Autors Tēma: Kad zāle bij' zaļāka un meitenes........ VOL.2  (Lasīts 9285 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Kad zāle bij' zaļāka un meitenes........ VOL.2
« Atbilde #75 : 2014. gada 12. decembris, 20:16:14 »
Kuš, kuš! Uzrīdīsi man vēl visus apkaimes ekshibicionistus  :faint:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #76 : 2014. gada 12. decembris, 20:19:00 »
Geinsbuurs esot bijis dikti samiileejies Bordo. Nu ja, bet kursh gan vinjaa nesamiileejaas.
Ja kaadam ir laiks noskatiities to video ar Anniju Zhirardo liidz galam, tas ir shedevrs, vinjas sejas miimika, paardziivojums, neviljus juuties taapat kaa vinja, taa pati emociju gamma. Apbriinojami.

Veel ielikshu Sarkozii kundzi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #77 : 2014. gada 12. decembris, 20:51:17 »
Neesmu to filmu redzeejusi, tadeelj gruuti saprast, ko vinja gaida (sagaida, nesagaida, paarliecinaas par kko?), bet, nenoliedzami, shai aktrisei ir ljoti izteiksmiiga seja un miimika. Man vinja ljoti patiik.

Un Bruni arii forsha (ar vokaalu gan nespiid), taada meiteniiga sieviete

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #78 : 2014. gada 12. decembris, 21:00:49 »
Taa arii nesagaida. Taas ir filmas beigas. Man gan tur viss ir skaidrs, pat filmu neredzot. Kaut zinu, ka esmu redzeejusi, bet atminju failaa deliteeta.
Bruni ar vokaalu viss kaartiibaa. Vinjai taada piesmakusi balss, tagad brieduma gados veel vairaak.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #79 : 2014. gada 12. decembris, 21:08:09 »
Taa arii nesagaida. Taas ir filmas beigas. Man gan tur viss ir skaidrs, pat filmu neredzot. Kaut zinu, ka esmu redzeejusi, bet atminju failaa deliteeta.
Bruni ar vokaalu viss kaartiibaa. Vinjai taada piesmakusi balss, tagad brieduma gados veel vairaak.

Esmu kaapeece, man vienmeer jaaaizrokas liidz saknei, kas un kaa - deformaacija smadzenees :laugh: . Gribas zinaat, kuru vinja gaidiija, kaapeec gaidiija, kaadeelj tas cilveeks neieradaas. Vai neieradaas tad vai neieradaas vispaar...nu, taa kaut kaa.

Bruni balss ne ar ko iipashu neizceljas starp daudzaam liidziigaam. Parasta balss ar piesmakushu tembru, kas var notureet melodiju. Bet, protams, vinja ir talantiiga  :smile:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #80 : 2014. gada 12. decembris, 21:20:26 »
A man par tiem jautaajumiem viss bija skaidrs bez vaardiem. Nu vai tad redzot vinjas seju veel rodas taadi jautaajumi..

Bruni balss ir ar atshkjiriibas paziimeem, ne taa kaa mums parasto koristu balsiim, kas tikai notur melodiju. Sevishkji, ja noklausaas vairaakas vinjas dziesmas, arii koncertus. Nav taa operdziedaataajas balss ar plashu diapazonu, bet specifiska gan.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #81 : 2014. gada 12. decembris, 21:42:30 »
Nav runa pat par jautaajumiem shajaa gadiijumaa  :smile:  Man vajag staastu, savas emocijas es pielieku pati. Buus kkad jaaatrod taa filma un jaanoskataas.