Autors Tēma: Pusdienvietas Rīgā  (Lasīts 2921 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Spārka

Pusdienvietas Rīgā
« : 2020. gada 14. augusts, 01:18:52 »
Atrasts tviterī, pusdienvietu karte.
https://saite.lv/DDhWr
Varbūt kādam noder.

Atslēdzies Emīlija

Re: Pusdienvietas Rīgā
« Atbilde #1 : 2020. gada 14. augusts, 07:42:38 »
nav īsti skaidrs, pēc kāda principatie punkti salikti... un sanāk, ka centrā praktiski nav kur pusdienot? :) un kā tad Siļķītes un dillītes? :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2020. gada 14. augusts, 08:08:43 »
Siļķītes darbojas -vakardien pārbaudīts

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2020. gada 14. augusts, 08:43:53 »
Pakreisas tās vietas, Streetfood, Bagels... vai tad tā bulka skaitās pusdienas?? Nē nu varbūt kaukādās US vai SE arī skaitās... Dienas piedāvājumi pa 5-6 eur ir gandrīz katrā kafejnīcā   

Reno padalies, kā tur tāas Siļķītes? bomžaras neskaita kumosus?? Man kautkā CT vai stacijas rajonā nenāktu ne prātā pusdienot. Pat tā picērija, kas Stokmanā, tāda...ar stacijas piegaršu...
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 14. augusts, 08:49:22 no daddy »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #4 : 2020. gada 14. augusts, 09:01:06 »
Visgarśīgăkie belaśi ir stacijā :taunt:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2020. gada 14. augusts, 09:02:08 »
tur tikai pats centrs sabakstīts. Centrā jau tāpat bez norādēm var pusdienvietu atrast.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2020. gada 14. augusts, 09:12:11 »
Labs śašliks bez Mangaļiem ir Ulbrokă.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2020. gada 14. augusts, 09:14:44 »
Visgarśīgăkie belaśi ir stacijā :taunt:

Nē, es cepu visgaršīgākos belašus :) 
...reiz copes braucienā Somijā izcepu. daudz. draugs apēda 4 un teica, ja vēl 1, tad jāmirst...bet atpūtās, noteica 2x jau nemirst, un noēda vēl 3... un nekas, izdzīvoja :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2020. gada 14. augusts, 09:26:38 »
Labs śašliks bez Mangaļiem ir Ulbrokă.
it kā jā, nav slikts, bet tur tie higiēnas apstākļi iespārda. Man liekas, ka ar pvd viņiem arī ir problēmas, tāpēc neafišējas - tipa draugu virtuve

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #9 : 2020. gada 14. augusts, 09:28:20 »
it kā jā, nav slikts, bet tur tie higiēnas apstākļi iespārda. Man liekas, ka ar pvd viņiem arī ir problēmas, tāpēc neafišējas - tipa draugu virtuve

Pieļauju. Biju tikai reizi. Pěc ieteikuma.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2020. gada 14. augusts, 09:30:00 »

Nē, es cepu visgaršīgākos belašus :) 
...reiz copes braucienā Somijā izcepu. daudz. draugs apēda 4 un teica, ja vēl 1, tad jāmirst...bet atpūtās, noteica 2x jau nemirst, un noēda vēl 3... un nekas, izdzīvoja :)

Teikt jau Tu vari visu :mrgr: 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2020. gada 14. augusts, 09:35:39 »
jā, laikam mēs higiēnas lietās baigi smalkie... dēļ tā man Madridē lietas negāja :) saklausījos tapas tapas, un man arī sakārojās... eju, skatos, a tur tādas "vietiņas", par ēstuvēm nenosauksi, puse uz ielas, puse iekšā, galdiņi, troksnis, suņi, bērni, netīrība... nostaigāju vairākus km (līdz centram un atpakaļ) higiēna neuzlabojās, ...nu nevarēju sevi piespiest tur ko apēst... beigās veikalā sapirkos visādus gardumus, vīnu un sataisīju sev tapas viesnīcā :)   

Teikt jau Tu vari visu :mrgr: 

Izaicini??  :smile: :smile:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #12 : 2020. gada 14. augusts, 09:42:27 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2020. gada 14. augusts, 09:58:51 »
man arī ar tapām Barselonā bija baigā vilšanās -pastulba maizes šķēle. Un kalmāru ripuļus es 10x labākus izcepu, nekā viņi.
Siļķītes ir smalka ēstuvīte, ejā starp zivju un dārzeņu paviljoniem, pretim neganti dārgās uzbeku maizes, turpat tālāk gruzīns ar superīgām (bet arī neganti dārgām) garšvielām

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #14 : 2020. gada 14. augusts, 10:23:48 »
Par tapām Barselonā vai Madridē runājot, jāzina pareizās vietas.

Bet pusdienotavas Rīgas centrā, ir visvisādas, dažādās cenu kategorijās. Populārākās ap manu darba vietu bija Delicio un Stockpot, nu jau kopš mājdarba ieviešanās nekur nav būts. Beigelis ir diezgan sātīgs, bet nu man nepatīk ēst piepildītas bulciņas vai kliņģerus bez dakšas un naža. Ja godīgi, par dienišķām pusdienām man ir žēl atdot 5-7 eiro.