Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98297 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: Covid-19
« Atbilde #240 : 2020. gada 08. oktobris, 15:45:27 »
Mja... nevajag jau apgaismot, bet, ja pasniedz pusvārdiem, arī nekādas jēgas nav, tikai sajūta - vai pārliecība ir ticības līmenī, vai arī kaut kur šaubas par savu viedokli. Un kaitinoša izredzētības aura.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #241 : 2020. gada 08. oktobris, 17:12:01 »
Halloooo...pašiem jālasa un jādomā loģiski. Ne jau Kvadrai katram jāizskaidro  :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #242 : 2020. gada 08. oktobris, 17:33:14 »
Halloooo...pašiem jālasa un jādomā loģiski. Ne jau Kvadrai katram jāizskaidro  :)

Liec tak tu reiz Kvardu mierā,...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #243 : 2020. gada 08. oktobris, 19:14:52 »
Liec tak tu reiz Kvardu mierā,...

Es vienīgā viņu atbalstu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #244 : 2020. gada 08. oktobris, 19:28:41 »
Ja? Čerts... nu es kā vienmēr, ieskrienu, kaut ko nopukstu un atkal gabalā... Kas tiem visiem tekstiem spēj izsekot. Skatos, ka liekas ka Kvadru kāds žmiedz nost - un tālāk viss aiziet refleksu līmenī. Parasti, ja kaut kur klope vienmēr beigās attopos tās centrā ;o)))

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #245 : 2020. gada 08. oktobris, 20:32:32 »
Ai nu beidziet... neviens nevienu neklopē, un katrs var domāt, ko grib, un ticēt, kam grib.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #246 : 2020. gada 08. oktobris, 20:58:15 »
 :scratch: Bet tā jau diskusija veidojas, tieši no dažādiem, pretējiem viedokļom un kā zināms, patiesība dzimst "strīdos"...
Bija šeit tēma par ko nerunā ģimenē, tabū tēmām. Lasīju un brīnījos, ka ir tēmas, par  kurām nedrīkst runāt, apspriest, strīdēties... :?: 
Tieši viedokļu dažādiba ir interesanta.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #247 : 2020. gada 08. oktobris, 22:16:33 »
Par ģimenes tabu  pamatā bija -ja negribi tukšu kašķi, tēmu neaiztiec

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #248 : 2020. gada 08. oktobris, 22:31:53 »
Lūk, raksts ar ironiju par sazvērestības teorijām :)
https://www.tvnet.lv/7080836/ka-es-nomiru-no-sejas-maskas-valkasanas

