Autors Tēma: Zelta mūmija un Gemze  (Lasīts 983 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Zelta mūmija un Gemze
« : 2020. gada 12. augusts, 20:55:44 »
Protams, ka nav ticības nekādiem uztura bagātinātājiem, bet man te iesaka palietot -

zelta mūmiju

https://www.dabaslase.lv/lv/precu-katalogs/56-altaja-zelta-mumija-attirita-20-tab.html
 un gemzi
http://www.gemze.lv/
tiešām šiem brīnumiem varētu būt kāds + efekts vai tomēr viss ir galvā (lieto vai nelieto)?

Atslēdzies kvadra

Re: Zelta mūmija un Gemze
« Atbilde #1 : 2020. gada 12. augusts, 21:13:11 »
Neesmu lietojusi šos minētos divus, bet vispār uztura bagātinātājiem ticu un lietoju. Labāk uztura bagātinātāji nekā medikamenti. Un man izdodas savos gados iztikt bez dakteriem un aptiekām.
Mūmija ir izslavēta kaulu saaugšanas veicinātāja, gemze - locītavām, skrimšļiem. Kas tur slikts var būt?  Un cena arī nav nekāds kosmoss. Kāpēc lai tos nepalietotu? Jo īpaši traumas gadījumā.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #2 : 2020. gada 12. augusts, 22:22:31 »
 Mūmija der visādām vainām, ne tikai kauliem.
Kad biju jaunā māmiņa (ļoti agrā termiņā), biju dabūjusi vidusauss iekaisumu. Tā kā  nekādas no daktera rakstītajām zālēm lietot nedrīkstēja, tad man radiniece ieteica lietot to mūmiju. Biju diezgan skeptiski noskaņota, jo tādu "melnu sakaltušu pļeku" redzēju pirmo reizi mūžā. Tagad mūmija ir sapresēta tablešu veidā, bet toreiz bija tādos kā plakanos klucīšos.
Lietošana bija tādā veidā, ka nelielu gabaliņu (apm. 2 sērkociņgalviņu lielumā) vajadzēja izšķīdināt siltā ūdenī (apm.tējkarotē) un tad vairākas reizes dienā pilināt ausīs. Laikam lieki teikt, ka pēc neilga laiciņa no vidusauss iekaisuma nebija ne vēsts.
P.s. man toreiz tas nebija aktuāli, bet lietojot mūmiju, nedrīkst lietot alkoholu!!!

Vispār silti rekomendēju.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #3 : 2020. gada 12. augusts, 22:28:16 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2020. gada 12. augusts, 22:35:38 »
Čapajevs rāda Petjkam mazu brūnu pikucīti un prasa - Paskaties, kas tas ir? Mumijo? Petjka paņem, paosta, pakošļā, tfu, izspļauj - Tas taču sūds, Vasilij Ivanovič! Čapajs pakasa galvu, padomā un saka - A to es domāju.. No kurienes man apenēs Mumijo..