...eju uz veikaliem, man līdzi ir dažas tukšas alus bundžas, ko nodot...ieeju maximā un vispirms dodos pie taromāta, bet tur veikala darbiniece gandrīz to izjaukusi ..ir atvērusi un cītīgi berž, tīra....nu, kādu laiku nebūs pieņēmējs...blakus ir alkooutlet bode, kur arī ir taromāts, bet tas nedarbojas...esot pilns un pārdevējas nezin kā to iztukšot un vai tad viņām tas jādara? ....man paliek interesanti, hmm...tikšu vaļā no taras, vai būs jāatstāj?...vēl blakus ir citrus bode ar taromātu - tur viss ok, tas sagremo tukšās ādiņas un izdod man čeku, kurš jāprečo tieši šajā veikalā...paņemu kaķim ēdamo un sniedzu bez naudas arī taromāta čeku...viss labi, bet man neizsniedz čeku par jauno pirkumu...šiem esot tāda kārtība, ja izmanto apmaksai taromāta čeku, tad citrus bode iepirkuma čeku patur! .... man šķiet tas nav likumīgi!

....bet nervi ir dārgāki un labi, ka no bundžām atbrīvojos!
p.s.
tā ikdienā nododu maximas taromatā bez problēmām, bet kā būtu, ja būtu sakrājis milzu maisu ar tukšo taru un dabūtu maldīties starp 3 priedēm, kā aprakstīju iepriekš...