Autors Tēma: nerakstītie likumi, principi  (Lasīts 2254 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: nerakstītie likumi, principi
« Atbilde #15 : 2020. gada 06. septembris, 13:36:53 »
reno- par briljanta gredzenu

šo es iedomajos bieži vien,kad skatos kā meita ar saviem putniem karo :D :D piemēram neņem pirmo maizes kukuli(oij kāds uzšķaudīja, apgrābstīja, putekli sakrita jo tak pirmais utt) paņem aiznākošo, bet tajā teiksim pavāram roka paslīdēja un iebira puskilo sāls. še tev!!!

mans ticējums saka ..ka jāņem tas, ko dod tev. Jazemē guļ briljanta gredzens,tātad tieši tev viņš bija domāts. ja nebūtu tev domats, tu paietu garām un nemaz  to nepamanītu.  arī pirmais maizes kukulis ir domats tam kurš pie viņa piestājis :)

ja pēc briljanta gredzena lien svešā seifā ir viens stāsts ,bet pavisam cits ja atrodi pludmalē vai pofig ka kapos...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2020. gada 06. septembris, 14:15:19 »
Mans nerakstītais - nemelot pašai sev

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #17 : 2020. gada 06. septembris, 14:28:28 »
Draudzenes vīrs, draugs - pilnīgs tabu. Nekatra dzimte.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2020. gada 06. septembris, 15:13:15 »
mans ticējums saka ..ka jāņem tas, ko dod tev. Jazemē guļ briljanta gredzens,tātad tieši tev viņš bija domāts. ja nebūtu tev domats, tu paietu garām un nemaz  to nepamanītu.
ja pēc briljanta gredzena lien svešā seifā ir viens stāsts ,bet pavisam cits ja atrodi pludmalē vai pofig ka kapos...

Em... esmu vien atradusi sudraba piespraudi un reiz maku ar padsmit latiem, dimanti nebija, bet liku sludinājumu un īpašnieki atradās. Ā, bankomātā aizmirstu karti arī ienesu bankā. Kkā pat prātā neienāca, ka tas man domāts...  :blushing:
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 06. septembris, 16:17:03 no Spārka »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2020. gada 06. septembris, 16:13:53 »
Draudzenes vīrs, draugs - pilnīgs tabu.
Es labāk nelieku tādus Tabu un nenonāku situācijā..nekā pārbaudu likteni ar saviem tabu  :rofl:
un sev arī gadās,ka meloju  :smile: , labā ziņa, ka atpazīstu melus sev :) un tad jau ir vienalga, tik tāda koķetērija sanāk :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2020. gada 06. septembris, 16:23:36 »
jā ,jā  :) tuk  :m:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2020. gada 06. septembris, 17:46:13 »
Nečurāt pret vēju

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2020. gada 06. septembris, 22:34:32 »
Draudzenes vīrs, draugs - pilnīgs tabu. Nekatra dzimte.
Jā, vot šitais gan. Vienmēr tā ir bijis. Un tiešām nespēju iedomāties, kāpēc lai no tā atkāptos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2020. gada 06. septembris, 22:44:13 »
Man šis nav aktuāli, jo ir vīrs :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2020. gada 07. septembris, 00:38:53 »
atkāpties nav nepieciešams, ja nevicinās ar lozungiem un principiem :)es arī neesmu nekad bijusi ieinteresēta paziņu, draudzeņu ,radeņu uttt večos... pilnīgi vienaldzīgi...tomēr, nekad neesmu teikusi, ka nekad nekad....man vieglaak pieļaut pāris % iespējamas varbūtības nekā kacināt likteni (jaunībā parbaudīts, gan citās zituācijās).
manas jaunības laikā bija sovhoza direktors ar kundzi kuri dzīvoja jau kādu laiku un darbojās. tad uz šo vietu pārcēlās arī kkādi viņu paziņas. ģimenes draugi blablabla... visi sabiedrībā pazīstami un ieredzēti cilēki...un tad vienā brīdī viņiem tur sāka jukt un brukt...un veči samainījās vietām...priekš padomju laiku standartiem tas bija nepieredzēti :)
man kā vēsturniecei būtu interesanti zināt nianses,kā tur viss tā smuki saklājās... bet tā viņi arī palika dzīvot ar večiem samainītās pozīcijās. katrā ģimenē bija pa trīs bērniem... vot tiem pieļauju, bija interesanti kādu laiku :)
gan jau tajās ģimenēs arī bija nepārkāpjami standarti  :D

IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2020. gada 07. septembris, 07:52:08 »
Taisnība jau ir par to "nekad nesaki nekad". Un par to, ka ekstremālā situācijās var sanākt pārkāpt visus, gan nerakstītos, gan rakstītos, likumus. Tā ka runājam droši vien par, tā teikt, tendencēm neekstremālā ikdienā?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #26 : 2020. gada 07. septembris, 08:06:58 »
Nu atmetam tos 5% "un ja nu bads, karš, miljons". Nav jau gluži tā, ka tie miljoni kapos katru dienu mētājas...

Ikdienā sadzīvē, izlaižot - nekad!

Nedzeru rumu ar kolu
Neēdu cielaviņu
Ja pamanu, ka nepareizi nauda no kartes noņemta, eju atpakaļ uz veikalu piemaksāt (nesenīt 11,98 vieta bij 1,98, pamanīju turpat lielveikalā, kad atskaite telefonā nodžinstēja. Kaut kā nepatika doma, ka pārdevējai būs jāapmaksā kad kase nesakritīs)
par draudzeņu vīriem nav viedokļa, nav gadījies, ka kāds iepatiktos nu tā ka acīs cērt, tagad jau toč visi nekaitīgi - man pārāk smuks viņa vecumam un gudrs vīrs :D

vēl principi, hmmm...
Pātraukt attiecības ar cilvēkiem, kas dara nelietības, it ipaši aizmuguriski,  it īpaši ja viņi paši uzskata, ka viņiem ir taisnība un ir tiesības. Ok, lai, bet bez manis... (nav jau daudz gadījumu, bet ir). Vispār es viegli piedodu, katram var būt melnie brīži un vēlāk pats nesaproti, kas bija galvā, kāda putra, pati neesmu balta un pūkaina, bet ja apzināti un mērķtiecīgi, vai aiz stulbuma...
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 07. septembris, 08:12:08 no Emīlija »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2020. gada 07. septembris, 08:26:14 »
100% jau nav nekas šajā pasaulē, bet uz ko tiekties jau vajag  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #28 : 2020. gada 07. septembris, 08:40:51 »
Un situăcijas, kad draudzeńu vīri izrāda pastiprinātu interesi?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #29 : 2020. gada 07. septembris, 08:56:27 »
Amālij, tad es šausmās. Nopietni. Vecajā smilškastē biju iecepusi vienu gadījumu, nu jau senu un ar bārdu notikumu. Nesapratu ko darīt - teikt draudzenei vai nē, jo bij uzmākšanās pa nopietno. Izlēmu neteikt, bet ciemos nekad vairs nebraucu. Pateicu kad viņa šķīrās pŗc diezgan daudz gadiem, un kad viņš viņu par vainīgu  taisīja un viņa jau sāka kaut ko murmulēt ka vajadzēja vairāk censties.