Autors Tēma: Covid krājumi  (Lasīts 2970 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Covid krājumi
« : 2020. gada 02. septembris, 20:20:40 »
Nu ko, atzīstaties. Cik/ko pirkāt, kas iegūlis plaiktos uz nezināmu nākotni...:D
Atzīstos godīgi - iepirku pa 1 iepakojumam viskautko, arī to, ko ikdienā nemaz tā nelietoju. Nutur... grūbas, šķeltie zirņi... Tikko sataisīju sarakstiņu, jo konstatēju, ka plaukti tukši - beidzies ir viss, pat sāls (nopirku martā 2 kg)
Šajā saistībā racionā ir ienākusi šķelto zirņu biezputra - baigā ņamma, tikai nu baigā cimperlēšanās... jāiemērc, jāpieskata, jāmaisa....

Atslēdzies Luīze

Re: Covid krājumi
« Atbilde #1 : 2020. gada 02. septembris, 20:24:54 »
Man nebija krājumu. Viss, ko nopirku, diezgan ātri tika apēsts. Covida laikā centos uz veikalu iet tikai 2x nedēļā. Tagad eju pēc vajadzības.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2020. gada 02. septembris, 20:32:58 »
Man nebija spešel krājumu, viss kā parasti.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2020. gada 02. septembris, 20:38:17 »
kur tad visi tie griķi pazuda no plauktiem, ja nevienam nebija krājumu...? :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2020. gada 02. septembris, 20:55:45 »
Man ir iesākta zaļo griķu paka, bet pirku gadatirgū vēl pirms covida. Varbūt pirka kam lielas ģimenes. Mūsu veikalā griķi un citi putraimi bija visu laiku nopērkami.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #5 : 2020. gada 02. septembris, 20:58:57 »
Nav. Es mājās aktīvi propagandēju pret krājumu veidošanu, kā arī apsolīju x-stundā braukt uz laukiem kartupeļu maisu un puscūķi meklēt, ja mana loģika būtu caurkritusi.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2020. gada 02. septembris, 21:04:14 »
vienīgais, uz ko man "roka paslīdēja" -  lielā, nevis parastā 8xpaka tualetes papīra. Akkungs, pus gadu lietojām... un arī vairāk tāpēc, ka visi iekš depo ar pārkrautiem ratiem, tad nu es ar vismaz kaut ko lielu paķēru...:D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2020. gada 02. septembris, 21:06:17 »
WC papīrs nebojājas, tā ka varēji neiespringt uz ātru izlietošanu ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2020. gada 02. septembris, 21:12:51 »
Pilnīgi nekādas histērijas. Bet krājumi - pilns pagrabs kā visu laiku :) . Tualetes papīrs vienmēr tiek pirkts lielā iepakojumā (32-48 ruļļi), jo mājā apgrozās daudz tautas. Griķi nav cieņā. 
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2020. gada 02. septembris, 21:13:57 »
Atcerējos, es nopirku 2pudeles itāļu olīveļļu kad tur traki gāja, domāju robežas ciet, vasara nāk, nebūs eļļas salātiem. :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2020. gada 02. septembris, 21:19:07 »
Starp citu, lielveikalos ir katastrofāli slikts olīvu piedāvājums. Itāļu olīves  - lētas un labas, praktiski pazudušas. pailkušas tikai tās ar visādiem "pildījumiem" un mazburciņas zelta cenā. Atradu šonedēļ savas iecienītās Mego - izpirku tukšu plauktu (5 burciņas...). Ceru ka tās ir tikai piegādes problēmas, nevis jaunā koncepcija...

Atslēdzies dip

« Atbilde #11 : 2020. gada 02. septembris, 21:23:52 »
Sākumā braucām reizi nedēļā uz lielveikalu ar sarakstu. Tā reizes 4. Bet nekādu krājumu nebija/nav.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #12 : 2020. gada 02. septembris, 22:46:33 »
Nobijos, ka citi izpirks griķus, man ļoti garšo, veikalos pēkšņi pazuda,  pāris pakas vēl ir no krājuma, kuru izveidoju pēkšņi pamanot savus iecienītos.  Biju dusmīga - visi tādi griķu mīļotāji un nolaupījuši man tos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2020. gada 02. septembris, 23:04:07 »
Kkad kkur lasīju, ka izpirka ar domu vēlāk pārdot dārgāk, bet nekas no "biznesa" nesanāca, jo covids tikpat kā jau nebija...

« Atbilde #14 : 2020. gada 02. septembris, 23:14:36 »
Man ar nekādu krājumu nebija, bet bodē aiz manis reāli bija šitāds "biznesmenis", kurš pirka čupām tualetes papīru, šnabi, šampi un saldējuma kastes un ko tik vēl ne, un pārdevējai, kas izbolīja acis uz to visu, teica: eto prosto biznes! Visvairāk mani pārsteidza šampis un saldējums. Ja būtu pasaules gals, domā kāds Lovelass atdotu pēdējo zelta zobu, lai savaldzinātu iecerēto ar šampi un saldējumu?
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!