Autors Tēma: RD vělěśanas  (Lasīts 1083 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

RD vělěśanas
« : 2020. gada 06. augusts, 21:40:11 »
Pamazām kļūstu nemierìga. Favorīta  nav. Kāda būs jūsu izvěle? Kăpěc?

Atslēdzies Luīze

Re: RD vělěśanas
« Atbilde #1 : 2020. gada 06. augusts, 22:52:37 »
Par ko balsošu, neatklāšu (vēl līdz galam neesmu izdomājusi). Vakar redzēju, kā partijas "zvejo" sev elektorātu: Jaunā Vienotība bija pie Bērnu pasaules (pa gabalu redzēju), Jaunā konservatīvā partija - pie man tuvākās Maximas. Tā kā bija jāiet garām, tad mani arī uzrunāja,  ilgāk nekā pusstundu nopļāpāju ar 2 potenciālajiem kandidātiem, vēl mūsu sarunai pieslēdzās arī satiksmes ministrs. Patīk man viņš kā amatpersona, bet nu uz RD nekandidē, tik balsis palīdzēja savējiem zvejot. Jauki parunājām par Rail Baltica un dzelzceļu uz Bolderāju. :)
Pirms iepriekšējām RD vēlēšanām sanāca parunāties ar kandidāti no Saskaņas, arī bija līdzīga tikšanās ar potenciālo elektorātu. Mans vērojums - tie, kuri kandidē ar tālākiem cipariem un kuriem ir maza iespēja tikt ievēlētiem, cenšas vairāk, ir draudzīgāki, atvērtāki. Tie, kuri jau pabijuši par deputātiem un ir atpazīstami, ietur distanci un vairāk zīmējas.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 06. augusts, 22:58:38 no Luīze »

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2020. gada 07. augusts, 07:03:10 »
Nekad neesmu runājusi. Laba doma. :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2020. gada 07. augusts, 08:50:21 »
cik labi ka neesmu deklarēta Rīgā. Es tiešām nezinātu, par ko balsot

« Atbilde #4 : 2020. gada 07. augusts, 10:31:23 »
Taisni gribēju to pašu jautāt - pilnīgi nekādas poņas, par ko balsot.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 07. augusts, 10:38:47 no Samotrākes Nīke »
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2020. gada 07. augusts, 10:37:01 »
Es parasti izvēlos ar izslēgšanas metodi. Vispirms atsijāju tos sarakstus, par kuriem nekādā gadījumā nebalsotu, pēc tam šaubīgos, un beigās izvēlos vienu no palikušajiem.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2020. gada 07. augusts, 10:51:47 »
Es jau arī tā daru. Bet varbūt śeit mani fiksi pārliecinās.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2020. gada 07. augusts, 20:57:46 »
Man ir pilnīgi skaidrs, kurš tas būtu,  ja šajās vēlēšanās man būtu jāpiedalās.  Taču Rīgā neplānoju deklarēties, lai lemj citi.

Kāpēc es izdarītu tādu izvēli? Tāpēc, ka līdz šim esmu redzējusi, ka šis cilvēks ir darītājs (vismaz tajos projektos, kur nācies sadarboties viss ir bijis ļoti labi). Man nav neviena pret argumenta. 

Vienmēr vēlēšanās daru kā Luīze un nekautrējos atstāt tikai vienu cilvēku - pārējos izsvītrot, ja šķiet man nepieņemami vai šaubīgi.

Katrā ziņā, lēmums jāpieņem pārdomāti!

Reiz sanāca būt kompānijā, kas atgriezās no vīna degustācijām Ungārijā. Tā kā bija vēlēšanu diena, tad bija skaidrs, ka stāsimies Bauskā pie kāda no vēlēšanu iecirkņiem.  Daļa, kurai nebija ne jausmas par ko balsot, izvēlējās sarakstu pēc vīna "numuriem". Tas vīns, kas garšoja vislabāk, to sarakstu arī izvēlēšoties.
Par laimi daži arī apskatījās uz uzvārdiem sava "vīna" sarakstā un domas mainīja, bet bija arī tādi, kuri palika pie viedokļa  - IN VINO VERITAS!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2020. gada 07. augusts, 22:53:05 »

Kāpēc es izdarītu tādu izvēli? Tāpēc, ka līdz šim esmu redzējusi, ka šis cilvēks ir darītājs (vismaz tajos projektos, kur nācies sadarboties viss ir bijis ļoti labi). Man nav neviena pret argumenta. 

Vienmēr vēlēšanās daru kā Luīze un nekautrējos atstāt tikai vienu cilvēku - pārējos izsvītrot, ja šķiet man nepieņemami vai šaubīgi.
Bet balsot ta gribot negribot sanāk par sarakstu, pat ja izsvītrotu visus!

Ir viens cilvēks, ko personīgi pazīstu un gribētu lobēt kā noderīgu. Bet nevar jau nobalsot par viņu personiski. Pat ja plusiņu viņam pielikšu un pārējos izsvītrošu, būšu nobalsojusi par sarakstu. A saraksts - ZZS... Vai es gribu balsot par ZZS?  Kaut kā ne visai... Nu, i ko darīt? Vai varbūt izvēli vīniņam uzticēt?
 :sarcasm:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #9 : 2020. gada 08. augusts, 00:11:58 »
Es nekādā gadījumā nebalsošu par "jauno saskaņu", es pat biju spiest facebook nobloķēt viņu aģitatoru, un es esmu ļoti demokrātisks, bet nekādas saites ar krieviju utt! Gribat uz Krieviju pa špalām uz Zilupi! 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

« Atbilde #10 : 2020. gada 08. augusts, 16:25:37 »
Piedodiet - nenoturējos, bet šito virsraksta dēļ laikam pie mazsmadzeņu kretīniem vajadzēja likt, nevis pie vēlēšanām :D

https://jauns.lv/raksts/zinas/398322-jaunie-konservatori-atdos-nozagto-rigu-un-apauglos-neaugligas-sievietes
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2020. gada 08. augusts, 18:11:17 »
Diezgan pabaisi

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2020. gada 08. augusts, 19:56:40 »
Labi, ka vairs par šo nav jāiespringst. Rīga kļuvusi par vietu, kur aizbrauc, norukā un - švittt!- prom, uz pāķīšiem.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2020. gada 26. augusts, 08:50:03 »
Saruna ar vecākiem, par ko balsot.
Tēvs (T): Es zinu, par ko balsošu!
Mamma (M): Es arī, es arī par to pašu!
T: Izdomā pati, es tev neteikšu priekšā.
M: Ai, nu tad es par Ķirsīti, tāds jauks puisis...
 :)