Autors Tēma: Baltkrievija  (Lasīts 24888 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Baltkrievija
« Atbilde #225 : 2023. gada 18. aprīlis, 01:54:34 »
Nakata kungs, vai Tev šķiet, ka Lukašs ir/būs no tiem, kas atslābst un bauda?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #226 : 2023. gada 18. aprīlis, 09:25:21 »
Man šķiet, ka Lu lokās kā zutis uz pannas, cenšoties nobalansēt, lai vilks paēdis un kaza dzīva, t.i, lai Baltkrievijā nebūtu kara un saglabātos viņa tronis, kurā pašam sēdēt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #227 : 2023. gada 18. aprīlis, 17:40:34 »
Nakata kungs, vai Tev šķiet, ka Lukašs ir/būs no tiem, kas atslābst un bauda?
...krievi var izspēlēt tādu pašu "joku" kā ar MH-17...kaut kādi "neatkarīgie separātisti" uzbliezīs ar taktisko kodolierīci pa Poliju....mēģinās trāpīt ukraiņu treniņu bāzei un amerikāņu sūtīto ieroču noliktavai, bet trāpīs pa civilajiem....ūsainais tarakāns muldēs, ka tie ukraiņu partizāni nozaguši šaujamo un šis nav vainīgs....nu, tā ir kļūda...lūdzu piedodiet un atvainojiet!...un ko tādā gadījumā darīs NATO?...ies aizstāvēt Poliju?...bet viņiem jau neviens neuzbrūk - tā esot bijusi kļūda... :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #228 : 2023. gada 18. aprīlis, 18:37:55 »
Es vairāk par to, ka Lu atļaus ievest Ru kodolieročus un sākt uzbrukumu no savas valsts. Nu, tā sapratu no Tava iepriekšējā komenta

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #229 : 2023. gada 18. aprīlis, 19:12:07 »
Tak tikko ieveda..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #230 : 2023. gada 18. aprīlis, 19:31:29 »
Tad Lu ir dumjš vai es tomēr optimiste (dumja)?  :f-palm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #231 : 2023. gada 18. aprīlis, 19:48:55 »
Nu, ievest vēl nenozīmē pielietot. Bet padraudēt/pablefot jau var. Ai, kā bliezīšu, kā bliezīšu, turiet mani, septiņi gabali!  :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #232 : 2023. gada 18. aprīlis, 21:51:00 »
Ieročus ta ieveda bet ūsaini pie pogām nelaidīs , vismaz oficeāli visas pogas paliek krieviem

Atslēdzies Minne

« Atbilde #233 : 2023. gada 19. aprīlis, 00:11:27 »
Tātad ūsainis vai nu kukū, vai arī Ru ķīlnieks

Ak, jā - vai abi divi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #234 : 2023. gada 19. aprīlis, 08:00:30 »
Ieročus ta ieveda bet ūsaini pie pogām nelaidīs , vismaz oficeāli visas pogas paliek krieviem

kādas taktiskajiem pogas, Tu ko?? piekarina lidenei, vai ielādē lielgabalā un gatavs!
Saki - nelaidīs noliktavai klāt? Tak ar nedaudz prāta un daudz alkohola ne to vien var no krievu armijas nopirkt. Jautājums vai Lu to TIEŠĀM vajag?! 

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #235 : 2023. gada 21. aprīlis, 21:21:44 »
Neesmu speciālists kāda aizsardzība ir kodolieričiem, bet tāda infa ka ūsainim pogu nebūs bija. Iespējams kādi kodi vajadzīgi savādāk tā bumba nokritīs sveika un vesela

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #236 : 2023. gada 22. maijs, 16:51:57 »
...re, Protasevičs apžēlots...2 gadus pa cietumiem, nobučoja pakaļu ūsainajam tarakānam un 20 gadu cietumā "tikai" divi un apžēlots...tā brīža "līgava" sēdēs ilgāk...ir apprecēta cita...   
Var jau kritizēt un zākāt ...taču, ja noliekam sevi viņa vietā, tad ir ko padomāt...es šobrīd netēlošu varoni, kurš gatavs 20 gadus sēdēt baltkrievu cietumā, bet domāju - kā būtu rīkojies viņa vietā...man šķiet, tas būtu acumirklīgs lēmums...kaut kas pagrūstu vienā vai otrā virzienā...