Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98550 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Atb: Covid-19
« Atbilde #285 : 2020. gada 13. oktobris, 19:11:28 »

Kuš, Bobi  :fryingpan: 
Sadzirdēs vēl kāda dzirdīga auss, un kolektīvo šņabja dzeršanu arī aizliegs!  :mrgr:

rokas nost no šņabīša, ta ir dezinfekcija!!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #286 : 2020. gada 14. oktobris, 10:01:42 »
Vot kāda vella pēc šitā cilvēku tracināšana ???!!!

Ja plaušu ventilatoru nepietiks visiem, arī Latvijā X stundā Covid-19 pacienti tiks šķiroti.

Viss, tūliņ sašķiros, un nekas cits neatliks, kā vien mirīt nost. A tālāk vispār kāds izlasa, ka no 500 plaušu ventilatoriem aizņemti ir 9 ?!  Tobiš līdz šķirošanas situācijai vēl gana tālu? Bet nē, vajag taču tautu tracināt - baidieties, baidieties, baidieties! Un pofig, ka kādam senioram, par kuriem te it kā baigo rūpi tur, ka tikai kāds virsū neuzšķauda, sirdstrieka piemetīsies pēc tāda virsraksta izlasīšanas!  :angry:
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 14. oktobris, 11:03:41 no bot »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #287 : 2020. gada 14. oktobris, 10:13:05 »
neatkarīgi no tā, cik infekcija ir/nav bīstama un cik tā ir/nav neizbēgama, paveras vēl kāds aspekts.
Klasiskā reliģija Eiropas/U.S. teritorijās, kas nosaka ekonomisko toni pasaulē, šobrīd vairs īsti nedarbojas. Vismaz ne tā kā agrāk - kad tas ļāva aptvert cilvēci un veidot tās domu virzību. Šobrīd reāli tiek zaudēts mehānisms kā vadīt cilvēku domāšanu. Nav nekā tāda, kas iedvestu bijāšanu, respektu visiem cilvēkiem kopumā. Tik daudz brīvdomību, savu tiesību pieprasītāju un individuālu ideju un teoriju bīdītāju kā tagad, nav bijis nekad. Pasaules pārvaldība ir pasprukusi no rokām (jautājums tikai - kam..)
Jau kādu laiku iezīmējas cilvēces pārvaldības instrumenta un veida meklēšanas process. Caur ko vispār var pārvaldīt humanoīdus? Pareizi - tikai un vienīgi caur bailēm. Tā kā neesošie debesu bubuļi vairs bijāšanu neiedveš, tiek meklēts kas vietā. Pēdējā desmitgadē ir testēts baiļu sēšanas instruments - ar masu mediju palīdzību biedējot ar sezonālajām slimībām. Izrādās, tas itin labi strādā, putlūriņi žurnālisti kāri tvēra jauno informāciju par gripas inficēto skaitu un ja vēl bija kādi mirušie - headlineris garantēts. Turlupiņi lasītāji šos rakstagalus vēra vaļā visnaskāk, tie vienmēr bija lasītāko rakstu topu augšgalā.  Sistēma strādā lokālos mērogos. Bet kā lai dabū kopā visu pasauli zem kalpaka? Jā, kāds īpaši lipīgs vīruss derētu. Tas pārņemtu pasauli un baiļu psihoze pārņemtu cilvēci, ļaujot veikt dažādas nepieciešamās manipulācijas.
Pēc kādiem lielākiem vai mazākiem centieniem, vai pat tīri nejaušas sakritības dēļ šāds vīruss ir radies. Viss notiek. Viss strādā.
Es pats sev jautāju - bet kam tieši tas viss ir vajadzīgs? Man nerodas tieša atbilde, kaut kā liekas pliekani domāt, ka tā ir tikai farmācijas nauda. Diez vai. Cenšoties abstrahēties, man nāk prātā tas, ka šī pasaule nav radusies pati no sevis - no vienšūņiem par tārpiņiem un tā līdz cilvēkam. Kāds to ir radījis kā enerģiju eksistences formu. Pasaule ir tikusi kalibrēta un regulēta laika gaitā. Un arī šis varētu būt viens no regulācijas veidiem, kura mērķis un nozīme mums, ar sev doto smadzeņu domāšanu, nav aptverama, jo, iespējams, iziet ārpus cilvēka dzīves un saprašanas rāmjiem. Mēs tā kā tikai esam dalībnieki šai spēlē, bet diez vai noteicēji.
 :faint: drausmas, ko es te samuldēju.. pats uzrakstījās, es nerakstīju....
...man iešāvās prātā doma, ka pie vainas kodolieroči....ka bagātās valstis vairs nevar savā starpā izkauties...cilvēkam jau gadu simtiem bija ierasts konfliktus risināt ar zobenu....tagad viss tā mainījies...bet spriedze tak tikai palielinās...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #288 : 2020. gada 14. oktobris, 11:06:01 »
Vot kāda vella pēc šitā cilvēku tracināšana ???!!!

Ja plaušu ventilatoru nepietiks visiem, arī Latvijā X stundā Covid-19 pacienti tiks šķiroti.

Viss, tūliņ sašķiros, un nekas cits neatliks, kā vien mirīt nost. A tālāk vispār kāds izlasa, ka no 500 plaušu ventilatoriem aizņemti ir 9 ?!  Tobiš līdz šķirošanas situācijai vēl gana tālu? Bet nē, vajag taču tautu tracināt - baidieties, baidieties, baidieties! Un pofig, ka kādam senioram, par kuriem te it kā baigo rūpi tur, ka tikai kāds virsū neuzšķauda, sirdstrieka piemetīsies pēc tāda virsraksta izlasīšanas!  :angry:

Nu, tās cilvēces daļas dēļ, kuri lasa tikai virsrakstus, un neprot atvērt tekstu, diez vai kāds pūlēsies veidot virsrakstus, kas atspoguļo pilnīgi visu saturu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #289 : 2020. gada 14. oktobris, 11:21:25 »
Nu, tās cilvēces daļas dēļ, kuri lasa tikai virsrakstus, un neprot atvērt tekstu, diez vai kāds pūlēsies veidot virsrakstus, kas atspoguļo pilnīgi visu saturu
Bet kādam taču nebija slinkums "pūlēties", uzcepot tādu ziņu, līdz kuras aktualitātei šobrīd kā līdz Ķīnai rāpus.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #290 : 2020. gada 14. oktobris, 11:30:41 »
Mums taču ziņu portālu nav, tikai dzeltenie. Tad nu spiež uz virsrakstu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #291 : 2020. gada 14. oktobris, 11:51:34 »
Tai pat laikā tak ir visi tie, kas brēkā, ka nav info par plāniem, par aparātu skaitu utmk. Info parādās - atkal slikti, ko tracināt tautu?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #292 : 2020. gada 14. oktobris, 11:59:50 »
Ja runa par INFO, tad kāpēc nevar to info šādi - "mums ir 500 aparāti, no kuriem šobrid aizņemti 9". ???

Bet nē, baidieties, baidieties!!!!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #293 : 2020. gada 14. oktobris, 12:15:26 »
Galvenais, lai neaizliedz vispār iet ārā. Kamēr var iet vismaz pastaigās pa mežu, gar jūru u.t.t., tikmēr ir kaut cik OK.

Jā. Austrālijā ir/bija aizliegts apkārt valkāties, tai skaitā MAKŠĶERĒT un medīt... sēdi savā dzīvoklī vai bakjardā un skaiti mušas...

Ja runa par INFO, tad kāpēc nevar to info šādi - "mums ir 500 aparāti, no kuriem šobrid aizņemti 9". ???Bet nē, baidieties, baidieties!!!!

piekrītu - ziņa dīvaina, neskaidra. Vai tad par naudu arī nevarēs dabūt tos aparātus?? Mums jau visa medicīna tāda - valsts apmaksātie izmeklējumi ir dabūjami pēc tik ilga laika, ka faktiski vair nav vajadzīgi. bet par naudu - kaut rīt!

PS mani tas nemaz nemierina, ka aizņemti 9 no 500... ar šitādu pofigistisku tautas attieksmi 2 mēnešu laikā nonāksim, ka aizņemti būs 500 no 500
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 14. oktobris, 12:21:18 no daddy »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #294 : 2020. gada 14. oktobris, 12:20:21 »
Ja runa par INFO, tad kāpēc nevar to info šādi - "mums ir 500 aparāti, no kuriem šobrid aizņemti 9". ???
Ja runa par info, tad līdz šim LV neviens aparātam pieslēgtais nav izdzīvojis.
Man pēc pazibējušas informācijas šķiet, ka tais dokumentos bija runa ne tikai par Covid, bet par ārstniecības politiku kopumā, ar tādu eigēnisku pieeju.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #295 : 2020. gada 14. oktobris, 12:24:09 »
Ja runa par info, tad līdz šim LV neviens aparātam pieslēgtais nav izdzīvojis.

varbūt tie aparāti lētie, no ķīnas...nevis ārstē, bet palīdz aiziet...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #296 : 2020. gada 14. oktobris, 14:50:06 »

varbūt tie aparāti lētie, no ķīnas...nevis ārstē, bet palīdz aiziet...
tak, ja citas slimības ir pēdējā fāzē , tad diez vai ventilators palīdz.....cik sapratu, tad mirušie ar kovidu visi ir pēc 49 gadiem ar smagām saslimšanām...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #297 : 2020. gada 14. oktobris, 15:13:29 »
tak, ja citas slimības ir pēdējā fāzē , tad diez vai ventilators palīdz.....cik sapratu, tad mirušie ar kovidu visi ir pēc 49 gadiem ar smagām saslimšanām...

Joks Tu tāds... KURŠ PĒC 49 NAV AR SMAGĀM SASLIMŠANĀM?? :) ir tak paruna - līdz 40 veselību visādi maitā, pēc tam sargā...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #298 : 2020. gada 14. oktobris, 16:09:05 »

Joks Tu tāds... KURŠ PĒC 49 NAV AR SMAGĀM SASLIMŠANĀM?? :) ir tak paruna - līdz 40 veselību visādi maitā, pēc tam sargā...
nu, ne visiem....man pēc 49 vēl nekas nekaitēja...ap 55 parādījās paaugstināts asinsspiediens, bet visas ķezas sākās pēc 60 ...acs tīklenes plīsums, celis beigts, sirds stenokardija...bet līdz 55 es nezināju, kas ir ģimenes ārsts un tad ar nejauši pie tā nokļuvu, jo tas pats bija mātei un bija viņa jāved pie tā...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #299 : 2020. gada 14. oktobris, 16:15:19 »

nu, ne visiem....man pēc 49 vel nekas nekaitēja...ap 55 parādījās paaugstināts asinsspiediens, bet visas ķezas sakās pēc 60 ...acs tīklenes plīsums, celis beigts, sirds stenokardija...bet līdz 55 es nezināju, kas ir ģimenes ārsts un tad ar nejauši pie tā nokļuvu, jo tas pats bija mātei un bija viņa jāved pie tā...

labi, Tu no "vecā rauga" taisīts... es ap 45 pīpēsanu nometu, ap 50 asinsspiediens un celis... tīklene un sirds turās pagaidām :P 

es gan zinu, kas ir ģimenes ārsts... viņi ir 3 tipu - врач от Бога, врач — ну, с Богом, и врач — не дай Бог... tad manējā ir pēdējā. smuka, bet не дай Бог