Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98480 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atslēdzies tuk

Atb: Covid-19
« Atbilde #1156 : 2021. gada 26. oktobris, 17:07:25 »
Tik tālu nu ir. Mobilizēs ārstus ar pavēstēm no privātā sektora.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1157 : 2021. gada 26. oktobris, 17:34:43 »
Mediķi ir pakļauti karadienestam. Tā ka, jā, mobilizēs, ja vajadzēs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1158 : 2021. gada 26. oktobris, 18:24:14 »
Cerams viņiem maksās ne mazāk kā bija, esot medicīnai atkal kāda nauda no jevropas piešķirta, bet nu traki...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1159 : 2021. gada 26. oktobris, 21:38:40 »
Ārstu biedrība pieprasa Pianista demisiju sakarā ar čammāšanos.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1160 : 2021. gada 27. oktobris, 08:56:20 »
Ārstu biedrība pieprasa Pianista demisiju sakarā ar čammāšanos.

vispār jau raksta, ka "Ņemot vērā Veselības ministrijas (VM) ilgstoši pieļautās kļūdas krīzes vadībā un plānoto mediķu mobilizācijas izsludināšanu, Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) pieprasa veselības ministra Daniela Pavļuta ("Attīstībai/Par!") demisiju".

čammājušies un sistēmu grāvuši ir visi VM, bet šis iecerējis likt arī  privātajā medicīnā strādājošajiem hipokrāta zvērestu atcerēties, ne tikai naudas šķindoņu...  nu redzēs. uz pārceltuves zirgus nemaina, bet Ķīļa ķeršanās klāt privātajām augstskolām viņu krietni paplucināja...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1161 : 2021. gada 27. oktobris, 11:36:53 »
Varētu padomāt, ka privātajā medicīnā naudas šķindoņa dzirdama tāpēc, ka krīt kā lapas no kokiem.
Atļaušos atgādināt, ka mediķu nav. Nav kā suga.
Un gribu redzēt ginekologu vai proktologu ar 30 gadu stāžu pie elpināmā aparāta darbojamies.
Bet ko nu es, es tikai mājsaimniece.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1162 : 2021. gada 27. oktobris, 11:44:01 »
Man aizdomas, ka uzsvars vairāk uz māsām nekā spečukiem. Bet nu bieži tās ir vienas un tās pašas medmāsas gan valsts, gan privātajā sektorā. Vismaz cik savā miestā vērots.  :?:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1163 : 2021. gada 27. oktobris, 11:53:37 »
Nez, vai daudz ir ko mobilizēt. Kad vēl pirms kovida gripas epidēmijas laikā Stradiņos gulēju, daža māsiņa strādāja 3 maiņas no vietas un pāris reizes nakts maiņā bija iesaukta īgna kundzīte krietnos gados. Domāju arī mobilizēta dēļ ārkārtas situācijas.  :sarcasm:
Redzēsim, cik daudz lēmuma pieņēmēji jēdz no reālās dzīves.  :thinking:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #1164 : 2021. gada 27. oktobris, 12:11:30 »
Tāpat kā man ir semināri un punkti jākrāj, tā arī mediķiem ieviesīs, apmācīs ārkārtas stāvokļiem.
Patiesībā to jau būtu vajadzējis darīt visu laiku

Atceros, tās Itālijas sporta zāles rādīja, nu guļ tur cilvēciņš norobežots, nemanīja personālu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1165 : 2021. gada 27. oktobris, 13:37:39 »
Gribēju jautāt covid slimošanas tēmā kura vēl joprojām slēgta nezkālab, tādēļ pajautāšu šeit. Tas, ka tagad tiešām slimo daudz vakcinēto, tas skaidrs. Bet kas notiek ar pārslimojušajiem? Arī tikpat daudz slimo?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1166 : 2021. gada 27. oktobris, 13:54:59 »
Gribēju jautāt covid slimošanas tēmā kura vēl joprojām slēgta nezkālab, tādēļ pajautāšu šeit. Tas, ka tagad tiešām slimo daudz vakcinēto, tas skaidrs. Bet kas notiek ar pārslimojušajiem? Arī tikpat daudz slimo?
man šķiet, ka ...vienkāršā doma - smagi slimo un mirst vakcinētie, kuri jau tā ar vienu kāju ir tur...tas, ka viņus novakcinēja ir sistēmas centība kaut ko darīt tur, kur vairs nav ko....bet pārslimojušie, ja ir dzīvi, tas nozīmē, ka nav tādi kā iepriekš minētie, un viņu otrā saslimšana ir tāda pat apmēram kā vakcinētam...slimo noteikti, jo bija alfa, bet tagad delta....protams, gribētos redzēt statistiku

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1167 : 2021. gada 27. oktobris, 14:00:09 »
Es galīgi ne par miršanu vai smagu slimošanu. Kaut kur ir kāda tāda statistika?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1168 : 2021. gada 27. oktobris, 14:15:03 »
Kāda nozīme, ka vakcinētajam parādās simptomi uz kādu dienu? Viņš testējas, jo negrib aplaist citus, tad nonāk statistikā, slimnīcas nepārslogo, ārstus netramda.. Manīju kaut kur rakstu (tagad nevaru uzreiz atrast) ar Džonsonu un Astru vakcinētie inficējas, viņiem tās garantijas mazāk..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1169 : 2021. gada 27. oktobris, 14:15:31 »
Es galīgi ne par miršanu vai smagu slimošanu. Kaut kur ir kāda tāda statistika?

Vēl pa visiem Kociņiem statistiku paprasi - Bērziņiem, Liepiņiem, Ozoliņiem - vai saslimšana  /mirstība atšķiras no normālā sadalījuma...  :sarcasm: