Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98549 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Covid-19
« Atbilde #675 : 2020. gada 22. decembris, 00:07:51 »
nesaprotu par ko ir cepetis, tas tests taču nemaz tik sāpīgs nav

Es biju mazliet sanervozējusies, bet degunā labi ja kutināšana, kaklā vispār nejutu

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #676 : 2020. gada 22. decembris, 00:08:29 »
ja brīvprātība 3 reizes pasvītrota, laikam tas sāp  :smoker:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #677 : 2020. gada 22. decembris, 01:06:19 »
nesaprotu par ko ir cepetis, tas tests taču nemaz tik sāpīgs nav
Ak tu, svētā nevainība, aizvieto vārdu "testēties" ar vārdu "vakcinēties", un varbūt sapratīsi beidzot, kāda nākotne mūs sagaida. Pašlaik testa režīmā tiek atstrādāta tehnoloģija, kā piedabūt visus "brīvprātīgi" darīt to, ko viņiem liek.
Kaut gan, ko tev stāstīt, tu jau vakcinēties tāpat brīvprātīgi aizskriesi. Un galvu cilpā arī pats iebāzīsi, jo "nav jau nemaz tik sāpīgi", tikai kutina drusku.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #678 : 2020. gada 22. decembris, 08:22:14 »
"zeme ir plakana un iepūtiet man" (c)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #679 : 2020. gada 22. decembris, 08:46:27 »
Es biju mazliet sanervozējusies, bet degunā labi ja kutināšana, kaklā vispār nejutu

vai nu Tev garš deguns, vai pavirši noņēma analīzes :)  man bija ļoti nepatīkami, tieši degunā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #680 : 2020. gada 22. decembris, 10:00:30 »
"zeme ir plakana un iepūtiet man" (c)
Jā, zināma lieta, es to jau minēju - tos, kas nav ar aklumu sisti, apņirgt, sametot vienā čupā sazvērestības teorijas, reptiloīdus, plakanzemīšus, follijas cepurītes utt. Nu idioti taču, vai ne, tie tak nav par pilnu ņemami. Padarīt smieklīgu ir efektīvs neitralizācijas paņēmiens, nenoliedzami.
Bet man pie pakaļkājas vai pie follijas cepurītes, ņirdziet vien.
Katrs pats savas (ne)laimes kalējs un baudīs savas ticības augļus. Stājieties rindā pēc vakcīnām, tūliņ jau būs.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #681 : 2020. gada 22. decembris, 10:45:13 »
Nu... apņirgšanā un čupā mešanā tu šobrīd te esi izvirzījusies stabilā vadībā.
Pati nejūti?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #682 : 2020. gada 22. decembris, 10:47:43 »
Kvadra, tev īsti nav mēra sajūtas, kad runā par šo tēmu. Vienmēr vai nu balts, vai melns  :?:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #683 : 2020. gada 22. decembris, 10:53:05 »
Nu, es vismaz nevienam plakano zemi nepiedēvēju un par grāvraci nesaucu (lasi - par muļki nesaucu).
Bet labi, aizveros. Reiz tak jau apņēmos nerakstīt vairs, bet nē, nenocietos. 
Ja ko sacīšu vēl, tad palātā. Tur man neko nevarēs pārmest, tāpēc jau tā ir palāta.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #684 : 2020. gada 22. decembris, 10:57:53 »
Ak tu, svētā nevainība, aizvieto vārdu "testēties" ar vārdu "vakcinēties", un varbūt sapratīsi beidzot, kāda nākotne mūs sagaida. Pašlaik testa režīmā tiek atstrādāta tehnoloģija, kā piedabūt visus "brīvprātīgi" darīt to, ko viņiem liek.
Kaut gan, ko tev stāstīt, tu jau vakcinēties tāpat brīvprātīgi aizskriesi. Un galvu cilpā arī pats iebāzīsi, jo "nav jau nemaz tik sāpīgi", tikai kutina drusku.
nu i kas slikts no vakcinēšanās ? kamēr līdz mums nonāks uz ntajiem miljoniem tās vacīnas jau būs pārbaudītas. Ja nemaldos vajag 60% vakcinēties lai būtu sabiedrības imunitāte. tātad ir 40% kas var nevakcinēties  :smoker:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #685 : 2020. gada 22. decembris, 11:12:41 »
Vienkārši Kvadra ir diezgan pārliecināta, ka Pļaviņam taisnība par vispasaules sazvērestību.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #686 : 2020. gada 22. decembris, 11:36:19 »
Plakanā zeme jau nav par zemi... Un tu piedāva, turklāt agresīvi un uzstājīgi (nav pārmetums, tik fakta konstatācija). Tik uzstājīgi, ka gribas forumu vnk aizvērt, kārtējo šļakstu ieraugot...

jo... esmu nogurusi no šis situācijas. tik ļoti nogurusi gan no dīkstāves, gan zemiem ienākumiem, gan "speciālistiem" un "pozitīvistiem"... meklejiet domubiedrus un tusējiet savā starpā, lai jums viss skaisti un priecīgi

« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 22. decembris, 11:46:18 no Emīlija »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #687 : 2020. gada 22. decembris, 12:14:42 »
gribas forumu vnk aizvērt, kārtējo šļakstu ieraugot...

Ak, skabargas, ak, baļķi...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #688 : 2020. gada 22. decembris, 12:17:56 »
Trix, kaut ko vēl redzi pāri _savai_ baļķu kaudzei ar?

out.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #689 : 2020. gada 22. decembris, 12:25:38 »
jo... esmu nogurusi no šis situācijas. tik ļoti nogurusi gan no dīkstāves, gan zemiem ienākumiem, gan "speciālistiem" un "pozitīvistiem"... meklejiet domubiedrus un tusējiet savā starpā, lai jums viss skaisti un priecīgi

Napadzīte.  :mrgr: