Autors Tēma: Westworld  (Lasīts 657 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Westworld
« : 2020. gada 10. augusts, 02:24:37 »
Seriāls par izklaides parku "Westworld", kur "biļešu" pircēji var iejusties mežonīgo  Rietumu pasaulē ar absolūtu brīvību un piedzīvojumus nosacīti drošā vidē, un šī pakalpojuma sniedzēju laboratorijas ikdienu. :) Seriāls iet kopš 2016  gadā un uz šo brīdi ir jau 4 sezonas. Atsauksmes ir ka pirmā sezona esot lieliska, bet tad aizvien vairāk un vairāk pasliktinās.

imdb.comVikipedijas lapa

Nu es esmu noskatījies 1.sēriju, kas ir ~1h. Pilnībā atbilst vakara filmai, kvalitatīva izlaide. Anthony Hopkins pēc Hannibal Lecter lomas ir mazliet amizants, bet tā tas ir ar spilgtam lomām. Un 1.sērijā ir fantastiska mūzika:

Partita No. 3 In A Minor
 (uncredited)
 Written by Johann Sebastian Bach (as J.S. Bach)
 Piano Cover performed by Ramin Djawadi 

Black Hole Sun
(uncredited)
Written by Chris Cornell
Piano Cover performed by Ramin Djawadi

Paint It Black
(uncredited)
Written by Mick Jagger and Keith Richards
 Performed by Ramin Djawadi

Ain't No Grave (Gonna Hold This Body Down)
 (uncredited)
 Written by Claude Ely
 Performed by Johnny Cash
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Mangusts

Re: Westworld
« Atbilde #1 : 2020. gada 10. augusts, 09:51:42 »
Redzēta 1973. gada filma, laikam tāpēc seriālu nealkstu skatīties. Iespējams, nekādu citu līdzību kā androīdiem un vēsturiskas vides simulāciju brīvdienu izklaidei nav.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #2 : 2020. gada 10. augusts, 10:19:41 »
Es jau pirms kāda laika Minnes reklāmas iespaidā sāku skatīties, bet mani nepavilka. Laikam tomēr drusku par intelektuālu un dramatisku tai vakara izklaidei, kādu ES sagaidu no seriāliem.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2020. gada 10. augusts, 11:42:34 »
Ar pirmo sezonu viss bija kārtībā, bet otrajā viss bija tā sagriezts kājām gaisā un atkal atpakaļ, ka skatījos ar grūtībām.

Trešā sezona atkal mazliet vieglāk skatāma, bet aizvien nepamet sajūta, ka idejas autori tā kā spiež no sevis maksimumu - jo trakāk, samudžinātāk, jo labāk. Brīžam ļoti foršas atziņas par cilvēkiem, par pasauli, par reālo un par fikciju, tomēr pēc pirmās sezonas esmu vīlusies.

Atslēdzies vellata

« Atbilde #4 : 2020. gada 10. augusts, 15:16:08 »
Neesmu vēl līdz trešajai sezonai tikusi - gribēju skatīties kopā ar vīru, bet pa priekšu šim jāiemāna vēl puse otrās sezonas. Var gan gadīties, ka viņam tomēr arī otrā piegriezusies, jo nevar tam atrast laiku, toties sācis citu seriālu lūrīt :D

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #5 : 2020. gada 10. augusts, 17:09:07 »
IMDB.com pat ir tā, ka 1 un 2 ir vesterns, bet 3 distopija :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv