Autors Tēma: Paralělās pasaules  (Lasīts 1712 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Paralělās pasaules
« : 2020. gada 18. augusts, 07:31:20 »
Kas, jūsuprăt, ir paralělās pasaules?
Dzīve nomodā un sapnī? "Es" vairãkâs versijãs? Vairăki redzami-neredzamie līmeņi śeit?

Atslēdzies Bobs

Re: Paralělās pasaules
« Atbilde #1 : 2020. gada 18. augusts, 08:10:19 »
No Tevis uzskaitītā - vairāki neredzamie līmeņi šeit

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2020. gada 18. augusts, 08:16:02 »
No Tevis uzskaitītā - vairāki neredzamie līmeņi šeit

Kā Tu to domā? Bomži, mãkslinieki, baņķieri? Vai citas dimensijas?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2020. gada 18. augusts, 08:53:12 »

Kā Tu to domā? Bomži, mãkslinieki, baņķieri? Vai citas dimensijas?

šīs trīs kategorijas ir redzamas :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #4 : 2020. gada 18. augusts, 08:58:33 »

šīs trīs kategorijas ir redzamas :)

Redzamas? Es nebūtu tik pārliecināta.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2020. gada 18. augusts, 09:06:23 »
Vari izvēlēties - sociālais skatījums, tad būs kā Plūdonim "Divi pasaules".
Psihoanalīze, Jungs un tml.
Mistika - spirituālisti, teozofi utt. No laumiņām līdz Tibetas mirušo grāmatai.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2020. gada 18. augusts, 10:39:49 »
Daba mīl fraktālus. Ja šo teoriju pieņem kā ticamu, tad iespējama neskaitāmu līdzīgu pasauļu eksistence. Pie tam, izmēri variē no mega līdz nano, tas ir - nav samērojamas pēc fiziskā izmēra. Fiziķi sen nonākuši pie secinājuma, ka viss ir tukšums, atomu kodoli sastāda apmēram viena ābola tilpumu, ja sakompaktificē redzamo visumu. Ā, jā, un tukšums arī nav īsti tukšums...
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

Re: Paralēlās pasaules
« Atbilde #7 : 2020. gada 18. augusts, 10:42:28 »
pat nezinu. Liekas, ka iespējami divi varianti. Pirmais, ka pastāv lietas un notikumi, kuras cilvēks ar savām maņām un dabas dotām iespējām vienkārši fiziski nespēj uztvert, bet nojauš, ka kas tādas varētu būt. Līdz ar to visi tie fizikas un ķīmijas... un t.t. likumi attiecās tikai uz to līmeni, ko mēs reāli varam uztvert, tā sakot, ļoti virspusēji. Pastāv tādas lietas, kuras mēs nevaram izskaidrot un vienkārši pieņemam, ka tādas ir. Tātad, pastāv pasaule, par kuru mums nav nekādas poņas un iespējams mēs ar savu biosfēru tajā esam kā tāda plāna putu kārtiņa. Otrais, pastāv pasaules ārpus māsu laika un telpas, 5,6,...23...un t.t. dimensija. Ar saviem likumiem, kur telpa un laiks nav noteicošais faktors un iespējams vispār nepastāv. Laiku ir izdomājis cilvēks, vai ne? ;o)) Principā, pastāv tikai tagadne- brīdis kurā sevi apzināmies. Kas mūs ierobežo? Tikai tas ķermenis, kas dabas piešķirts ar viņa necilam iespējam un kaut kādu saprāta iedīgli. Esat runājis pats ar sevi? No kurienes rodat negaidītas idejas, debešķīgas mūzikas skaņas, kas rodas vispār nez no kurienes? Cilvēka ķermenis (organisma šūnas) 100% mainās katrus septiņus gadus. Nemainās tikai Tas, kas viņu vada. No kurienes Tas nācis? Taču iespējams, ka no citas dimensijas (paralēās pasaules). Vienkārši šai dimensijā vienīgā iespēja izdzīvot ir kāds dzīvais organisms un cilvēka ķermenis tam dod vairākas iespējas. Un vēl saka, ka dvēseles ceļo sapņos. Bet kurš ir gatavs pierādīt, ka mūsu reāla pasaule nav kādas dvēseles sapnis vai kāda paralēlās pasaules bērna rotaļa.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 18. augusts, 11:07:15 no Emīlija »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #8 : 2020. gada 18. augusts, 10:45:24 »
Ja kāds man kā mazam bêrnam śo visu skaidrotu :thinking:  Tagad varu tik ņirbinăt ar pirkstiem. Un tă labă sajūta, kad sajūti smadzeņu kustību.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #9 : 2020. gada 18. augusts, 10:48:55 »
Ko es izdarīju ar Olguća tekstu? :rat:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2020. gada 18. augusts, 10:57:34 »
Ko es izdarīju ar Olguća tekstu? :rat:
Tu neko nevarēji izdarīt, bet kaut kāds formatējums ir pārlecis; nevaru salabot.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #11 : 2020. gada 18. augusts, 11:00:07 »
Es uzrakstīju, rakstītais aizběga. Centos rediğět un sanăca śis. 29.měneśa diena vai zinies.
 :murmur:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2020. gada 18. augusts, 11:11:00 »
 :blushing: ai... ar mani nav pirmā reize  :rofl: es tā kā datoridiots saglabāju tekst. Pārlasīju. Sapratu, ka pāris vārdu vajadzētu precizēt nospiedu -izlabot. Izlaboju... kur nospiedu - saglabāt vairs neatceros. Bet visi latviskojumi parādījās  šifrā. Kašmars. Jau biju nosolījusies reiz neko vairs nelabot, bet veiksmīgi aizmirsu

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2020. gada 18. augusts, 11:15:30 »
a... sapratu - "rediģēt"augšā un "Modify mesage" zem teksta ir līdzīgas ikonas. Gribēju labot - skatos- ikona ar spalvu un lapu "Modify..." uztvēru, ka Labot- nospiedu. Izlaboju. un kad liku saglabāt... visam tekstam jumts aizbrauca...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2020. gada 18. augusts, 13:55:26 »
lai kas tur arī paralēli nebūtu, baigi jau nu tas neietekmē to dzīvi, kas redzamajā spektrā jānodzīvo