Autors Tēma: Berlīne - daži jautājumi  (Lasīts 1034 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kikamora

Berlīne - daži jautājumi
« : 2014. gada 21. novembris, 19:47:34 »
Decembrī braucu uz Berlīni (uz savu roku, viena pati). Pavadīšu tur nedēļu. Šobrīd sāku veidot maršrutu (kur iešu, ko skatīšos, ko darīšu). Un ir dažas neskaidrības (jautājumi), uz kuriem varbūt kāds pieredzējušāks ceļotājs vai kāds, kurš dzīvo Berlīnē, varētu atbildēt (es būtu ļoti pateicīga :) ) Internets tiek darbināts, bet šādus tādus sīkumus tur neizdodas atrast :)

Tātad, pirmkārt, krāmu tirdziņi.
No netā rodamās informācijas, visi strādā brīvdienās. Man reāli būs viena svētdiena, kurā varētu kādu ievērtēt. Pirkt neko īpaši negrasos, bet, ja arī kaut ko, tad varētu ieinteresēties par kādu vintage (80. gadi un vecākas) bārbiju, vai kādiem sīkumiem (suvenīrtipa). Neinteresē apģērbi, apavi, aksesuāri utml. Ā, zinu, ka apskatīšu grāmatu tirdziņu Muzeju salā (http://www.antik-buchmarkt.de/). Laiks paliek vēl vienam. Kurš būtu labāks - Mauerparkā vai "Kunstmarkt Straße des 17. Juni"? Uz abiem nepaspēšu :( Vai varbūt ir vēl kāds par šiem labāks? (internetā vesels saraksts, bet šie man šķita nopietnāki).

Vēl par tirgiem runājot - turku tirgus (Türkischer Markt am Maybachufer). Aprakstīts jau skaisti - īsts "austrumu tirgus" utml. Vai ir vērts apskatīt (atkal - pirkt neko neplānoju, budžets neļauj, bet pabūt "īstā austrumu tirgū" neatteiktos).