0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Un tad veelaak...man ljoti, ljoti iipasha:
Citāts: Minne 2014. gada 22. novembris, 15:34:16Un tad veelaak...man ljoti, ljoti iipasha:dzīvo romantiskās atmiņās ?
Citāts: Betons 2014. gada 22. novembris, 23:14:09Citāts: Minne 2014. gada 22. novembris, 15:34:16bla bla bla..paliidz TO dariit veel intensiivaak.
Citāts: Minne 2014. gada 22. novembris, 15:34:16
Citāts: Minne 2014. gada 23. novembris, 12:02:39bla bla bla..paliidz TO dariit veel intensiivaak.Parasti tu TO dari ļoti lēnām?????
bla bla bla..paliidz TO dariit veel intensiivaak.
Ja dzirdi šo instrumentālā versijā kā telefona signālu, tad iespējams, ka tuvumā ir Spārka
Es beikc un pagalam, joprojām šo redzot/dzirdot. Pilnīgi suicidāls skaņdarbs, lai gan runa ir par lielo mīlu...//www.youtube.com/watch?v=srqIymNRVYc
Citāts: Betons 2014. gada 25. novembris, 12:57:04Jaa, tur noteikti kkas iipashs iekodeets, kkas tumshs un vilinoshs. Starp citu, pavasarii beidzot sho seriaalu noskatiijos.Ha! Un, kaa zinaams, miila nogalina. Iekshu grieshanas dziesma
Jaa, tur noteikti kkas iipashs iekodeets, kkas tumshs un vilinoshs. Starp citu, pavasarii beidzot sho seriaalu noskatiijos.Ha! Un, kaa zinaams, miila nogalina. Iekshu grieshanas dziesma