Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98179 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: Covid-19
« Atbilde #1125 : 2021. gada 07. oktobris, 11:58:03 »
Redz, Pavļuts saka noraustījušies  :sarcasm:
Fakts, ka nedarīja neko. Nauda jau arī lienēta. To uzreiz vajadzēja Kariņam ģīmī iebāzt, kad paziņoja - vairāk nekā jebkad. Bet papildus gultas vien nav risinājums un nezinu, kāds tas varēja būt, izņemot kontaktu ierobežošanu, jo medicīnas personāls bija mīnusos sen pirms kovida.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1126 : 2021. gada 07. oktobris, 12:03:25 »
Klasiskā fabula par sienāzi, kas nočīgāja vasaru - tā mums jau sen ir nočīgātas medicīnas un izglītības nozares, varbūt vēl kāda

Atslēdzies reno

« Atbilde #1127 : 2021. gada 07. oktobris, 12:09:27 »
Kas tad tajās teltīs strādās? Jau vasarā teica, ka nav jēga gultām un iekārtām, ja skaidri zināms, ka nav, un nebūs, kas apkalpo

Atslēdzies reno

« Atbilde #1128 : 2021. gada 07. oktobris, 12:10:36 »
Vienīgais, ko varēja darīt -turpināt ierobežojumus (uzņēmēji kliedz un lobē) un pašiem ievērot (bet mums jau pofig)
Un vakcinēties, lai vismaz mājās slimotu, nevis karalauka teltī

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1129 : 2021. gada 07. oktobris, 12:21:07 »
:b: kaut kur lasīju, ka ja darba devējs grib testu, tad tas arī to apmaksā. Liekas, kaut kur ar Darba likumu bija saistīts. Bet ar to, ka ne jau cilvēks, bet gan valsts  grib, lai cilvēks būtu vakcinēts, tad loģiski, lai arī valsts to akciju apmaksā... Maz ko tur MK nolemj. Cita lieta, ja cilvēks pats vēlas tikt kaut kur pāri robežai un tai galā pieņems lēmums, ka laiž tikai vakcinētos, tad gan jāvelk maks ārā.

Te komentārs, kas bija pie raksta jauns.lv.
Varbūt kādam noder.
Daudz burtu.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 07. oktobris, 12:41:54 no Milka »

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1130 : 2021. gada 07. oktobris, 15:19:27 »
I-netā tikko apskatījos bildes ar Lidl atklāšanu. Visi lentas griezēji viens cieši pie otra BEZ maskām.
Pircēji-tantuki it kā ar maskām, bet pusei deguni nav nosegti.
Tātad tuvākajās dienās gaidām vēl lielāku covid uzliesmojumu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1131 : 2021. gada 07. oktobris, 15:58:02 »
Klasiskā fabula par sienāzi, kas nočīgāja vasaru - tā mums jau sen ir nočīgātas medicīnas un izglītības nozares, varbūt vēl kāda

a vot nevajag... nauda ir, bet tā ir nelietīgi izplakarēta, tb visādi metodiķi, iseci, skolas 2030 sadibinātas, kas nu tik mācīs kā mācīt... līdz skolotājiem nauda nav nonākusi...

tāpat ārsti grābj baltu naudu 2h valsts darbā pēc tam privātpraksē tais pašās telpās... a māsas un sanitāri sūkā pirkstu...

nu un pa 80 ļamiem ierīkot 120 gultasvietas ir jāmāk...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1132 : 2021. gada 07. oktobris, 16:15:42 »
Man jau arī šķiet, ka naudā vaina. Ikkatrs ir roku pielicis. Izņemot kādu posmu, pats parausies līdzi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1133 : 2021. gada 07. oktobris, 16:37:00 »
Es cerēju, ka visu ļaus vakcinētajiem darīt brīvi- tusēt un koncertēt un ballēt, bet mūs sadzīs mājās. Un tad redzētu gan, kā vakcinētie neslimo un neizplata...nebūtu uz ko vainu novelt  :talking: .

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1134 : 2021. gada 07. oktobris, 16:44:18 »
Citāts: Nāra
kā vakcinētie neslimo un neizplata...nebūtu uz ko vainu novelt  :talking: .
Šis taču ir izbeidzies naratīvs. Man šķiet, es jau gada sākumā par to rakstīju.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1135 : 2021. gada 07. oktobris, 17:34:30 »
I-netā tikko apskatījos bildes ar Lidl atklāšanu. Visi lentas griezēji viens cieši pie otra BEZ maskām.
Pircēji-tantuki it kā ar maskām, bet pusei deguni nav nosegti.
Tātad tuvākajās dienās gaidām vēl lielāku covid uzliesmojumu.

Tie taču vakcinētie, viņi drīkst, viņi kovidu nepārnēsā!  :sarcasm:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1136 : 2021. gada 07. oktobris, 18:44:53 »
Daddy, nesapratu Tavu iebildumu uz manu komentu. Vai tad es ko citu teicu?

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1137 : 2021. gada 07. oktobris, 18:50:56 »
Šodien ir ceturtdiena, kur valdības lēmumi?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1138 : 2021. gada 07. oktobris, 23:28:33 »
Nu jā problēma ka čipote saslimst daudz retāk bet pārnēsāt pārnēsā gan  un inficē nečipotos , kuri savukārt aizpilda slimnīcas.
Principā strupceļš.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1139 : 2021. gada 08. oktobris, 00:26:31 »
Man jau kādu laiku ir pārdomas. Pārdomas par to Covid statistikas daļu, kurā ietilpst izslimojušie. Ok, ir cipari par viņiem, bet kas tālāk? Viņiem tāpat kā vakcinētajiem ir aizsargvielas. Vakcinētos skaita savā stabiņā, un pūļa imunitātei vajag tik un tik % sapotēt, bet kur paliek izslimojušie? Un katru dienu atkal jauni cipari par inficētajiem un inficētajiem. Pēc izslimošanām un karantīnām viņi taču aŗī papildina to skaitu, kas ir "droši". Kādēļ tad procentos skaita tikai reāli potētos un kādēļ ir doma, ka tikai potētie pietuvina sabiedrību pūļa imunitātei?