Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98092 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Covid-19
« Atbilde #825 : 2021. gada 01. februāris, 08:39:09 »
rakstu nelasīju, bet ideju saprotu... nu briesmīgi tie penši bija savairojušies... :sarcasm:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #826 : 2021. gada 02. februāris, 15:41:36 »
nē, nu k čertu!
Es vairs nelasīšu ziņas!
1. izrādās covidam ne īpaši vajadzīgs dzīvs organisms, šams  atrodams arī brīvā dabā :
https://jauns.lv/raksts/zinas/426122-piecas-dienas-pirms-saslimstibas-pieauguma-jelgavas-notekudenos-konstatets-covid-19?utm_source=inbox.lv&utm_medium=export&utm_campaign=Links-in-partner-sites

2.Ja tik vien būtu, Iekš LV kaķim!!!
https://jauns.lv/raksts/zinas/426111-latvija-pirmo-reizi-inficesanas-ar-covid-19-atklata-kakim

Nav kur sprukt! Kā Visockis dziedāja -"обложили".
Nu labi, kanalizācija ir ūdens cirkulācijas pēdējais posms. Es ar savu tējkannu kaut kur pa vidu, vai te kāds pārbauda, kas ūdensvada sākuma galā?!! Sāku  jau ar aizdomām pētīt košaka uzvedību. Šķaudīt vēl nešķauda, bet visu laiku pieprasa ēdienu ( nav adekvāts ???) pārējā laikā guļ ( spēka izsīkums???).

Kāpēc ziņās neko labu neraksta. Kā mūs mācīja ,-  visā var atrast ko labu. Kas labs ir šai zarazai?
1. vīrs pēkšņi uzzināja, ka bērni vairs neiet bērnu dārzā, bet gan skolā. Kaut gan, ja padomā arī uz skolu viņi neiet.
2. var ieekonomēt finanšu līdzekļus, jo bodes ciet. Varētu, ja visa nauda nebūtu ieguldīta pārtika. Izrādās ģimenē visi tendēti uz ēšanu. trīs reizes dienā...
un t.t.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #827 : 2021. gada 02. februāris, 15:50:47 »
Pareizi darīsi, ja nelasīsi. Tas viss ir jālaiž pāri galvai. Augsts pofigisma līmenis ir vienīgais glābiņš, citādi, ja šitam absurda teijāterim tic, atliek tikai nojūgties prātā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #828 : 2021. gada 02. februāris, 16:11:04 »
Es vakar vīram saku - ko tur satraukties, tik maz mirst %. Viņš man - ko man tava statistika līdzēs, ja nomiršu. Laikam tomēr uztraucas.
Es zinu ļoti daudz izslimojušos, arī tādus, kas nenodod testus, lai viņu darbavietu neaizliktu ciet. Par laimi, visiem viegli. radiniece mediķe vakar saslima pēc 1.potes. Pirmie simptomi ir tik dažādi! Kad oža pazūd, tad tik attopas :D Testus iet tāpēc, lai B lapu dabūtu. tie, kas neiet, iztiek ar A, toties nenoliek uz pauzes visu darba vietu. Neatbalstu, bet saprotu.
Nesekoju ziņām vispār, bet % aci iemetu fb lentē. Par potēm nezinu neko, kad sauks - tad ies :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #829 : 2021. gada 24. februāris, 13:14:05 »
šodienas Levita uzstāšanos noklausoties atcerējos anekdoti par zvēriem un kāršu spēli:

Sanāk kopā Lācis, zaķīts un lapsa uzspēlēt kārtis. Bet lācis jau pašā sākumā visus brīdina, lai nešmaucas. Un tad beigās nosaka: "Ja kāds te šmauksies, tad uzreiz norausies pa savu rudo purnu!"

Tā Levits apmēram ekonomikas ministra virzienā :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #830 : 2021. gada 24. februāris, 14:43:07 »
Tā Levits apmēram ekonomikas ministra virzienā :)
labs politiskais gājiens, jo atrasts iemesls, lai neatlaistu Kariņu un visu valdību...ir atrasts nākošais, ko atlaist un pie reizes brīdināts, lai kustina savu pakaļu...es gandrīz piekrītu Lato Lapsam - ja mums premjers būtu Lembergs, tad tāda bardaka nebūtu, būtu arī vakcīnas un potēšanas līmenis gandrīz kā Izraēlā...un ja tā padomā - ar ko Netanjahu atšķiras no Lemberga? ...šo neizdodas nogāzt ar korupcijas skandāliem!  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #831 : 2021. gada 24. februāris, 16:20:58 »
Hei, mums vēl īpaši jāpiemaksā, lai ārstniecības personas mācītos injicēt Covid vakcīnu? Tur kkāda īpaša duršanas metode vai kā? :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #832 : 2021. gada 24. februāris, 16:22:38 »
Hei, mums vēl īpaši jāpiemaksā, lai ārstniecības personas mācītos injicēt Covid vakcīnu? Tur kkāda īpaša duršanas metode vai kā? :mrgr:

nu dur baisi dziļi, cik TV var redzēt. līdz kauliņam :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #833 : 2021. gada 24. februāris, 22:16:44 »
valdība klausa ekspertiem. Akli klausa. Tas ir infantili, jo eksperts infektologs nevar teikt neko citu kā ierobežot, samazināt utml, kamēr vien ir infekcija. Valdībai ir jāieklausās, bet arī jāmeklē kompromisa ceļš kā neiznīcināt vilvēkus un valsti, akli sargājot viņus tikai no vienas infekcijas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #834 : 2021. gada 24. februāris, 22:21:47 »

nu dur baisi dziļi, cik TV var redzēt. līdz kauliņam :)

Citur mediķi prot durt, mūsējie pēkšņi vairs neprot  :mrgr:

(nez kur atkal tā nauda atmazgāta?)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #835 : 2021. gada 24. februāris, 22:27:41 »

to ziņu izlasot, nodomāju, ka naudas atmazgāšana ne pa jokam. es ar mieru apmācīt jebkuru par puscenu, kur pieteikties? :)
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 24. februāris, 22:32:54 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies true detective

« Atbilde #836 : 2021. gada 24. februāris, 22:43:42 »
pie tam vai tad LV garas rindas uz vakcinēšanos un sāk pietrūkt vakcinētāju? vai arī sāks no ielas raut iekšā uz poti? vai turpat uz ielas skries apmācītais virsū? pēc ziņām spriežot, LV tiem dažiem uz doto brīdi esošiem vakcinētājiem nav ko darīt.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #837 : 2021. gada 24. februāris, 23:08:07 »
valdība klausa ekspertiem. Akli klausa. Tas ir infantili, jo eksperts infektologs nevar teikt neko citu kā ierobežot, samazināt utml, kamēr vien ir infekcija. Valdībai ir jāieklausās, bet arī jāmeklē kompromisa ceļš kā neiznīcināt vilvēkus un valsti, akli sargājot viņus tikai no vienas infekcijas
Es jau par to pašu. Eksperti, eksperti... Kāpēc dzird tikai vienus "ekspertus" - infektologus, ignorējot citus? S**s par to, ka iznīcina dzīves, ka novedīs līdz bankrotiem, emigrācijai, psihenei un pašnāvībām, galvenais, ka pasargā no klepus  :angry:  Pat nerunājot par acīmredzamo ierobežojumu bezsakaru.
Domājat, tas ir stulbi? Es domāju, ka nē. Tas ir pat ļoti loģiski, ja pieņemam, ka mērķis nav sargāt.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #838 : 2021. gada 25. februāris, 09:20:47 »
es gandrīz piekrītu Lato Lapsam - ja mums premjers būtu Lembergs, tad tāda bardaka nebūtu, būtu arī vakcīnas un potēšanas līmenis gandrīz kā Izraēlā...un ja tā padomā - ar ko Netanjahu atšķiras no Lemberga? ...šo neizdodas nogāzt ar korupcijas skandāliem!  :mrgr:

sacerējies... mums varbūt oficiāli nemaz Covida nebūtu, kā BY vai Ziemeļkorejā, neko neviens nepīkstētu (kā tagad Ventspilnieki nepīkst), bet ierindā staigātu..., bet  varbūt būtu starpplanētu šaha kongress un Ņū-Rīga pie Ventas ietekas :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #839 : 2021. gada 03. marts, 15:20:40 »
Meita teica, ka slimnīcā sākoties tāda, kā neliela panika personālam...infektelogi streso par gaidāmo...tās 1200 gultas pa visu Latviju iepriekšējā vilnī laikam tiešam ir maksimums, bet prognozētais 2000 neesot variantu...runa par gultām ar skābekļa pievadi...