Vērtīgākā šī ķengu raksteļa daļa ir komentāri. Konkrēti šis links

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #249 : 2020. gada 09. oktobris, 00:43:32 »
Citāts
Halloooo...pašiem jālasa un jādomā loģiski.
Aha, neviens te nedomā... Loģiskā ķēdīte ir atkarīga no atskaites punkta.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #250 : 2020. gada 09. oktobris, 17:43:26 »
šis vācu zintnieks un vēl daži runā ļoti šokējošas lietas. Skaitļus nenosauc, bet apgalvojumu lērums. Gan jau kaut kur arī taisnība. Kam ticēt? Tam, ka testi nederīgi, statistika neskaitās un visu vada masoni un farmācijas bizness. Vai arī ticēt tam, ka samiruši tiešām 5x vairāk kā gripas sezonā.. Vai ticēt tam, ka šie zintnieki kaļ sev popularitāti.. Izvēlies ko vēlies, skaties, ko izvēlējies. Patiesības, izrādās, nemaz nav..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #251 : 2020. gada 09. oktobris, 18:13:54 »
Es gan īsti nesapratu, ja tie testi ir nederīgi, tad ar kādu diagnozi tie cilvēki ir slimi? Ne ar covid, bet ko citu, ar ko?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #252 : 2020. gada 09. oktobris, 19:30:56 »
Pirmkārt, jāatšķir antigēna un antivielu noteikšanu. Antivielas noteikt ir bezjēdzīgi (vismaz pagaidām). Ja paraugs paņemts pareizi, tad analīzes jutība un specifiskums pārsniedz 95%, kas ir visnotaļ labs rādītājs. Bioloģijā un medicīnā NEKAS nav 100%. Pat nāve var būt šaubīgs pasākums.
Par statistiku var plēsties līdz apnikumam un zaļām vēmām. Fakts paliek fakts, ka šādas vīrusu infekcijas ir bīstamas novājinātam organismam, tajā skaitā virknei cilvēku, kuriem jālieto imūnsupresanti, lai noņemtu organisma reakciju pašam pret sevi (dažādas autoimūnās saslimšanas, reimatoloģija, dažādi transplantāti utt.).
Vienkāršī šī liga uzbrūk uzreiz daudziem. Ja izstieptu ilgākā laika periodā, nekas diži briesmīgāks par jebkuru citu vīrusa infekciju nebūtu.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #253 : 2020. gada 10. oktobris, 10:51:22 »
neatkarīgi no tā, cik infekcija ir/nav bīstama un cik tā ir/nav neizbēgama, paveras vēl kāds aspekts.
Klasiskā reliģija Eiropas/U.S. teritorijās, kas nosaka ekonomisko toni pasaulē, šobrīd vairs īsti nedarbojas. Vismaz ne tā kā agrāk - kad tas ļāva aptvert cilvēci un veidot tās domu virzību. Šobrīd reāli tiek zaudēts mehānisms kā vadīt cilvēku domāšanu. Nav nekā tāda, kas iedvestu bijāšanu, respektu visiem cilvēkiem kopumā. Tik daudz brīvdomību, savu tiesību pieprasītāju un individuālu ideju un teoriju bīdītāju kā tagad, nav bijis nekad. Pasaules pārvaldība ir pasprukusi no rokām (jautājums tikai - kam..)
Jau kādu laiku iezīmējas cilvēces pārvaldības instrumenta un veida meklēšanas process. Caur ko vispār var pārvaldīt humanoīdus? Pareizi - tikai un vienīgi caur bailēm. Tā kā neesošie debesu bubuļi vairs bijāšanu neiedveš, tiek meklēts kas vietā. Pēdējā desmitgadē ir testēts baiļu sēšanas instruments - ar masu mediju palīdzību biedējot ar sezonālajām slimībām. Izrādās, tas itin labi strādā, putlūriņi žurnālisti kāri tvēra jauno informāciju par gripas inficēto skaitu un ja vēl bija kādi mirušie - headlineris garantēts. Turlupiņi lasītāji šos rakstagalus vēra vaļā visnaskāk, tie vienmēr bija lasītāko rakstu topu augšgalā.  Sistēma strādā lokālos mērogos. Bet kā lai dabū kopā visu pasauli zem kalpaka? Jā, kāds īpaši lipīgs vīruss derētu. Tas pārņemtu pasauli un baiļu psihoze pārņemtu cilvēci, ļaujot veikt dažādas nepieciešamās manipulācijas.
Pēc kādiem lielākiem vai mazākiem centieniem, vai pat tīri nejaušas sakritības dēļ šāds vīruss ir radies. Viss notiek. Viss strādā.
Es pats sev jautāju - bet kam tieši tas viss ir vajadzīgs? Man nerodas tieša atbilde, kaut kā liekas pliekani domāt, ka tā ir tikai farmācijas nauda. Diez vai. Cenšoties abstrahēties, man nāk prātā tas, ka šī pasaule nav radusies pati no sevis - no vienšūņiem par tārpiņiem un tā līdz cilvēkam. Kāds to ir radījis kā enerģiju eksistences formu. Pasaule ir tikusi kalibrēta un regulēta laika gaitā. Un arī šis varētu būt viens no regulācijas veidiem, kura mērķis un nozīme mums, ar sev doto smadzeņu domāšanu, nav aptverama, jo, iespējams, iziet ārpus cilvēka dzīves un saprašanas rāmjiem. Mēs tā kā tikai esam dalībnieki šai spēlē, bet diez vai noteicēji.
 :faint: drausmas, ko es te samuldēju.. pats uzrakstījās, es nerakstīju....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #254 : 2020. gada 10. oktobris, 11:09:46 »
Es nez' ar bailēm no vēža nepietika? Nu augiem, dzīvniekiem, visām "dzīvām" formām bijušas vīrusslimības... Koks baidās?