, kaudzēm publikāciju. Tajā skaitā - regulē dažādu gēnu ekspresiju, kuri nosaka receptoru parādīšanos uz šūnu virsmas. Receptori uz šūnu virsmas kalpo par vīrusu vārtiem šūnā. Un, kā zinām, vīrusi dzīvo un vairojas tieši šūnās.
D vitamīns veciem cilvēkiem būtu jālieto īpaši, jo viņiem ir problēmas ar vielmaiņu, maz uzturās ārā un saulē, mūždien 7 kažoki mugurā. Mani pāķīšī dzīvojot paši savā lauku mājā un regulāri sēžot šēzlongā dārzā (bet -7 kažoki mugurā) vasaras vidū bija ar Dvit līmeni ZEM aparātu mērīšanas robežas! Nateo - galdā!
Par zarnu mikrofloru arī nebūs samelots. Ja nepareizā flora traucē mikroelementu uzsūkšanos, kā tad lai organisms būvē aizsardzību? Bez tam, zinātniski pierādīts, ka ir pastāvīgie zarnu iemītnieki, kuri uztur iekaisumam raksturīgo vidi. Ja tādi savairojas par daudz, cilvēks dabū problēmas zarnās. Ja ir problēmas zarnās, traucēta uzsūkšanās, organisms patērē resursus (iekaisuma procesam), ko citkārt tērētu aizsardzībai no vīrusiem.
īsāk - nerij.lv+Dvit

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #133 : 2020. gada 02. oktobris, 09:23:08 »
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
 · 16m
Tonight, @FLOTUS and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER!
(Tas ir īstais Trampa konts)
pieļauju, ka izmantos priekšvēlēšanu cīņā...Tramps ir kopā ar tautu un slimo, kamēr Baidens baidās no tikšanās, slēpjas no tautas....debates no gultas ar ventilatoru?  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #134 : 2020. gada 02. oktobris, 09:31:48 »
Tuk, ko Tu no manis gribi?!

Vienkārši - es nevaimanāju. Nevajag apgalvot to kā nav. Jautāju vai tas kād jauns pētījums par D vitamīnu un covidu. Ja jautājums ir vaimanāšana  :?: