Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98511 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: Covid-19
« Atbilde #570 : 2020. gada 08. decembris, 09:58:47 »
Nu voooot....
Esmu galīgā prostrācijā. Izrādās, ka otro reizi kovid testu (ja pirmais pozitīvs) nav jātaisa. Slimnieks pēc 2 nedēļām iet darbā.
Darbā - tas labi. Maska mugurā un strādā nost. A ģimenē? Var iznākt no karantīnas un braukt bučot bērnus? Kaut arī būtu pozitīvs?
A tad kāda figa pēc jābūt negatīvam testa papīram braucot uz ārzemēm? ejot uz ģimenes dzemdībām?
Kurš zina pateikt, cik ilgi jau ir bijis pozitīvs pirms testa? Moš, jau mēnesi vai divus? Varbūt šīs iesnas vairs nav kovids, bet kaut kas cits, a kovids bija mēnesi-divus atpakaļ?
Īsāk sakot, juceklis. Vismaz manā saprašanā.
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #571 : 2020. gada 08. decembris, 10:05:03 »
Camma, tas saucas - mūžu dzīvo, mūžu mācies....cik noprotams, tad noskaidrots, ka cilvēks, kuram ir kovids, nav vairs infekciozs pēc 14 dienām...vai tā ir, laikam jālasa kāds medicīnas žurnāls :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #572 : 2020. gada 08. decembris, 10:21:08 »
Nu voooot....
Esmu galīgā prostrācijā. Izrādās, ka otro reizi kovid testu (ja pirmais pozitīvs) nav jātaisa. Slimnieks pēc 2 nedēļām iet darbā.
Darbā - tas labi. Maska mugurā un strādā nost. A ģimenē? Var iznākt no karantīnas un braukt bučot bērnus? Kaut arī būtu pozitīvs?
A tad kāda figa pēc jābūt negatīvam testa papīram braucot uz ārzemēm? ejot uz ģimenes dzemdībām?
Kurš zina pateikt, cik ilgi jau ir bijis pozitīvs pirms testa? Moš, jau mēnesi vai divus? Varbūt šīs iesnas vairs nav kovids, bet kaut kas cits, a kovids bija mēnesi-divus atpakaļ?
Īsāk sakot, juceklis. Vismaz manā saprašanā.

es jau sen vairs šo loģiku nepūlos saprast...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #573 : 2020. gada 08. decembris, 10:30:32 »
Un meklē un pēta, jaunie pētījumi apgāž iepriekšējos, un tad atkal jauni pētījumi, kas apgāž tos. Tāds normāls process.
Cilvēkam parastajam (tai skaitā man) grūti saprast, bet viegli meklēt sazvērestības teorijas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #574 : 2020. gada 08. decembris, 10:43:07 »
Kas jums ar tām iesnām  :?:  pie covid simptomiem tās netiek minētas, cik nu esmu lasījusi...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #575 : 2020. gada 08. decembris, 13:13:56 »
Nē, minētas netiek. Tikai neviens nav izslēdzis tādu lietu, kā vairāku vīrusu vai vīrusa+alerģijas izpausmes.
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #576 : 2020. gada 08. decembris, 13:20:38 »
Mana profāna doma par šņurkām tāda, ka tie vecie pazīstamie koronas kaut kur dziļi elpceļos noslēpjas vasarā, bet rudenī un ziemā izlien laukā...jo kā lai izskaidro, ka katru šņurku sezonu tas deguns aktivizējas?...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #577 : 2020. gada 08. decembris, 20:37:59 »
Iesnas ir covid. Tikai ne covid-19

Atslēdzies tuk

« Atbilde #578 : 2020. gada 08. decembris, 20:43:36 »
Nē, minētas netiek. Tikai neviens nav izslēdzis tādu lietu, kā vairāku vīrusu vai vīrusa+alerģijas izpausmes.

Nu saki, pie alerģiskām iesnām un iesnām vulgaris tests uz covid būs pozitīvs ? Kā šaubos..  Man ir alerģiskas iesnas, bet covid nav.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #579 : 2020. gada 09. decembris, 09:20:33 »
Kam nav slinkums veltīt pusstundu, var noklausīties šo
https://www.facebook.com/inga.orole/videos/3295144097280397

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #580 : 2020. gada 09. decembris, 09:34:39 »
šie agrīnie viedokļi vasarā tika daudz pārpublicēti ar tulkojumu krievu valodā. Konkrētais terapeits runā par vācu patanatomu secinājumiem, ko viņi izdarījuši martā. Ieraksts krievijā palaists septembrī, tātad ierakstīts vasarā. Pēc tam arī Vācija piedzīvoja krasu saslimstības pieaugumu un izmainīja taktiku, pastiprinot drošības pasākumus.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/germany/

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #581 : 2020. gada 09. decembris, 10:34:42 »
Es gan nesaskatu nekādas pretrunas, agrīns ne agrīns viedoklis. Nekas nav mainījies pēc būtības. Un to, ka gaidāmi nākamie "viļņi", viņš arī minēja. Tiesa, novembra beigās parādījās PVO ieteikums neizmantot remdesiviru, jo neesot "pierādīta tā efektivitāte" vai kā nu to noformulēja.
Bet, nu jā, visi šitie cilvēki, kas nepūš kopējā stabulē, protams, ir nejēgas un kaitnieki. Kā savādāk.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #582 : 2020. gada 09. decembris, 11:52:06 »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #583 : 2020. gada 09. decembris, 12:13:18 »
Es gan nesaskatu nekādas pretrunas, agrīns ne agrīns viedoklis. Nekas nav mainījies pēc būtības. Un to, ka gaidāmi nākamie "viļņi", viņš arī minēja. Tiesa, novembra beigās parādījās PVO ieteikums neizmantot remdesiviru, jo neesot "pierādīta tā efektivitāte" vai kā nu to noformulēja.
Bet, nu jā, visi šitie cilvēki, kas nepūš kopējā stabulē, protams, ir nejēgas un kaitnieki. Kā savādāk.

iekopēšu vēlreiz Boba teikto:

šie agrīnie viedokļi vasarā tika daudz pārpublicēti ar tulkojumu krievu valodā. Konkrētais terapeits runā par vācu patanatomu secinājumiem, ko viņi izdarījuši martā. Ieraksts krievijā palaists septembrī, tātad ierakstīts vasarā. Pēc tam arī Vācija piedzīvoja krasu saslimstības pieaugumu un izmainīja taktiku, pastiprinot drošības pasākumus.

Un palūgšu norādnes uz tiem nejēgām un kaitniekiem.

Kāds ir labums no šādas naidīgas interpretācijas, kvadra? Situācija mainās, un ir galēji dīvaini ŠOBRĪD uzdod šo viedokli par patiesības orākulu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #584 : 2020. gada 09. decembris, 12:47:01 »
kvadra, noziedo laiku, atver Spārkas ielikto linku, uzspied ar peles labo taustiņu "tulkot latviešu valodā" un izlasi. Ļoti sakarīgi.