Autors Tēma: Priecājos!  (Lasīts 5962 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Priecājos!
« Atbilde #15 : 2020. gada 25. septembris, 09:58:59 »
Ar katru Jauno Gadu beigas tuvojas!  :talking:   :mrgr:   :taunt:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2020. gada 25. septembris, 09:59:29 »
Kvadra, Tev kādreiz kaut kas mēdz likties arī labi un forši? Jeb dzīve paiet negatīvismā un noliegumā. Tā tāda kā aizsardzības pozīcija - viss visapkārt slikti un nepareizi, tikai es pati pareiza..  :?:  Piedod, bet tādu iespaidu par sevi Tu pati veido..

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2020. gada 25. septembris, 10:01:32 »

pabrīdini, kad būs 69... nu vienkārši tā... :D
24.10.  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2020. gada 25. septembris, 11:21:28 »
Kvadra, Tev kādreiz kaut kas mēdz likties arī labi un forši? Jeb dzīve paiet negatīvismā un noliegumā. Tā tāda kā aizsardzības pozīcija - viss visapkārt slikti un nepareizi, tikai es pati pareiza..  :?:  Piedod, bet tādu iespaidu par sevi Tu pati veido..
Tiešām? Tādu iespaidu par sevi atstāju?  :scratch:
Savādi, jo pati nejūtos vistustilbu partijas biedre  :mrgr:
Varbūt tiešām sarkasms un melnais humors ir tāda kā aizsargreakcija , interesanti, jāpadomā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2020. gada 25. septembris, 11:34:34 »
Varbūt tiešām sarkasms un melnais humors ir tāda kā aizsargreakcija , interesanti, jāpadomā...

Ir.
Tāpat kā pārspīlētais optimistiskais pozitīvisms

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #20 : 2020. gada 25. septembris, 12:11:55 »

Jocīgi, es tă par Bobu domăju

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2020. gada 25. septembris, 13:57:41 »
O! Izrādās es pats izklausos baigais nīgrais :) Jāņem vērā :) Pašam tā neliekas, protams :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #22 : 2020. gada 25. septembris, 16:30:56 »
Tas varbūt tāpěc, ka balsi nedzird. Katrs piedomã savu toni. Un tad sanăk visăda figņa.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2020. gada 25. septembris, 18:09:15 »
Ir.
Tāpat kā pārspīlētais optimistiskais pozitīvisms

tīri filozofiski - jebkādas pozas ieņemšana ir aizsargreakcija

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2020. gada 25. septembris, 18:16:41 »
Fizioloģiski arī ;)

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #25 : 2021. gada 31. janvāris, 21:00:44 »
Es atradu ar ko labas ir reklāmas televīzija (līdz ar to arī pati televīzija)!  Es šodien skatoties televīziju saņemu ieteikumu prezervatīvu izvēlē. Lieta par kuru sen nebiju interesējies, jo kad ir vajadzība markai nav nozīme. Bet tagad it kā nav vajadzība, bet ieteikums ir - Durex (nesajaukt ar duracell, būs komiska situācija), kur viņus bez tiešās nozīmes varētu lietot? (durex ir vajadzīgs, kad gudrai sievietei ir enerģisks vīrietis, bet duracell, kad pasīvs vīrietis). 

(p.s. televīzijā redzēju romantisko drāmu "grāmatvedis" latviešu valodā, kas ļoti aktualizē prezervatīvu lietošanu tiešā nozīmē)   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv