Autors Tēma: slidenās tēmas  (Lasīts 1328 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

slidenās tēmas
« : 2020. gada 12. septembris, 18:03:16 »
Vai ir kādas tēmas, par kurām cenšaties nerunāt ar saviem vīriem/sievām. dzīvesbiedriem?
Tādas slidenās tēmas. Kurās jums ir pretēji viedokļi? Es diez vai uzsākšu tēmu par homoseksualitāti un dzimuma maiņu.

Atslēdzies tuk

Re: slidenās tēmas
« Atbilde #1 : 2020. gada 12. septembris, 18:13:07 »
Mēs tieši par tēmām kur pretēji viedokļi arī diskutējam
Ja domas vienādas, tad ko tur daudz, viss tāpat skaidrs... Tādu tabū tēmu nav. Vismaz pašubrīd nevaru iedomāties  :?:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2020. gada 12. septembris, 18:47:00 »
Man tādu tēmu nav (vēl neesmu piefiksējusi). Viņš nerunā par darbu - nekad!

Vēlos iemācīties no viņa :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2020. gada 12. septembris, 19:46:36 »
Par politiku dažos aspektos, par cilvēku čipēšanu. Bezjēdzīgas ir runas par naudu, precīzāk, tās neesamību. Par to, ka man ir sūdīgi, jo rokas un kājas man taču ir, kas man var būt sūdīgi, viss taču ir normāli.

Par pārējo - atkarībā no impulsa, kas izraisījis sarunu, - kāpēc ne. Visas viņa domas es nezinu, reizēm uzzinu arī kaut ko jaunu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2020. gada 12. septembris, 20:21:09 »
Es izvairos aizskart tēmas, kurās pārāk aizrausies, īpaši ar kritiku, tipa "vissirslikti.lv"

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2020. gada 12. septembris, 22:36:41 »
Izvairos runāt par lielo politiku, jo labi zinu, ka man tas neizbēgami beigsies ar sabojātu omu.  :n-: 

Atslēdzies dip

« Atbilde #6 : 2020. gada 13. septembris, 17:26:02 »
Izvairos runāt par lielo politiku, jo labi zinu, ka man tas neizbēgami beigsies ar sabojātu omu.  :n-:
Lielā politika - Latvija? Pasaule?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2020. gada 13. septembris, 19:32:07 »
nerunāju par politiku un darbu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2020. gada 13. septembris, 20:40:51 »
Lielā politika - Latvija? Pasaule?
Vai nu to vairs var tā nošķirt. Viss savijies cieši kopā - Latvija, pasaule. Mēs taču jūtam atskaņas no visa, kas ārpus Latvijas notiek.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2020. gada 14. septembris, 10:56:49 »
Slidenu tēmu nav.Ir manas dīvainības, bet paldies vīram ,ka viņš ar tām māk sadzīvot.
Baigi nediskutēju ne par ko, jo tēmas kas ir mani jājamzirdziņi viņam nav svarīgas un otrādi. Viens otru neapgrūtinam ar savām īpašajām aktualitātēm.
politika, reliģija , melnie svariigi , coviduss un cita šņaga- nediskutējam , visbiežāk apmainamies ar informāciju lai abi būtu apmēram vienādi informēti un tas viss.Padomāju rūpīgāk..hmmm, laikam tiešām nediskutējam  :scratch: nevaru iedomāties nevienu mūsu diskusiju :D par ko lai diskutētu ? :)
mums notiek informacijas apmaiņa un atstāsti /pastāsti par lietām un notikumiem.
Arī pavisam vienkāršas lietas netiek baigi apspriestas- kartupeļus cept vai vārīt? man labāk patiktu vārīti ,bet dari kā gribi.  KKā tā..
pārsvarā viens otra domas un viedokli zinām, vados pēc tā, ja kas mainīsies tad gan jau darīsim zināmu.

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

Atb: slidenās tēmas
« Atbilde #10 : 2020. gada 23. septembris, 13:08:29 »
Par vīramāti

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2020. gada 23. septembris, 14:03:30 »
...nu, bet ,protams, ka visas dāmas šeit nerunā par neiznesto Zsv eglīti....vismaz neviena nemin, ka tā būtu slidena un aizliegta tēma!  :rat:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2020. gada 23. septembris, 14:05:57 »
...nu, bet ,protams, ka visas dāmas šeit nerunā par neiznesto Zsv eglīti....vismaz neviena nemin, ka tā būtu slidena un aizliegta tēma!  :rat:

Kāda slidena un aizliegta? Tā jau tieši atklāta un pateicīga zāģēšanas tēma  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2020. gada 23. septembris, 14:28:37 »
Kāda slidena un aizliegta? Tā jau tieši atklāta un pateicīga zāģēšanas tēma  :mrgr:
nu, jā....tā nav tāda tēma - es tevi apprecēju, bet tu jau nebiji nevainīga  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2020. gada 23. septembris, 17:18:43 »
tik slidenu tēmu piesaucu, ka pat Spārkai nav ko teikt?  :mrgr: