Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98323 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Covid-19
« Atbilde #375 : 2020. gada 04. novembris, 09:52:08 »
Es, piemēram, vispār nogriezu visu, bez kā var iztikt.

atgriežamies pie sākotnējās tēmas - pasvītro lūdzu VAJADZĪGO lietu (apģērbs, apavi, brilles, saimniecības un higiēnas preces u.tml.) kuru Tu šobrīd nepirksi, pat ja ļoti vajadzēs??!  Lampiņa izdegs un nepirksi vietā, jo pietiek ar vienu divu vietā..??!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #376 : 2020. gada 04. novembris, 10:06:44 »
Labi jau - kamēr apavi nejūk ārā, var iztikt bez jauniem; brilles iekrājušās vairākas, lai arī dažas ar mazākām dioptrijām, nepieciešamības gadījumā var iztikt... Un kādu laiku var iztikt arī ar vienu lampiņu (bez ironijas - visādi var gadīties). Un, strādājot attālināti, atklājas daudz lietu, kas nemaz tik vajadzīgas neizrādās, lai gan šķitis, ka arī līdz šim gluži niekos naudu netērēju.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #377 : 2020. gada 04. novembris, 10:08:36 »
Atslēgas vārds - bez kā var iztikt. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #378 : 2020. gada 04. novembris, 10:47:55 »

atgriežamies pie sākotnējās tēmas - pasvītro lūdzu VAJADZĪGO lietu (apģērbs, apavi, brilles, saimniecības un higiēnas preces u.tml.) kuru Tu šobrīd nepirksi, pat ja ļoti vajadzēs??!  Lampiņa izdegs un nepirksi vietā, jo pietiek ar vienu divu vietā..??!
Vai tiešām pieaugušam cilvēkam jāskaidro elementāras lietas?! :angry:
Iztērēt var tikai tik daudz naudas, cik tev ir! Ja, protams, prāta pietiek nelīst vēl parādos.
Jā, nepirksi to spuldzīti, ja pastāvēs izvēle - maizi nopirkt vai spuldzīti. Vai nopirksi kvēlspuldzi par 0,50 eur nevis ledeni par 5,00. Un iztiksi ar veco virtuves pannu, vecajām brillēm, vecajiem zābakiem un vecajām biksēm. Un vecajām avīzēm smaržīgā tualetes papīra vietā.

Dod Dies', protams, lai visi rod iespēju nopelnīt un līdz tādam taupības režīmam nav jānonāk. Bet dzīvē var būt visādi periodi, un, kā vēsta zināms krievu sakāmvārds, neviens nav garantēts no ķurķa un ubaga tarbas. Tāpēc pievaldi reiz to savu snobismu, lai nesanāk, ka TTA Tev paskaidro, ko nozīmē - nav.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #379 : 2020. gada 04. novembris, 11:08:08 »
Avīzes varētu būt liela problēma šajos laikos...  :mrgr:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #380 : 2020. gada 04. novembris, 11:09:51 »
Draudzene reiz teica par glancētajiem žurnāliem - ne makulatūrai, ne iekuram, ne podam... :mrgr:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies daddy

« Atbilde #381 : 2020. gada 04. novembris, 11:52:16 »
Tāpēc pievaldi reiz to savu snobismu, lai nesanāk, ka TTA Tev paskaidro, ko nozīmē - nav.

vot sākās - snobisms... Nu nav man ne jahtas, ne pils, ne helikoptera... :evil: bet tās lietas, kuras man ir (viena mašīna, daži apģērba gabali utt), es cenšos uzturēt kārtībā, t.i. piešuju pogu, ja tā notrūkst, lai gan mierīgi varētu staigāt arī bez tās...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #382 : 2020. gada 04. novembris, 12:01:15 »
Un kas tur būtu slikts, ja būtu tā jahta, pils un helihopters?  :faint: 
Turība kāds netikums vai?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #383 : 2020. gada 04. novembris, 12:10:21 »
davai ka labāk bez pamācībām un draudiem viens otram. Katram ir tiesības uz savu pārliecību un katram arī ir sava karma. Un nevienam šajā vecumā nav jāpamāca, kā būtu otram jārīkojas. Kur nu vēl ar piedraudēšanu.
Paradoksāli, bet šo visu sakot, sanāk, ka es pats dodu pamācību :D :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #384 : 2020. gada 04. novembris, 12:13:42 »
 :cry: čerts! atkal iekritu... pēc visa spriežot, man mēneša beigās būs akūta nepieciešamība pēc ledusskapja un stikla keramiskas plīts virsmas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #385 : 2020. gada 04. novembris, 12:14:37 »
Un kas tur būtu slikts, ja būtu tā jahta, pils un helihopters?  :faint: 
Turība kāds netikums vai?

nekas tur slikts nav, bet otru jahtu nez vai šodien pirktu :)

:cry:  čerts! atkal iekritu... pēc visa spriežot, man mēneša beigās būs akūta nepieciešamība pēc ledusskapja un stikla keramiskas plīts virsmas...

Nepērc!

Nāk ziema, ledusskapi toč nevajadzēs 4-5 mēnešus un el plīts vietā var izmantot skrūvspīles+gludekli. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #386 : 2020. gada 04. novembris, 12:15:27 »
Bobi, ne vien pamāci, bet arī ar karmu piedraudi!  :P   :rofl:

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #387 : 2020. gada 04. novembris, 12:53:33 »
Pieļauju, ka ir diezgan daudzi, kas nav knapinăjuśies. Es to salīdzinu ar cauru jumtu. Ir 3 ielāpi un 8 caurumi.

Plăno, plăno, te pĕkšņi zobi, vaselības akūts ćakars, saplīsis pods vai veśene.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #388 : 2020. gada 04. novembris, 13:09:03 »
No virsdrēbēm šis tas varētu arī būt nevajadzīgs. Man nav īstu kur aiziet ar smukajiem jaunajiem zābakiem :mrgr:

Pašlaik noteikti nenotiek "pastaigāsim pa veikaliem" un nopērkas kāds džemperītis vai stilīgās kurpes

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #389 : 2020. gada 04. novembris, 14:25:49 »
Es tieši tagad taisos naudu vienā sakarīgā (savai dzīvei) pasākumā ieguldīt, jo nekad nebija laika un un bija slinkums. Tiešām nauda covid laikā ienāk tā pati, bet kkā tērējas mazāk. Tagad varētu ieguldīties :) bet jāsaņemas.
No kāju- roku nagiem, skropstām, kosmetologa un friziera pat domas nav bijis atteikties, bet šo gan katra sieviete(kas tos lieto) atmetīs pašu pēdējo-pirms ēdiena  :rofl:
Ja būtu jāatsakās, gan jau atlasītu visu palēnām nost un samierinātos. Bet vēl jau ir turīgie bērni, kas gan jau atmestu kādu eiro nabaga mātei  :talking: :rofl: , ja nu pēkšņi galīgs vāks.