Autors Tēma: Pārvākšanās trakums  (Lasīts 3540 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Atb: Pārvākšanās trakums
« Atbilde #30 : 2020. gada 19. oktobris, 17:20:04 »
Šosvētdien zvaigžņu stunda pienāca jocigām divzaru dakšiņām, kas praktiski nelietotas bij gulējušas šuplādē kopš kāzām, tātad 31 gadu. Pielietojums - kāreiz krabi kašāt āra no cietā apvalka... Tā ka - te krāmi, te pēkšņi - pērles...

Atslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2020. gada 19. oktobris, 17:47:27 »
Vai tik man arī tādas nemētājas kaut kur, tādas tievas. Tagad tik jāgaida krabi

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2020. gada 20. oktobris, 09:05:17 »
Grāmatas labāk ir likt baltajos cukura maisos, vieglāk nest, puiši uz muguras uzmet, un saiet vairāk, kā kastē.
Pieredze

Pārvākšanās trakums
« Atbilde #33 : 2021. gada 26. janvāris, 10:33:22 »
es vienkārši aizdomājos, ka ja novērtē tos testus, varbūt ir izredzes tikt pie saimniecības precēm un jaunām tapetēm ...  :thinking:
Olguc, tu tak tikko jaunā dzīvoklī ievācies, ne? Un atkal jaunas tapetes - tev gan nekad nav miera  :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #34 : 2021. gada 26. janvāris, 11:29:09 »
Tur jau tā lieta, ka dzīvoklis jauns bet  faktiski "lietots"... Un tā kā prasās  kaut kādu svaiguma piešprici. Teiksim, Sienas viesu istabā nu galīgi nav manā gaumē. Žalūzijas tādā pašā toņu kārtā - un tas mani besī! Un neko mainīt nevar, nu labi, ja ne jaunās pārlīmēt, tad varbūt vecām uzraut citu krāsu. Aizskaru vispār nav ;o( Visos logos žalūzijas. Nu ja  guļamistabā un virtuvē pieņemamas, tad viesu istaba mani besī! Mēbeļu bodes arī nav pieejamas. Līdz ar to viesu istabas  interjers nav joprojām atrisināts. Protams, var pasūtīt interjerā. Bet es gribu dabā redzēt ko pērku

« Atbilde #35 : 2021. gada 26. janvāris, 12:17:43 »
Ā, man vienkārši likās, ka jaunu dzīvokli parasti izremontē PIRMS ievākšanās :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #36 : 2021. gada 26. janvāris, 12:44:09 »
khmm... nu ja, gribētos gan. Bet ja ievākšanās ir novembra vidū, un lai smuki atrisinātu finanšu apriti, vecais tiek pārdots jau decembrī un tas tādēļ ir jāatbrīvo decembra sākumā, lai neiekultos paaugstinātā īpašumu nodoklī pēc stāvokļa uz 01.01.2021. ar diviem dzīvokļiem īpašumā... un pircējs arī vēlās remontēt. Toties tagad nekādu parādu uz 31 decembri, kas skaitās Labais tonis gadu iesākot un arī nekādu finansiāla rakstura problēmu gadu iesākot. Vienīgā šaize - katru dienu jāblenž uz citron dzeltenām sienām ar tādu zaļgani pelēcīgu - netīru piesitienu. žalūzijas vērt vaļā arī tā kā negribās, jo dienas aizkari arī nav pieejami. Plus, kamēr nav atrisināts interjers, daļēji lietas gaida savu vietu. Tāds, noliktavas efekts uz nenoteiktu laiku.

p.s. starp citu, ja atgriežamies pie tēmas  sākuma, tad man  bija saliktas 70 kastes un kādi 8 lielie maisi un 12 mēbeļu gabali... Es vispār nesaprotu, kā to visu izdevās atrisināt.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 26. janvāris, 12:49:28 no olgucis »

Atslēdzies reno

« Atbilde #37 : 2021. gada 26. janvāris, 12:51:09 »
Pārlaid tapetēm ar šķidru balti krāsu
Vēl jau taisa tos efektus -parīvē vietām ar smilšpapīru "a la vecs" un krāso/lako vēlreiz
Krāsu jau attālināti var nopirkt

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #38 : 2021. gada 26. janvāris, 13:15:07 »
baltu kaut kā negribās. Biju domājusi tādu, gaišu viegli violetu. Ziemā tas tonis ir silts, saulē vēss. un silti zaļas žalūzijas. Vēl interesanti, vai žalūzijas ruļļos var  mainīt? Nekad nebija ar to darīšana. Pašreizējās ir stikla auduma, izskatās, ka mala tika griezta, jo uz ritināma ruļļa malas redz diegu galus. Nu to visu vēlāk. Un tad vēl, kas zina, ja krāsotu pa virsu, vai tas dzeltenais murgs nesitīs cauri violetam. Kas tur sanāk, violets (zilais + sarkanais) un plus citrondzeltens. Sanāks dubļu efekts - "netīri pelēks" ? Nemaz nepieminu tos 12 urbtos caurumus, kur saimniekiem bija piestiprināts mēbeles. Vienā vārdā, būs interesanti

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #39 : 2021. gada 26. janvāris, 13:20:15 »
jā, par efektiem, tas ir labs. Man kaut kur patika pie paziņas, - krāsai piejaukts kaut kāda sastāvdaļa, kas pie ieslēgta apgaismojuma  tā neuzkrītoši viegli spīguļo (mirdz). Depo tādu redzēju. Būtu interesanti

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2021. gada 26. janvāris, 13:21:59 »
Ruļļu žalūzijām var mainīt, mainīju uz audumu. Neatceros, uz Tērbatas vai Barona ielas bija darbnīca.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #41 : 2021. gada 26. janvāris, 13:25:24 »
Ļoti laba ziņa!!!!  :in-love:

Atslēdzies reno

« Atbilde #42 : 2021. gada 26. janvāris, 13:33:47 »
balto es domāju tik šķidru, ka pamattonis spīd cauri, bet tā nenoteikti. Pie tam tikai kā tādu ātro pagaidu variantu, līdz tiec pie normāliem materiāliem. Violets -gaumes lieta, es tādu mūžam nevarētu iedomāties pie sienas. Bet es jau tumšo un piesātināto krāsu piekritēja, vismaz uz vienas sienas

Lai pieliktu aizkarus -stangas, urbšana, vesels pasākums

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #43 : 2021. gada 26. janvāris, 13:45:23 »
;o))) Vienkārši man vecā dzīvoklī bija tāds krāsu salikums. Tāpēc pierasts. Sūnu zaļas žalūzijas, violetas sienas un spilgti sarkana tahta. Mēbeļu tonis... nu tāds "tumšs alksnis" tonis - silts , izteikts koka. Violetais atkal labs priekš gleznām, izceļ, kā siltos tā arī vēsos darbus... Tāds veiksmīgs salikums bija

jā, violetais pēc toņa bija ļoti līdzīgs
https://www.tapetenshop.lv/collections/nature/products/fototapetes-97324-violetas-orhidejas
puķes var neskatīties- tikai krāsas t
oni ;o))

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #44 : 2021. gada 26. janvāris, 14:38:30 »
 :blushing: nu šāds bija vecais krāsu salikums gadus 5 atpakaļ.
Dabā, tomēr ne tik spilgts, droši vien, tas pie ieslēgtām gaismām.
Bet zaļas žalūzijas, violeta siena un tur maliņā var vēl sarkano tahtas malu ievērtēt ;o)